Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Dupla autocorrect...mega...
Egy kis ON: első belly dropom megvolt tegnap éjjel
bár csak 3 sock
Eddig totemes karival sikerült érdemben játszogatnom, de most Ngamahu Cyclone Build-et kezdtem el, bár ennél is van totem, viszont nem erre épül a fő sebzés.
lvl62 magasságában vagyok vele jelenleg (itt esett a belly oO egy abyss lyukban lévő bosstól...talán nem volt 10 sec míg sikerült lenyomni)55-ig Sunder-rel aprítottam és 3-4 alchot költöttem leveling fegyókra. 56-os szinten sikerült vennem Ngamahu-t 50c-ért, bár volt 23ért is listázva csak épp nem volt elérhető, mikor én is gépnél voltam...mindegy. 9c-t költöttem még 6L páncélra a többi cuccom talált rare. De a lényeg, hogy Ngamahu is nagyot dobott a Sunder sebzésén, de mikor a 6L páncél is meglett és rá tudtam gemezni a buildra, onnantól olvad mindenki körülöttem, így normál és cruel labot is sikerült elsőre abszolválnom, bár rezek azért hagynak maguk után még kívánnivalót.
Kíváncsi vagyok mit lehet kihozni majd belőle
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest