- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
Az utóbb időben sokszor tettem fel és töröltem a játékot és megérett egy új post bennem:
Anno ott voltam az előrendelők között szóval mondhatni a kezdetek óta követtem a játék alakulását, sőt a payday első részében is van nem kevés órám.- Már az elején kiadott játékot elszúrták, legalábbis a nehézségi szinteket. Max szint 100 volt és a 4. vagy az 5. kör után lvl 15 körül már kacsingattam az overkill nehézségi szint felé...
- Azonnal jöttek a több gigás patchek, amik úgy, ahogy rendbe rakták a nehézségi szinteket, de az újabb probléma az volt, hogy a hc gamerek hamar elérték a 100-as szintet, jött az infamy rendszer és a dw nehézségi fokozat, amit azóta tovább nehezítettek, loud módban sokszor már a ló tulsó felére esve...
- Látszott, hogy itt bizony dlc özön lesz, pedig anno olyan hírek jöttek, hogy már az előrendelés alatt nyereségesbe fordult a játék szóval komoly pénzlapátolásba kezdtek az overkillnél az egyre hülyébb dlc-k legyártásával, ahelyett, hogy az energiát ötletes pályacsomagok készítésére fordították volna.
- A legnagyobb hiba számomra ott jött be a képbe, hogy ez egy lövölde, ahol a hullámban érkező ellent kell lenyomni és a feladatokat végrehajtani. A stealth erőltetésével viszont pont ezt a koncepciót herélték ki...ebben a játékban nem Sam Fishert akarok játszani és akkor kérdem minek a sok weapon dlc és mod?
- A mikrotranzakció pedig szép nagy szöget ütött a játék koporsójába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Assetto Corsa Rally
- LEGO klub
- Autós topik
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crimson Desert
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB) IPS 165Hz
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest