- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
Én nem aggódom, két okból sem:
- Programmal generált, nagy bonyolultságú jelszavakat használok, mindenhol másikat, amit egy megbízható program kezel, ami mellesleg az URL-t is figyeli, vagyis véd az adathalász oldalak ellen. A jelszavak titkosított, mesterjelszóval védett fájlokban tárolódnak a gépen, illetve igény szerint menthetők külső adathordozóra is. (Esetleg ki is nyomtatható, ha valaki jobban szereti otthon papíron tárolni, páncélban stb.)
- Nem csatoltam bankkártyát a PayPal-hez, mindig csak utalok rá, ami pár kattintás a Netbankban elmentett sablonból. A banki záróra előtt átutalt pénz "csak" éjfél után jelenik meg PayPal-fiókban, ezt sem érzem problémának.
Ha már volt szó a kártyáról, én egy Erste közüzemi számlát használok a feltöltéshez, amihez még kártya sem tartozik, mert ez még egy régi, Postabankos számlán alapul. Az évek során lehetett volna kártyát igényelni hozzá, de nekem nem kellett, mivel van egy befektetési kártyám, másik banknál. Azt viszont nem vonnám be ilyen Internetes játékokba.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/