Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz axioma #15751 üzenetére

Köszönöm a valaszt :)

Rosszul fogalmaztam, lenyeg, hogy nincs a kartyamon az a 3 jegyü kod....ezt ugye keri a paypal (mondjuk ettöl függetlenül az amazonon szo es hang nelkül müködik, flottul gond nelkül.....)

Nem olvasam at az ebay es paypal keszekusza leirasait....90%ig biztos vagyok benne, hogy müködik, mert:

1. alapbol sehol nem mondja semmi, hogy nekem barmit is utalnom kell a paypal ra.
    2. Kettö ismerösömet kerdeztem, mindenki azt mondta nem kell utalnom semmit, vonjak.
    3. Mint irtam 5db termeket akartam vasarolni....ebböl 2 sikeresen bekerült a paypal oldalamra is, hogy fizetik, ezek közül egyet le is vontak mar a szamlamrol (igaz 4,99 euro volt), a masik 9,99 euro, de az meg csak a paypal oldalamon van, szamlalmrol nem vontak meg le.

Szoval azert mndom, hogy az egeszet nem ertem....paypalnal neztem limiteket, ott nincs gond, banknal nem tudom, de ha le enged vonni 4,99 eurot, akkor 9,99 et is, 97 eurot is le kellene tudni vonni....nincs itt több 100 vagy több 1000 euros tetel.....kusza egy sz@r rendszer ez az egesz........lehet, hogy en vagyok bena, de hogy nem egyertelmü az biztos.....sokat vasarolok neten, de eddig mindenhol egyertelmü volt, hogy mi van, ha valami hiba volt egyertelmü volt, hogy mi a baj stb........

Új hozzászólás Aktív témák