- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
simondr #16092 üzenetére
Ha lenne időm játszani akkor nem ide írogatnék
Ezért jobb híján itt teszem fel a kérdéseimet. Bár én több mint egy éve játszom már a játékkal, még mindig tehetséges kezdő titulust szintjét érem csak el. Az invitálással én is élni fogok ha nem baj, de egyre kevesebb időm van játszani.
-
GICA666
tag
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #15718 üzenetére
szép buff, DW-nél ez 2% life-ot regenerál?
Én valami coldot szeretnék indítani. Egyrészt a Vortex buffja elég szépre sikerdett, az Occultist kapott hozzá egy csomó plusz modot (chill és freeze immunitás, 25% freeze chance a unique ellenfelek ellen, stb.), a Bonechill-el meg gyakorlatilag perma chill hozható. Régen volt egy dual curse-ös elementalistom vortexre, az nagyon szépen muzsikált, csak a ST dmg a nehezebb bossok ellen már nem volt elég.
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #15560 üzenetére
Eddig egy shaper csizma és öv le tudta szorítani a 0,5 másodpercet 0,35-re, vagyis másodpercenként el lehetett lőni három spellt. Most ugyanez le tudja vinni a 0,15-öt 0,1-re, vagyis másodpercenként tízre. Ez elég keményen meta lesz, és lesz egy újabb géprohasztó skill a Magma Orb mellé.
-
tibee77
őstag
válasz
simondr #15545 üzenetére
Ja hat persze ez alap, csak rngem sosem vitt ra a lelek hogy mondjuk az elsö honapban csak labozzak/carryzzek.arra meg vegkepp nem hogy egesz liga alatt ezt csinaljam.
Lacc:pedig liga legelejen meg t3-4-5ös mapok eladasabol is szep summat lehet csinalni.persze ezt igy ertem hogy mar 2. nap nagyba mapozol, megvan majdnem minden map t6-7ig es igy a fölösleget be tudod dobni eladasra a map tab-ra.nem emlekszem mar melyik ligaban feküdtem neki ennek a dolognak de arra emlekszem hogy csak mapokbol csinaltam egy het alatt 1300 alchemyt.vartam egy picit mig feljebb ment az alchemy ara (1:3c ratio) es maris volt 400+c-m.akkor ez kb 5exnek felelt meg söt talan többnek mar nem emlekszem.es ez csak map eladasbol.
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #15494 üzenetére
Néztem, csak most eléggé el vagyok havazva melóval, theorycraftingra nem nagyon volt időm. (És szégyenszemre a shaperes modokat sem tudom fejből, nem negyon használtam a statsticken kívül ilyet.)
Szerintem itt most egy csomó elég kreatív buildre lesz majd lehetőség, két-három párhuzamosan aktív sebzéssel.
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #15453 üzenetére
én valami cold buildet fogok valószínűleg, de megvárom, mi lesz a patch notesban. Nagyon régen, amikor behozták volt egy vortex buildem, ami még a bénaságommal együtt is jó volt (azzal sikerült először levernem Atzirit), szóval ha a vortexet most még buffolják is, akkor lehet, hogy az lesz a befutó.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
simondr #15453 üzenetére
Én most valami tankosabbat tervezek, hogy ne legyen szenvedés bejárni az új atlast. Skillnek a consecrated path lesz, mert még nem próbáltam és érdekesnek tűnik. A beépített movement skill jól fog jönni ha visszajön Incursion. A classon még agyalok, a patchnotes is beleszólhat. Jelenleg a Chieftain és a Jugg között ingadozok. Előbbinél előny az avatar of fire nélküli full convert, utóbbinál a tankosság, az ingyen attack speed és a beépített crit támogatás. Őszintén megvallva egy Slayert is szívesen indítanék már, mert nagyon szerettem a rework előtt. Scion(Slayer+Raider) se elképzelhetetlen, ha nem tudok dönteni.
-
San398
őstag
válasz
simondr #15453 üzenetére
Én szerintem egy hagyományos arc trap buildet csinálok első karakternek, de ez még változhat a patch notes fügvényében.
Ezt a "Chieftan Scourge arrowt crittel, rare ijjal és 100% phy to fire conversionnel" részleteznéd? Sokszor nekem nem egyszerűek ezek a konverziós buildek! A Scourge arrow 60% physical to Chaos és hogy lesz ebből fire?
-
tibee77
őstag
válasz
simondr #15151 üzenetére
Igen persze azzal.De tegnap nagyon bator voltam es bementem egy 505ös vaal citybe.khm khm hat összecsuktak egy masfel perc "ütök parat aztan kiteolok dolog" utan.nagyon durva volt.mintha nem lenne 10k ES-em meg majdnem perma IC-m...Ja es mivel incandescent chestem van igy a 10k ES igazabol 12,5K-nak felel meg.Aztan jobban megneztem a modokat, 100%cold dmg, critchance 300 fölött, critmulti 40%, 12%ele pen a monstereknek ellenem! (na ez durva volt), plussz meg finom AS buff meg ilyenek.Most komolyan egy ilyet meg az immun pf se tud megcsinalni bazz xD
-
tibee77
őstag
válasz
simondr #15147 üzenetére
En ugy erzem kurgalt nehezebbnek ha vannak rajta durva modok.aulnal majdnem mindent facetankolni tudtam, amit nem azt meg könnyü volt dodgeolni.kurgalnal sztem a dodge-os reszek kemenyebbek.ott ha valami betalal (es altalaban betalal xD) akkor annyi, legalabbis nekem.
Edge: Nem, a bossoknak többször is neki lehet futni szerencsere.
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #14962 üzenetére
igen, én is erre gyanakodtam, de ez mapon úgy néz ki, hogy ha kívül kerülök az aggro sugarukon, akkor már nem potyognak. A wp pedig rohadt messze volt onnan, ahol megjelent és ott is folyamatosan esett, már a wp feloldása után is.
Lehet persze, hogy valami kunkorival annak az alagútnak a sötétben lévő végétől, ahonnan eredt a dolog, a wp újra belekerült az aggro hatáskörébe, ez előfordulhat a sok kanyargásnál.
Minden esetre baromi idegesítő volt, kivételesen elég jó drop esett és alig bírtam összeszedni, mert állandóan meg akartam halni a rohadt obeliszkektől.
A BA kari egyébként mennyire alkalmas a bánya oldalágak farmolására? A fáról talán ha 3% MS-t kap, a csizmánál kerestem 30-asat, de még így is sokkal lassabb lesz, mint a toxic Rain-es karim. Még van három szintem a váltásig, már nagyon elegem van az arc-os vacakolásból.
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #14937 üzenetére
tudom, de nekem legalább is erre nincs időm.
Az arc buildben leírásában ott van a pont lvl80-ig kirakandó passzív fa, ott vannak benne a használható/használandó unique cuccok, egyikhez sem kell nyelvtudás. Van egy nagyon részletes, A1-től lépésenként pontokba rendezett mikor-mit útmutató. Igaz, angol nyelvű, de a skill gemek nevét angol tudás nélkül is meg lehet benne találni.
Lvl 80 után pedig ott van Mathil videója alatt a pastebin fájl, ha valami link vagy cucc a videó alapján nem egyértelmű, akkor abban meg lehet találni.
Mivel én még nem játszottam a builddel, sőt elementalisttal is utoljára vagy másfél éve, érdemi tanácsokat a leírtakon kívül nem tudok adni, én is a buildet fogom követni. Ha arra van energiád, hogy a Kaom helyett a PF páncélba kerülő gemeket megírod, azt gondolom mindenki megköszöni (én is) és ha írsz pár szót arról, hogy mit a defense optimalizáláson mit értesz Mathil buildjéhez képest, azt szintén.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
simondr #14929 üzenetére
Sziasztok !
Srácok, nem akartok csinálni egy magyar nyelvű build leírást saját tapasztalataitokkal? Tudom, inkább játszotok, ha van egy kis időtök éppen akkor meg nem akartok bíbelődni az írogatással. Szvsz lenne rá igény.
Amennyiben elvetitek ezt a dolgot, akkor nem írnátok le részletesebben(akár PM-ben nekem) a BO elementalistot? gear,lvling,jewelek, mit mért stb... -
Har_melin
addikt
válasz
simondr #14922 üzenetére
igen, a toxic raines karim várakozáson felül bejött, pedig eleinte nehezen szoktam rá az íjász szaladgálós stílusra. Viszont abszolút endgame-re szerintem nem lesz igazán alkalmas, szerintem olyan T13-14 körül lesz vége, nézegettem másik íjászt.
A levelingtől nem vagyok oda, se azt nem szeretem, hogy ilyen sokáig gyakorlatilag teljesen más skillt és cuccot kell tolni, se Mathil kényszermegoldása nem annyira vonzó, de majd meglátom.
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #14882 üzenetére
most már megnéztem alaposabban a buildet, mert nem volt teljesen világos, hogy hogyan működik - mit ne mondjak, trükkös.
Főleg az Elemental Equlibrium része, ami első ránézésre minden logikának ellentmond.
Végül is ezért szeretem a mai napig a játékot, mert ilyen tripla csavaros megoldásokat is ki lehet belőle hozni.
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #14879 üzenetére
muszájból használta a CoB-ot, a Stromfire lvl80-as cucc, addig el is kell jutni valahogy. benne van a videóban, azért lett "worstlevelingever" a karakter neve
A Kaomról is elmondja, hogy ő azért ezt használja, mert volt és régen használt ilyet, de nem alap darab a buildhez.
Egyébként olyan irgalmatlan mennyiségű unique cucc van már, hogy nem tartom kizártnak, hogy a fontosabb streamerek időnként kapnak build ötleteket a GGG-től pár kevésbé használt cuccra. Szerintem nincs élő ember, aki képes lenne a több száz vacak spéci kerülőútjait észben tartani.
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #14775 üzenetére
de jó, ebbe még (lekopogom) nem futottam bele.
Szerk: mikor történt, állítólag mostanra felraktak egy hotfixet. (három órával ezelőtt posztolta quarldev a redditre.)Az csak az én rng-m, vagy a mai patch után másnál is kevesebb lett a szulfit forrás a felszínen? korábban rendszeresen dobott két, néha három helyet is a gép, most max. egyet.
A Herald of Agonyt sajnos még mindig semennyire sem mutatja sehol semelyik tooltipben, pedig kíváncsi lennék rá, hogy csak placebóként érzem hasznosnak vagy tényleg az? Még a 20% poison chance sem jelenik meg, a crawler sebzése pedig sehol sem látszik.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
simondr #14736 üzenetére
Ha a szintezest es story haladast nezzuk a tooltips es help felugro kisablakok elegge ravezetnek mindenre ugyhogy azt mondanam az kezdobarat .. az hogy delve nem feltetlen az ez nem kifejezetten az alap jatek resze es a mechanikak ujak benne mondjuk , szal ezert szerintem Is-is megy nekik 😁 Haza esek enis beprobalom ezt a metodust eddig altalaba a sotetbe bemasztam es gyorsan ki eppen eleg ido volt hogy lassam mivan ott vagy nincs
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #14733 üzenetére
ez nagyjából annak a programozási háttere, amit már tegnap is írtak, hogy a két csomópontos wp-ket érdemes először megnézni. Tegnap egyébként ki is próbáltam az elméletet és teljesen bejött, szóval egy kezdeti bosszantó dolog trükkjére kemény két nap alatt megszületett a megoldás
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #14723 üzenetére
Külön nincs, de van valami reliquiary kő(?), amivel a megfelelő helyen egy csomó korábbi, liga specifikus cuccot dobhat az oltár, akár Farrul's fur-t is. Plusz vannak a bestiary wp-k, ahol mélyebb szinten gondolom szintén bele lehet futni ilyesmibe. A delve resistes buildhez szükséges Unshattered Will is ilyen kőből esett a srácnak.
Abban semmi meglepő nincs, hogy van akinek az egyik, van akinek a másik liga jön be jobban valamiért. Én pl. a harbingert élveztem a legjobban, a breachet sokáig nagyon szarnak tartottam mert állandóan szívtam vele, aztán kiderült, hogy elszúrtam egy gem szintezését és azért, a Bestiary pedig annyira nem jött be, hogy ott közben majd egy hónapot abba is hagytam és inkább Grim Dawnnal játszottam. Jelent ez valamit? Az én preferenciáimon kívül semmit.
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #14589 üzenetére
"We'll be increasing the damage of trap skills and mine skills like Lightning Trap and Fire Nova Mine to compensate for this damage loss"
ennek alapján sanszos, hogy a két említett skill csak példa volt ("skill like"), akkor pedig legfeljebb nem mindenki arc trapperrel megy majd. Ahogy elnéztem pár fire trapos buildet, ott egy skill buff bőven kompenzálni tudja a kiesést, legfeljebb nem kétszeresen, hanem csak másfélszeresen lesz OP.
A power siphont nem próbáltam még. Lehet, hogy csak az általános trapper meta miatt, de olyan nagy tolongás nem volt ilyen buildekkel.
-
tibee77
őstag
válasz
simondr #14519 üzenetére
Mar tenyleg nem erdekel a liga.söt igazabol mar egy honap utan untam.en n jatszok 5 eve mint te (csak 2) de mar en is eszrevettem hogy egyre kevesbe hoz lazba egy uj liga.amugy meg azert se akarom folytatni az eventetert ott ugye csak 1 karim van, egy arc trapper es nem akarok raunni, mert ha nem nerfelik ezt a trappolos dolgot kövi ligara akkor en tuti azt kezdek.
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #14522 üzenetére
A spórák késleltetése nélkül is ácsorogni kell valamennyit, a channeling miatt. Totemre talán jó lenne, de nem tudom, hogy ranged totemre lehet-e channeling skillt pakolni. (spellre lehet.) Bár ha már totem, akkor egy DoT/chaos sebzésű skillnél biztosan inkább egy wither totemet pakolnék le.
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #14474 üzenetére
lehet, hogy ehhez négy év kellett, de már nem veszek újabb tabokat. Most a liga végén ki fogom kukázni standard-en is a gyűjtemény "ebből még lehet majd valamit csinálni" részét, mert úgy se csinálok semmit belőlük az alatt az egy hét alatt, amíg nincs liga. A lootfilterrel meg eleve fel sem veszem a nagy részüket.
Egyébként korrigálni kell magam, 18 új unique cucc lesz és csak 7 div card.
-
TrollBalint
addikt
-
Mirman
őstag
válasz
simondr #14341 üzenetére
Annyira nem rossz szám az a 1.5 -2 óra per nap , én is hasonló menyniséget tolok ha játszom . Liga kezdettől egy oylan 20ex-et szedtem össze úgy hogy nem játszottam most az elmúlt 3 hétben kb semmit .
szerk: Oké az igaz hogy liga után 2 napig foylton nyomtam
Amúgy most kezdtem újra egy Arc totem Hierophannal ( eddig selfcast Arc volt az előző kari ) , ami eddig elég jó bár még nem tartok mapoknál. Minden boss pár másodpercig él és már most van majdnem 4k life + mana pedig 5x szinten vagyok.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
simondr #14335 üzenetére
Arra talán megoldás lenne, hogy a vásárolt cuccot nem lehetne visszadobni egy hétig, viszont legalább eltűnnének a láthatatlan árusok, akik sosincsenek online de a legkisebb felrakott árral ott figyel a cuccuk.
Minden esetre a mostani megoldásnak is van hátránya és egy aukciós ház megoldásnak is lesz
Nem tudom mi lehetne arany középút...
szerk. jahogy kimondottan currency-re reagáltál. Hát abban igazad van
-
TrollBalint
addikt
válasz
simondr #14309 üzenetére
"...a mindenkor elérhető legjobb itemről készül...."
Én eddig mirrored cuccal csak strongboxból kiesve láttam. Tehát, ha jól értem, ami a játékban van legjobb cucc, abból lesz mirrored. De mi alapján legjobb? Nem csak az item level, ami meghatározza, hogy mekkora értékek lehetnek rajta?
-
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #13669 üzenetére
Az mindenképpen pozitívuma a trapok ilyen átdolgozásának, hogy nem csak skillek, de még karakterek szintjén is elég nagy változatosságot enged.
Idővel biztosan kialakul majd most is valamilyen class meta, de az eddigiek alapján az elementalist-scion-saboteur-inquisitor négyesből bármelyikre lehet nagyon erős buildet építeni és akkor még ott van a deadeye a proj alapú trapokhoz gyalogkakukknak.
Talán a tiszta melee karik szorulnak majd egy kicsit háttérbe (jugg-champion-gladiator), bár a skill buffok miatt ezeknél is lesz szerintem új meta build.
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #12959 üzenetére
Chris Wilson is megszólalt a craft recept témában:
"The highest number of uses by anyone was 13, with most people using it 1-2 times. Around 1000 items were created, and this was predominantly the completely-intended use of splitting six-link items or separating mods out.
We received reports of people making "hundreds of Elder and Shaper items" and then when we investigated, that person made one. A streamer who made "dozens of six-links on stream!" used the recipe twice."
Magyarul volt pár háryjános, aki fényezte magát twitchen, aztán mindenki osztotta tovább, és pillanatok alatt több tucat lett a kettőből.
Ami jó eséllyel azt jelenti, hogy hamarosan visszakerül a játékba, esetleg még egy kicsit magasabb követelményszinttel. Állandó partyban vagy guildben játszóknak viszont jó bevétel lehet így is - követni kell, hogy ki mit fogott, beadni egy közös craftba és utána osztozni a másodpéldány eladásán.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #12959 üzenetére
nem tudom, amikor aktív volt nem néztem, mi kellett volna hozzá. Láthatóan voltak, akiknek így is bőven volt lehetőségük rá. Ha megjelennek videók arról, hogy valaki már a negyedik-ötödik szuper enchantos cuccot dupolja, az akkor sem jó visszajelzés, ha összesen két ilyen ember van. Rossz volt a koncepció.
Úgy érzem, ez a liga nem volt igazán végiggondolva a GGG-nél. Talán kevés emberük volt (valaki írta, hogy az XBox verzió túl sok embert von el a pécés tartalom fejlesztésétől), talán túl ambiciózusak voltak, de igazából az első pillanattól kezdve koncepcionális és megvalósítási bugokkal küzd. Apróság, de nekem pl. idegesítő, hogy a recepteket végtelen hosszan kell végiggörgetni, mert minden darabra külön hat sor van, amikor egyszerűbb lenne berakni a megfelelő cuccot az oltárra. Mondhatnám, hogy mostanra nagyjából értem a craftolás logikáját, de nem igaz, mert van amikor az itemlevel számít, van amikor a befogott beast-é.
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #12637 üzenetére
persze, a life sajnos kevés marad, de most az abyss jewelekkel ez enyhült egy kicsit, olyan 5400-5500 viszonylag simán kirakható. Persze, ez még a onehit tartomány, de nekem az utóbbi időben a warchief+blind és az enfeeble kombó általában elég volt a kikerülésre. Itt a DoT miatt lehet, hogy inkább Temp Chain-t használok majd, az a sebzésre is jótékonyan hat.
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #12375 üzenetére
az abyss jewelek szerintem nagyon durván belenyúltak a játék balanszba, főleg a flat ele dmg oldalon.
Csak a kardot néztem, ott gyakorlatilag lightningnál azonos, cold és fire dmg-nél pedig kb. 75% volt az egy jewelen elérhető flat ele dmg a fegyver saját T1 rolljával. És ilyenből lehetett akár három-négy is a buildben, miközben az increased módosítók nem csökkentek. Gondolom a többi fegyvernél is hasonló lehetett a megoszlás.
-
Win-T
őstag
válasz
simondr #12340 üzenetére
Akkor ződ', nem sárga. Én sajnos tök színvak vagyok, nem is tudom sokszor megállapítani, hogy milyen színű a socket, csak úgy hogy belepróbálom a kavicsot. A kékkel nincs gond, de a másik kettő nekem szinte egyforma. (Jöhetne valami colorblind option, sok játékban van.)
-
Gothmog
senior tag
válasz
simondr #12261 üzenetére
Köszi, hogy fáradtál a leírással, de ez a része szerencsére eddig is világos volt a számomra. Har-melin hozzászólásából a capped és uncapped volt a "kulcs" (nekem). Ez a differencia-lehetőség eszembe sem jutott. Így viszont egyből "beugrott", érthetővé vált a dolog. Ráadásul így elegáns és logikus.
[Amúgy a passzív fán is van olyan penetrate lehetőség, ahol mindegy a forrás, csak a sebzés típusa (melyik elem) számít: pl. Celestial Judgement. De persze amúgy értem, hogy alapvetően mire gondoltál.]
-
válasz
simondr #12260 üzenetére
Az hogy a négy exes spiked gloves kesztyűre farmolás közben simán rátettem egy enchantot és levette a 20% damot róla... Tudom hogy az én hibám mert meg is kérdezte, de ki a tököm gondolta volna hogy az annak számít és kicseréli. Ennyi logikai kapcsoló, beleértve a fentebbi gondolatmenetet a penetration témakörről, totál felesleges már...
-
Gothmog
senior tag
válasz
simondr #12235 üzenetére
úgy számol a monsteren számoló dmg kalkulátor mintha a monsternek X(ez az eredeti resist) - 30%(jelen esetben) resistje lenne.
Nem kötekedésből, csak hogy a számomra is tisztázódjon: jól gondolom vajon, ha én a penetrate kifejezés esetén úgy értelmezem, hogy a megadott % értékkel csökkenti a resistet, de a szörny resistje nem mehet így 0% alá. (Szemben a -% jellegű megfogalmazásokkal (pl. Conductivity, Elemental weakness stb. átkok), ahol viszont negatívba is lemehet adott esetben a szörnyek resistje.)
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #12237 üzenetére
félig igazad van, de csak félig.
A PoE nagyon konzekvensen két különböző kifejezést használ arra, ha valami csökkenti (reduce) a resistet és ha valami áthatol (penetrate) rajta. Ez lehet, hogy nem triviális, de mivel az eredeti kérdés legalább annyira szólt arról, hogy a gólem miért nem profitál a fegyver sebzéséből, a kérdés sem volt egyértelmű.
A crit chance-nél viszont szerintem is igazad van, anno én is csak néztem, hogy miért örüljek +0,5%-nak, amikor a cuccokon röpködnek a 60-80%-ok. Itt tényleg pontosíthatnák a leírást.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
simondr #12238 üzenetére
"de ha nem érti, akkor nem fogja érteni abból hogy beírjátok uezt még egyszer."
Ehhe...erről a középiskolai matek tanárom jut eszembe.
Elmagyarázott egy tételt töviről hegyire. A végén megkérdezte az osztályt van-e olyan, aki nem érti. Jelentkezett 4-5 ember, így elmagyarázta ugyanúgy, majd ismét megkérdezte, hogy van-e aki még mindig nem érti. Természetesen az a 4-5 ember ekkor sem értette, mire annyi volt a válasza, hogy: Ne haragudjatok én másképpen nem tudom elmagyarázni -
Melorin
addikt
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #11478 üzenetére
hát márpedig nálam kiütötte, ez fix. Három DS volt, egy massive, egy twice és egy harmadik fázis csapda deaktiválás. A twice volt a második, a másik kettőből már nem emlékszem, hogy melyik volt az első és melyik a harmadik, de a lényeg hogy a másodiknál kapott twice eltűnt a harmadik DS aktiválásakor.
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #11461 üzenetére
"One of the following unique items drops depending on the last boss slain. It is random and can't be controlled by the player."
lehet, hogy rosszul értettem a wikit és ők úgy értették, hogy mivel a sebezhetővé válás sorrendjét nem tudod befolyásolni, azt kapod, amit az determinál. Korábban lehetett trükközni, hogy melyiket hagyod a végére. Amióta bevezették összesen talán négy vagy öt Council-om volt, szóval kevés a személyes tapasztalatom.
-
-
la_cc
addikt
válasz
simondr #11394 üzenetére
... és tényleg!
Akkor ez még nagyobb móka lehet.
Én most ezt néztem ki, így hirtelen. [Enki's Arc Witch - a beginner & SSF-friendly Mind over Matter Caster]
Ez a DP Occultist szimpatikus nekem is, de vedd figyelembe, hogy a market jóval kisebb, mint egy normális ligánál, így sokkal nehezebb lesz megszerezni a kivánt uniq cuccokat.
-
la_cc
addikt
válasz
simondr #11392 üzenetére
Leírás a MAYHEM ligára, ha vkit érdekelne, mint engem...
Ha jól értem ugyanaz, mint a turmoil csak itt törlődnek a cuccok, nem?
Én elgondolkozok ezen a ligán, a turmoil szerintem fasza volt, lvl 90 meg is lett.
Az ötleteket szívesen fogadnám én is. Turmoil-on ezt az SRS build-et követtem, szerintem elég kezdő barát, ajánlom mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged