Új hozzászólás Aktív témák

• Kernel

nagyúr

válasz diablo1984 #10220 üzenetére

Én nem aggódom, két okból sem:

- Programmal generált, nagy bonyolultságú jelszavakat használok, mindenhol másikat, amit egy megbízható program kezel, ami mellesleg az URL-t is figyeli, vagyis véd az adathalász oldalak ellen. A jelszavak titkosított, mesterjelszóval védett fájlokban tárolódnak a gépen, illetve igény szerint menthetők külső adathordozóra is. (Esetleg ki is nyomtatható, ha valaki jobban szereti otthon papíron tárolni, páncélban stb.)

- Nem csatoltam bankkártyát a PayPal-hez, mindig csak utalok rá, ami pár kattintás a Netbankban elmentett sablonból. A banki záróra előtt átutalt pénz "csak" éjfél után jelenik meg PayPal-fiókban, ezt sem érzem problémának.

Ha már volt szó a kártyáról, én egy Erste közüzemi számlát használok a feltöltéshez, amihez még kártya sem tartozik, mert ez még egy régi, Postabankos számlán alapul. Az évek során lehetett volna kártyát igényelni hozzá, de nekem nem kellett, mivel van egy befektetési kártyám, másik banknál. Azt viszont nem vonnám be ilyen Internetes játékokba.

Új hozzászólás Aktív témák