Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• maj-viktor

őstag

válasz agroman #20066 üzenetére

De... mert könnyen lehet feketézni...(adóbevallásban be nem vallott jövedelmet eltitkolni) mert a NAV nem lát bele annyira, mint egy vagyonosodási vizsgálat esetén egy bankszámlába... bár ugyebár mostmár komolyabb korlátozások vannak PayPal-on is pont ezen a "pénzmosási törvény, terrorrizmus segítése", blablabla, amiért pénzváltásnál is nagyobb összeg esetén (mittudomén ugyebár 1000$? felett személyi... banki kp. befizetés esetén is személyi, stb.), már gyakorlatilag minden pénz mozgást "figyelnek" és pl. bank esetén a gyanúsakat jelenteniük kell a rendőrségnek - NAV felé... (én ezt nem igazán tudom, nem igazán szoktam pénzt kapni PayPal-ra... havi szinten a refundokon felül pár ezer ft "forgalmam lehet"... de ugyebár aki nagyon forgalmat bonyolít, arra a PayPal is felkéri, hogy azonosítsa magát.... bankkártya csatolás - jogosítvány - személyi feltöltése, stb.)

Múltkor linkeltétek a korlátozásokat és határokat - mivel mit lehet kiváltani... meddig lehet "Personal" és milyen bizonyos összeg felett kell "váltani" Business acc-ra... mert túl sok pénzt kapsz pl.

Új hozzászólás Aktív témák