Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• indigo

aktív tag

Sziasztok!

A következőkben kérem a segítségeteket.
    Venni akarok egy nagyobb értékű fotós cuccot. Ebay-en elérhető a srác, 100%-os értékelésű eladóként és vevőként. Az Ebay-es ár nekem magas, de megalkudtunk Ebay-en keresztül és írta, hogy közvetlenül értékesítheti nekem PayPal-on keresztül. Feltettem neki a kérdést - mivel nincs benne tapasztalatom - , hogy hogyan bizonyítom, hogy a fotós cuccra küldtem a pénzt neki? Mi van, ha elküldöm a pénzt és nem kapok árut? Erre azt írta, hogy PayPal-on keresztüli küldésnél meg tudom adni, hogy minek/mi célból fizetek. Pont úgy, mintha egy banki átutalást intéznék. Konkrétan be tudom valahova írni, hogy mit fogok venni, ezzel definiáléva a pénz célját. Azt is írta, hogy ha eltérne az áru, vagy nem kapnám meg, akkor a PayPal-nál tudok panaszkodni és visszakapom probléma nélkül a pénzem. A Paypal annyira engedékeny, hogy visszatartja az eladótól (tőle) a pénzt, hogy engem meggyőzzön.
    Hová tudom beírni, hogy mire ment a pénz? A megjegyzésbe? Igaz, hogy ennyire védené a PayPal a vevőket? Tudnék tényleg panasszal élni, ha a fenti cucc nem jön meg?
    Köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák