Új hozzászólás Aktív témák

• basaharc502

aktív tag

Az utóbb időben sokszor tettem fel és töröltem a játékot és megérett egy új post bennem:
    Anno ott voltam az előrendelők között szóval mondhatni a kezdetek óta követtem a játék alakulását, sőt a payday első részében is van nem kevés órám.

- Már az elején kiadott játékot elszúrták, legalábbis a nehézségi szinteket. Max szint 100 volt és a 4. vagy az 5. kör után lvl 15 körül már kacsingattam az overkill nehézségi szint felé...
    - Azonnal jöttek a több gigás patchek, amik úgy, ahogy rendbe rakták a nehézségi szinteket, de az újabb probléma az volt, hogy a hc gamerek hamar elérték a 100-as szintet, jött az infamy rendszer és a dw nehézségi fokozat, amit azóta tovább nehezítettek, loud módban sokszor már a ló tulsó felére esve...
    - Látszott, hogy itt bizony dlc özön lesz, pedig anno olyan hírek jöttek, hogy már az előrendelés alatt nyereségesbe fordult a játék szóval komoly pénzlapátolásba kezdtek az overkillnél az egyre hülyébb dlc-k legyártásával, ahelyett, hogy az energiát ötletes pályacsomagok készítésére fordították volna.
    - A legnagyobb hiba számomra ott jött be a képbe, hogy ez egy lövölde, ahol a hullámban érkező ellent kell lenyomni és a feladatokat végrehajtani. A stealth erőltetésével viszont pont ezt a koncepciót herélték ki...ebben a játékban nem Sam Fishert akarok játszani és akkor kérdem minek a sok weapon dlc és mod?
    - A mikrotranzakció pedig szép nagy szöget ütött a játék koporsójába.

Új hozzászólás Aktív témák