- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
brunnehilde
senior tag
válasz
sirdond #24070 üzenetére
Kösz.
Nem raktam be semmilyen elérhetetlen itemet a buildbe. "Sima" rare cuccok. Resistek legyenek meg, a hiányzó intelligence és dexterity, meg life, amennyi belefér. A Praxis most esett, tökéletesen megoldja a mana "problémát", leköthetem mellette a 95%-ot, de ha nem esik sincs gond, valami mana leechel megoldom, vagy passzivon, vagy itemen, vagy olajokkal (Essence Sap elég olcsó). Perseverance öv is csak az Onslaught miatt van bent, de megint, ha nem dobja, akkor marad a flask. Facebreaker meg B verzió, de még, ha lesz is, sem vagyok biztos benne, hogy használni fogom, attól függ, mennyire lesz hatékony az Impale, kell-e a sokkal nagyobb DPS. A life kérdéses. Warriors Blood mellett van még life/armour, ami egyből elérhető, vagy rámegyek a Constitutionre, de akkor ki kell vennem a Rampartot és a Crystal Skint. Meglátom még, lehet addig el sem jutok, mire ilyen gondjaim lennének. Már ha lesznek. Ligában 5k life bőven elég lett volna, ha nem futok gyagyásan feltunningolt mapokat.
Frenzy charge - Blood Rage
Endurance charge - Warlords Mark
Chill és Shock - Skitterbots
Taunt és Intimidate - Ascendancy
Blind - Flesh And Stone
Rage és Infusion - Skill gemek
Onslaught - flask
Cél: Első hely a challengen.Na jó, szórakozzak jól, és kb ennyi. Végén meg meglátjuk, mire lesz elég. Elég egy lag rossz időben, rossz helyen és viszlát.
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #24065 üzenetére
Szóval innen vannak a jó cuccaid
Majd akkor szánj meg néhány nem használt levelinges cuccal
(úgy is előttem leszel megint, akárhogy is rohanok
)
brunnehilde: Nem biztos, hogy én vagyok a legjobb ember tanácsot adni, mert se HC se SSF tapasztalat, de szerintem ez a sorrend: Life -> Armour -> resistance. Ha meg van, kezded előröl
Ha így teszel, nem halsz meg (egykönnyen) de biztos le fognak hagyni az edzett glass cannnon-osok
Ja, és kapcsold be az extra_loot opciót
Har_melin: majd rajunk félre dolgokat neked, de ha más nem, információban segítünk mi mire lesz való
-
sirdond
őstag
válasz
sirdond #24054 üzenetére
plusz még ez is:
"This was an oversight; After discussion, we've decided to add an additional projectile to Molten Strike. We'll update the patch notes when this is ready."
forrásúgyhogy én biztos berakok egy MS-t szintezni, mert amúgy is fire elemental melee leszek, és azért ez csak egy fél Dying Sun.
meg ezek az Awakened gem-ek elég jól néznek ki, tetszik: [link]
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #24018 üzenetére
én ezért nem olvasom a redditet. Ha annyi millióm lenne, ahányszor az elmúlt évek alatt játszhatatlan szarnak, végtelenségig nerfeltnek minősítettek egy-egy változást, akkor Mészáros Lőrinc hozzám járna kölcsönért.
Volt már egy párszor nagyon radikális változás, ami tényleg komplett build struktúrákat vágott haza (aura reserve növelés, aura snapshot eltörlése, statstick eltörlése, vaal pact átalakítása, csak így kapásból, ami beugrik. Aztán valahogy mégis mindig az jött ki, hogy az egyre erősebb bossokat egyre gyorsabban lehetett leverni és mindig máshogy. A PoE lényege a folyamatos változás, az, hogy három havonta valami új kihívással szembesülsz, nem csak ellenség fronton. Akinek ez nem tetszik, az sajnos kénytelen lesz más játékot keresni.
-
Pitymaszter
tag
válasz
sirdond #24013 üzenetére
Egyetértek veled. Lesznek majd OP buildek és köztük melee is.
Én is melee párti vagyok inkább. Szoktam bele-bele kóstolgatni más típusú buildekbe is, de nekem is a melee fekszik a legjobban a kezemre .
Attól függetlenül, hogy most melee dead vagy nem én is melee karit fogok tolni a startkor.
Remélem jó kis buildek fognak később születni az új cuccokból és remélem meleesek is mivel a bowos (legfőképpen a balista miatt) vonalat annyira nem kedvelem. (de kitudja lehet lesz pár jó bowos build is ami megtetszik)
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #24008 üzenetére
Azoknak ott a resistance tuningolás a bossokon
Olyan szempontból örülök a nerfnek, hogy így kicsit nehezebb lesz a játék, nem az lesz, hogy bármivel szinte végig tudod tolni. Meg lehet jobban kíváncsiak az end game boss buildekre. Nem azt akarja nézni a GGG, hogy 3 mp alatt öli meg őket mindenki
-
Pitymaszter
tag
válasz
sirdond #23995 üzenetére
@Pitymaszter nem biztos, hogy kuka lesz az impale, attól függ mekkora mértékű a változtatás, meg mi kapja meg az új -% Phys Dam Red modot, pl Dread Banner?
holnap meglátjuk.
Igen, így számok nélkül még nem érzékeljük hogy ez mekkora a nerf kicsi vagy nagy. Meg kell várni a patch notes-ot. De holnap kiderül, ahogy mondtad te is.
De ettől függetlenül én úgyis a lacerate glad (impale) fogom elkezdeni a ligát. -
bgufo
csendes tag
válasz
sirdond #23995 üzenetére
Szerintem is beletartozik a multimod szóval multicraft +2 válaszható. Végül is ha alterrel rollolsz valami alapot 2 modosra + regal azzal már 3 mod a 6-ból foglalt. Nehezebb lesz tökéletest craftolni mert mindkét alter+a regalnak is jónak kell lennie hogy tovább mehess
-
-
-
KubanitoS
veterán
-
dbius
veterán
válasz
sirdond #23974 üzenetére
Amazon accountom nekem is van sok éve, volt amazon primeom is, de lemondtam az ingyenes fázisban korábban. Nem néztem, hogy lehet-e megint ingyenes amazon prime trialt indítani, de köszönöm a részletes leírást, mindenképp könnyebb másoknak is ez alapján elindulni, ha be akarják szerezni. Este én is futok még egy kört benne.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
sirdond #23956 üzenetére
Nagyon beteg. Gondoltam ellesem a szintezős buidet, ha végül storm brand startert csinálok, de kb képkockánként kell léptetnem, hogy egyáltalán elolvassam mit csinál. A great white beast rewardra konkrétan rá kellett googleznom, miért ment a Denbe, olyan sebességgel húzza be a flaskát. Nekem ilyen 40-50 perc 1 act, ha nagyon sietek.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
sirdond #23956 üzenetére
Ezért nincs nekünk, földi halandóknak semmi esélyünk az ilyen 30k challengeken.
Valaki meg tudja mondani, hogyan is működik ez? Elkezdtem egy siege ballista buildet SSFHC-n standardon. Tesztelésre, de lvl40-nél rájöttem, hogy ez a totem build nem az én világom, nem tetszett. Szóval töröltem. Most inditottam egy másikat, beértem Lioneyes Watchba, és... Az előző karakterem cuccai, currency ott van a stash tabban.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
sirdond #23939 üzenetére
Totálisan légből kapott. Csak onnan gondoltam, hogy Bow kariknak akarnak több opciót, és az EO undorítóan messze van, pedig nem mondanám op-nak, csak olcsóbbnak. Ráadásul a spoilerek alapján a fire bow skilleket átdolgozzák, és minden fire a világ végén van egy rangernek. Amúgy sokkal egyszerűbb lenne critelni és a phys dmg-t skálázni majd convertálni, hogy buffolják az általános elemental nodeok a fa jobb oldalán, de valami érdekesebbet akarok összehozni.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #23904 üzenetére
HH annyira nem game breaker marmint , abbol a szempontbol hogy nem egy hetkoznapi cucc es nem minden esetben a legjobb , de pl Legionnal elegge abusive modon lehetett ezzel farmolni ugye .. a more chasable uniq meg jol hangzik , csak pl lehessen is elerni ,merha kb jatekosok 1%a ha ramegy max akkor sok ertelme nincs hogy legyen
Trade meg nem egyszeru , foleg amiket leirt , de ugyanakkor nem ertem azt sem hogy egy mukodo AH-val mi a problema , vannak antiszocial emberek akiknek megfelelne es gyorsabb kereskedelmet lenne tehetove . No mind1 majd talan egyszer lesz valami , de ez a Trade legyen diff? Hogymi?
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #23904 üzenetére
A kereskedős dologra szerintem nehezen fognak olyan megoldást találni, ami az ő megkötéseiknek és a játékosok vágyainak is megfelel. Főleg úgy, hogy pont tegnap futottam bele ARP videójába egy koreai trade bot szívatásáról és arról, hogy mennyien vannak...
Változatlanul úgy gondolom, hogy ha sikerülne akár csak a fix tulajdonságú cuccok (orbok, fragmentek, div cardok, stb.) kereskedelmét valamennyire automatizálni (pl. egy "tőzsdés" vendorral, amelyik mögé odaraknak egy 0-24-es emberi kontrollt), akkor az hatalmas minőségi ugrás lenne. esetleg megpróbálhatnának egy holland virágtőzsde rendszert, lefelé menő licittel és az eladó által megadott minimál árral.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
sirdond #23895 üzenetére
Megnyugtatlak, hogy én sem a pénznyeremény reményében vágnák neki, de attól még fun lehet.
Ahogy irod, van millió rohadt jó, HC-n is tapasztalt játékos, akik pikk-pakk összeraknak egy működő buildet ott. Szerintem én se vagyok egy lassú játékos, de ligakezdéskor, mikor én elérek Act I végére, ezek már Kambodzsában nyaralnak.
A build a kulcskérdés. Ranger liga lesz, szóval abba az irányba kéne elmenni, olyan builddel, ami megáll a lábán rare cuccokkal is. Mondjuk egy ballistás Deadeye? De ezekkel megint zéró a tapasztalatom. Jövő héten lesz 4-5 nap szünet, majd HC-n elinditok egyet, tesztelésre.
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #23827 üzenetére
A laposüveg megoldható éppenséggel
De alapvetően arra gondoltam, hogy ha már úgy is találkozó, akkor egyszerre menjünk be, mert úgy is mindenki 3-ra ott lesz. Pontosan.
De ha tényleg olyan szar idő lesz, akkor nem fogunk annyi ideig várniBadlof2k: igazad van, az aréna lehet jobb szó, bár lehet ugyanazt jelenti ...
De a metróra meg nem illik a "tér" De a lényeg, mindenki az M kijáratnál jöjjön fel, különben tovább tart odaérnie
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #23821 üzenetére
Meglassuk. Nekem ket omni akarmi kellene majd aminolyna rainbow színű.
es koszi , igaz nem Chaos portal az tetszik nagyon de elfogadom , azt meg lehet grand sancrumra befizetekazawing nagyon bejon meg az armor set.
Btw yutubra raktak tegnap este uj gemes videot hat nagyon kemeny bow meta leszjo dragak lesznek , Doomfletch Prism gazdagga tesz
-
-
TrollBalint
addikt
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #23733 üzenetére
Mythbusted
my bad es koszi az okitast
en tobbnyire mst lattam arcba tolni mint build, a tobbit nemis gondoltam volna , latszik mennyire champion fun voltam joideig
Grelwood nekem frost blades volt anno, tetszett nemis volt rossz vele haladni
hat most lehet lesz majd valami Opéb uniq , meglassuk, en orulok hogy vegre nem ugyanaz van hanem egykis rota feleseg , bar majd kiderul mennyire is jo
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #23720 üzenetére
szerintem azt jelenti, hogy addig nem is eshet. Gyakorlatilag indulsz egy korlátozott számú fehér mappal, a watchstone után mindegyikből sárga lesz és megjelennek újak is, amik már eleve sárgák. Pont mint most, csak egyrészt nem kell válogatnod, hogy miből akarsz "shaped" változatot, másrészt amíg nem jutsz el odáig, addig nem is látod a magasabb szintű mapokat. A completion egy más tészta, ahhoz futnod is kell a mapot a megadott feltételekkel.
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #23716 üzenetére
a drágább laptopokban biztos, hogy van, (csatlakozó és SSD is), az olcsóbbakban szerintem azért már a csatlakozó ott lehet.
Amúgy igen, LittleBoss67 ezt felejtettem el mondani. Ha HDD-n van a poe, akkor mindegy, milyen bika a gép, az halál lesz (amíg be nem tölt mindent, és sok dolgot akkor tölt be a poe, mikor először használod), SSD már ég és föld a HDD-hez képest, kisebb megakadások vannak (az első betöltésig), az NVMe pedig úgy viselkedik, ahogy azt normálisan várná az ember. És természetesen árban is így mennek fel(ha NVMe-n gondolkodsz, akkor szintén érdemes megnézni a vinyó adatait, mert elég nagy különbségek vannak két gyártó terméke között, de ha úgy adódik, ebben egy kicsit tudok segíteni)
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #23618 üzenetére
Semmi gond (sejtettem, hogy valami ilyesmi lehet a háttérben)
Akkor meg is van az időpont: Dec. 1 Vasárnap
Azon belüli időpontot és a helyre jöhetnek a tanácsok / szavazások: Én - főleg a vidékiekre való tekintettel - kezdésre délután 2-3 órai kezdésre gondoltam és akkor még mindenki időben haza tud érni.
Helyszínben elég rugalmas vagyok, bármi, ahonnan az Örs könnyen elérhető (metró útvonalak előnyben)
-
-
freddirty
senior tag
válasz
sirdond #23563 üzenetére
ha a twitch dropra gondolsz akkor nem. Mondjuk nem érdekel a cosmetic cuccos, de szombaton bennhagytam futni a twitchet a poe mellett és elhúztam alludni. A full közvetítésnek kellett volna 99%-ban vmit dobnia, de nem jött. És ahogy nézem mások is panaszkodnak szóval biztos volt műszaki probléma.
Cirka két hete kezdtem a ligát, most lvl 92-őn esett az első exa:
Ehhez "csak", T15 q100+, 500q strongbox master sextant, monstrous treasure prophecy kellett. Mondjuk visszajött a 35c-s prophecy ára az exa-n kívül is, mert esett jópár map meg szög. -
Har_melin
addikt
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #23460 üzenetére
Ahogy elnézem a két nap alatt elég sok demo stream lesz a 4.0-ból (Kripp egy órát ma, holnap pedig Mathil, Zizaran, Quin és Rhykker tolnak fél órás etapokat) ZiggyD mai fél órás demója szerintem a 3.9 lesz, mert annak a bejelentése után van, és nincs kiírva hozzá, hogy 4.0
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #23460 üzenetére
Ott a discord te oskovulet MIRC joeg
nem a 90es matav modem kora van papper
szal ja ! discrod este 8 bemelegito , joslasokkal es viziokkal aztan 9tol elobe! Mondjuk en kozvetitenem de minek nem nezne kutya se
Egyebkent remelem ugy lesz ahogy mondod hogy amig jatszik valaki addig duma meg a streamerrel is stb mer ez a kette osztva levoseg elegge nem fain bar oruljunk hogy kozvetitik
-
-
simondr
senior tag
válasz
sirdond #23395 üzenetére
"Egyébként a guild-ből én csak 3 fórumost ismerek fel (te + badlof + tibee). Szóval ebben azért igaza van @Plazmacucci -nak."
Továbbra sem értem mi a probléma azzal, ha mások is ott vannak és nem csak innen a PH fórumról. Normális, tapasztalt playerek, és ha én nem vagyok online ők is tudnak segíteni gearrel, currencyvel, mappal vagy akár challenge teljesítéssel.
A régi, sosem aktív membereket elkezdtem kidobálni, de ez még folyamatban van, a célom az, hogy a guildben tényleg csak az IRL haverok és azok közül is az aktívak maradjanak és Ti.
Én nem látok ebben semmi kivetnivalót.De egyébként ahogy Har_melin is írta, megnézzük, kipróbáljuk ezt így, ha nem fog beválni még mindig mehet egy teljesen saját klán nulláról.
-
simondr
senior tag
válasz
sirdond #23388 üzenetére
Ez a Guild oldala: https://www.pathofexile.com/guild/profile/504673
Guild tag (ami a játék közben a neved előtt megjelenő prefix
) még nincs beállítva, azt mondjuk beírhatom "PHOE" vagy PH! vagy bármi másra.
ja és a karakterem: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Iron_vagyok
Így könnyebben megtaláltok in-game -
reelc
veterán
válasz
sirdond #23370 üzenetére
Több, mint egy éve összeírtam a régebbi megjelenéseket. Nem teljes, pl. Nox (2000) nincs benne, kimaradt véletlenül.
Többeknek a Diablo 1-2 volt "a játék" ebben a műfajban úgy is, hogy esélyt sem adtak más címnek, vagy azok hátrányból indultak. Ismerek ilyen embereket.
A Doom és a Quake korai részei mellett is voltak már más FPS-ek, de a többség ezeket emlegette, játszotta.
Ha jól emlékszem pl. az volt egyedi a Dungeon Siegeben, hogy több karit menedzselhettél, amire előtte ARPG-ben nem volt példa, csak CRPG-ben, lásd pl. Baldur's Gate.
Valószínűleg elég sikeres volt, mert még 2 része lett később, tudtommal a 3-ik bukott.
A sikeresség mellett nem hozom fel érvként, hogy a DS alapján készült csak film, mert azt inkább elfelejteni kell, nem emlegetni.
A Titan Quest újat mutatott pl. a 2 karakter osztály keverésével és a mitológiai gyökerekkel.
Szerintem ebben a műfajban sosem a játékmennyiséggel volt gond, sokszor inkább a minőséggel. Gyenge eladásokkal és gyenge supporttal sok esetben.
Amúgy szerintem az is érdekes, hogy a régebbi vagy akár újabb címekből hánynak lett itt a PH-n topikja, és mennyi ideig volt aktív, hány hsz-szel? -
-
-
-
brunnehilde
senior tag
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #23298 üzenetére
jogos
Én még naiv vagyok és elhiszem, hogy úgy lesz, ahogy mondják
Bár a Diablo 3-at se tették később fizetőssé, ezért bízom benne, hogy így is lesz.
Har_melin: ha lenne ilyen automatizált currency trade, biztos még több koreai jelenne meg, '3 chaos 1 exáért' és következő nap / héten már kb. 30 chaosért tudsz venni exa-t a vendortól. És szerintem még nehezebb lesz venni currencyt a nem automatizált módon. De ennek kitalálásának a terhe szerencsére nem a mi vállunkat nyomja, nekik pedig még van idejük és vannak sokan, bízom bennük
-
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #23244 üzenetére
Nemis tudom mit vartam
De ertelek mindenkinek joga van a velemenyehez akarmi is az , lets agree we disagree ahogy mondja az angol
en optimistan allok hozza (lehet tul fanatikusan is 🤔). En jatszani fogok vele az biztos addig meg sok viz folyik le a Dunan is es csak szeletet lattunk.
Am meg Q&A nem nem neztem direkt spoilerek es amirt valszeg early stadium az egesz mit varnak ? Nyilvan mindenki orulne minel tobb infonak de azert egy kesz atalakitott craft rendszert hasonlitani egy megnem levohoz meg es amirol esetleg nem mondhat semmit
De persze a o hibajuk
most utalva leszek de na reszemrol befejeztem az offot aki ezeket kitargyalna velem az kerem privatba vagy a D4 topikjaban tegye nem akarok Harmelin urnak tul sok munkat adni
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #23244 üzenetére
Igazából ennek a bejelentésnek a PoE szempontjából két lényeges eleme volt:
- a bemutatott gameplay nem valami húbamegazonnalakarom. Én nem mondanám szarnak, de ha már, akkor a Wolcen érdekesebbnek tűnik. Minden esetre nem olyasmi, amitől a most aztán fel kell kötni a gatyát érzése lenne a fejlesztőknek.
- időpont nincs, sőt, ha jól rémlik valamelyik hírből, akkor az hangzott el, hogy "not even Blizzard-soon", vagyis jó eséllyel még jövő ilyenkor is csak előzetes demót fognak mutatni, esetleg pár újabb karakterrel.Innen kezdve mindenki egyéni ízlése szerint tippelheti meg, hogy a PoE 4.0-ra ennek milyen hatása lesz. Én maradok a pozitív oldalon, szerintem minden fejlesztésnek jót tesz, ha bőven félidő után nem kell a bepánikolt vezetés miatt addig nem akart dolgokat hirtelen belepakolni, megváltoztatni a koncepciót csak azért, mert a konkurencia kijött valamivel. Lehet, hogy a 4.0 nem fog tetszeni, de legalább arra nem hivatkozhatnak, hogy emiatt kellett más vágányra terelni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest