- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
"Sokkal kisebb build különbségek van soft és hc között magasabb szinten mint az egyesek gondolnák. Leginkább hozzáállás, elővigyázatosság ami más." - ebben nem értek egyet veled. Persze aki normálisan játszik, annak fontos, hogy softcore-on is keveset haljon a bünti miatt, viszotn az ilyen ritka, mint a fehér holló. Ismi kihalt reflecten egy 76-os karival, de úgy hogy hc-n csak az tudta megölni. Röhögve ecsetelte másnap, hogy softcore-on bement 6-os partyba egy 71-es mapra, és a 6 főből 4 úgy játszott hogy a hp-jának a 80%-ót lefogta aurával...
Na ez az amit én nettó hülyeségnek tartok, ezért is nem foglalkozom sc-vel. Múltkor poénból olvasgattam néhány sc-s buildet...az ilyen mondatokon, hogy "legalább 3500ES kell CI-ként a 74-es mapokhoz" konkrétan sírva röhögök. HC-n kb. 5k alatt nem is mennek az emberek még 66os mapra se. Ilyen és ehhez hasonló buildek olvasása után számomra kizárt hogy az sc-t meg a komoly buildeket együtt emlegessem.
GAbre: "Most kezdtem el játszani,és úgy hallottam,hogy vannak gemek amik nyomják egymást fel,ha megvannak." - lehet csak én vagyok túl fáradt a 12 óra meló után de nem értem, mit akartál kérdezni...
Mindenesetre a gemekről itt mindent megtalálsz:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged