Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
indigo
aktív tag
Sziasztok!
A következőkben kérem a segítségeteket.
Venni akarok egy nagyobb értékű fotós cuccot. Ebay-en elérhető a srác, 100%-os értékelésű eladóként és vevőként. Az Ebay-es ár nekem magas, de megalkudtunk Ebay-en keresztül és írta, hogy közvetlenül értékesítheti nekem PayPal-on keresztül. Feltettem neki a kérdést - mivel nincs benne tapasztalatom - , hogy hogyan bizonyítom, hogy a fotós cuccra küldtem a pénzt neki? Mi van, ha elküldöm a pénzt és nem kapok árut? Erre azt írta, hogy PayPal-on keresztüli küldésnél meg tudom adni, hogy minek/mi célból fizetek. Pont úgy, mintha egy banki átutalást intéznék. Konkrétan be tudom valahova írni, hogy mit fogok venni, ezzel definiáléva a pénz célját. Azt is írta, hogy ha eltérne az áru, vagy nem kapnám meg, akkor a PayPal-nál tudok panaszkodni és visszakapom probléma nélkül a pénzem. A Paypal annyira engedékeny, hogy visszatartja az eladótól (tőle) a pénzt, hogy engem meggyőzzön.
Hová tudom beírni, hogy mire ment a pénz? A megjegyzésbe? Igaz, hogy ennyire védené a PayPal a vevőket? Tudnék tényleg panasszal élni, ha a fenti cucc nem jön meg?
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/