- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
axioma
üzenetére
Köszönöm a valaszt

Rosszul fogalmaztam, lenyeg, hogy nincs a kartyamon az a 3 jegyü kod....ezt ugye keri a paypal (mondjuk ettöl függetlenül az amazonon szo es hang nelkül müködik, flottul gond nelkül.....)
Nem olvasam at az ebay es paypal keszekusza leirasait....90%ig biztos vagyok benne, hogy müködik, mert:
1. alapbol sehol nem mondja semmi, hogy nekem barmit is utalnom kell a paypal ra.
2. Kettö ismerösömet kerdeztem, mindenki azt mondta nem kell utalnom semmit, vonjak.
3. Mint irtam 5db termeket akartam vasarolni....ebböl 2 sikeresen bekerült a paypal oldalamra is, hogy fizetik, ezek közül egyet le is vontak mar a szamlamrol (igaz 4,99 euro volt), a masik 9,99 euro, de az meg csak a paypal oldalamon van, szamlalmrol nem vontak meg le.Szoval azert mndom, hogy az egeszet nem ertem....paypalnal neztem limiteket, ott nincs gond, banknal nem tudom, de ha le enged vonni 4,99 eurot, akkor 9,99 et is, 97 eurot is le kellene tudni vonni....nincs itt több 100 vagy több 1000 euros tetel.....kusza egy sz@r rendszer ez az egesz........lehet, hogy en vagyok bena, de hogy nem egyertelmü az biztos.....sokat vasarolok neten, de eddig mindenhol egyertelmü volt, hogy mi van, ha valami hiba volt egyertelmü volt, hogy mi a baj stb........
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/