-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz
simondr #23314 üzenetére
Eddig sem csak a chaos dropból éltem, meg szerintem mások sem. Ez mellett ligában esik százféle más dolog is, köztük jó néhány értékesebb.
Aki kevesebbet játszik, annak most is nehezebb a dolga. Azt meg sosem kisértem figyelemmel, hogy liga elején kikkel szemben vagyok hátrányban. Mindig lesznek akik fényévekkel előttem járnak, és olyanok is, akik mögöttem vannak sokkal lemaradva. Nem igazán számit, ha maga a játék élvezetes és nem rontja az összképet a nem megfelelően és kellően gördülékenyen működő trade rendszer. Én ilyen "negativumokkal" szemben gondolkodás nélkül beáldoznám a currency kereskedelmet, mert most konkrétan utálok vele foglalkozni. Inkább megvárom amig valami nagyon komoly mennyiség összejön mindenből, hogy egyszerre letudjam az egészet.
Persze végülis úgysem én, vagy mi döntjük el, hogy mi lesz benne az új verziókban.
Azért, ha az angolom jobb lenne, olyan helyeken is aktivabban "osztanám" őket, ahol talán látják is.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
simondr #23312 üzenetére
Nézzük egy más szempontból. Ennek is meg lenne az előnye a GGG számára, tovább fenntartaná a ligában a játékosok érdeklődését..
Megint más szempontból nem feltétlenül igaz, amit most irsz. Mert tegyük fel, hogy liga elején most 7c egy annulment, de az exalted is olcsó, ehhez igazodik, mondjuk 50c. Ehhez képest mi változna? Az annulment lenne mondjuk fixen 25c már liga elején is, az exalted meg 180c. Esik egy exalted liga elején most, be akarsz vásárolni belőle annulmentet, ugyanúgy 7-et fogsz érte kapni, mint akkor, ha fix lenne az egész, ilyen szempontból semmi nem változna.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
simondr #23309 üzenetére
Ezt nem igazán értem, amit most leirtál. Felvetettél egy ötletet, ami azért a valóságtól eléggé elrugaszkodott. Nekik megvannak pontosan az értékek, az alapján, hogy mekkora volt rá a kereslet eddig, és milyen gyakorisággal esik, simán be tudják lőni az árakat. Exa valószinűleg ilyen 180c körül lenne. Az, hogy liga elején sokkal olcsóbb, majd később drágábbá válik, szerintem mindegy, most fix lenne mindig. Max a gear árak igazodnának ahhoz, hogy éppen liga eleje, vagy vége van. Ha meg annulmentet akarsz venni, miért ne lehetne bármikor? Eladod a currencyt, kapsz értük chaost, amit elköltesz annulra. Ennyi. Bármikor, a vendornál, sorbanállás és várakozás nélkül.
De persze az alapján, amit korábban leirtál, mégpedig, hogy szemet hunynak a valódi pénzes vásárlások felett, mert ez valahol nekik is jó, nagyon kicsi az esélye, hogy meglépik.
-
freddirty
senior tag
válasz
simondr #23305 üzenetére
Nem beszéltek el egymás mellett? A currency trade beszüntetése az csak annyi lenne, hogy lenne egy fix master a városban/hideoutban, akinek ha eladsz pl. 180 chaost akkor visszaad egy exa-t. és ugyanezt bármelyik currency-vel oda-vissza spread nélkül. Tehát vendor recipe.
Ez már a nyerészkedő trade botokat ki is nyiffantaná a GGG pedig fixen kézben tarthatja a currency-k egymás közötti váltási értékét. Akár ligáról-ligára.
Ettől még a "gold miner" botok itt is vannak/lesznek, csak mire kitiltják addigra már termelt jó pár exat amit aztán el is adott a gazdájuk és nyitott 20 másik botnak accountot másik vpn-en.
Ezen kívül persze biztos hozzányúlnak majd az item trade-hez is, elvégre a jelenlegi jórészt külső 3rd party (web) alkalmazásokon alapuló trade egy vicc 2019-ben - bár működik persze. Minden bizonnyal szeretnék ezt központosítani egy hivatalos trade platformon. Kérdés mennyire mernek/vagy kell (a pénz nagy úr) messzire menni, tehát az api-t bezárni kifelé és csak átállni sajátra, esetleg igazi pénzt is bedobni ha már bezárnák az api-t. -
brunnehilde
senior tag
válasz
simondr #23305 üzenetére
Na igen. Mivel szemet hunynak felette, szükség van erre a fajta currency kereskedelemre az általad leirt okokból. Ha valóban tiltanák és tűzzel-vassal harcolnának ellene, akkor currencyt egyáltalán nem lehetne venni-eladni a játékosok között és lehetne mindennek fix ára a vendoroknál.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
simondr #23303 üzenetére
Currency trade teljes törlése és fix árak bevezetése minden currencyre az NPC-nél. Fogalmam sincs, mi szükség van a mostani currency tradere (valaki elmagyarázhatná az okokat). Mindenki tisztában van vele, hogy rettenetesen manipulálják és 20-25 emberre is rá kell irnod, mire eljutsz azokhoz az árakhoz, amik a realitást tükrözik. Tiltott a valódi pénzért való kereskedelem, de egy rakás oldal csinálja és ezek az elszaporodott Lvl2 játékosok sem azért kereskednek, hogy utána a profitból felhúzzanak valami überf*sza buildet.
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #23201 üzenetére
Itt kivételesen működhet, mert a +1lvl gems az egy általános prefix, a chance to maim pedig egy shaper suffix, tehát elvileg lenne rá lehetőség.
A gyakorlatban viszont az egyikre 2%, a másikra 1% esélyt ír a poecraft, ami ebben az esetben szorzódik, mert ha az egyik bejön és a másikra NEM a jó jön be, akkor lenullázódik a "számlálás". Szóval esélyes a bőven 1000 alt fölötti spammolás a sikerhez. Aztán persze lehet mákja valakinek és beadja a tizedikre.
-
Har_melin
addikt
-
TrollBalint
addikt
válasz
simondr #22849 üzenetére
Szavadon foglak téged is és Genjit is
(Bár Ő nem ajánlotta fel, inkább lenne helyes azt mondani, hogy a Te szavadon fogom Őt
)
Viszont amit előtte írtál, az megmagyarázza miért nem jött ki nekem se a + minion level sisakra 100 alt-bólazt hittem én vagyok ilyen szerencsétlen, de ezek szerint nem ugyanakkor az esélye ezeknek. Ez is új nekem.
-
TrollBalint
addikt
válasz
simondr #22844 üzenetére
pl. a sapi az liga specifikus. November végén, December legelején visszatérhetünk rá?
Hogy a következő ligában mit keresnél, mit adnál el? Nem mintha rontani akarnám az üzleted, csak had férjek én is oda a tejes bödönhöz
Én mindig elveszek a poeaffix.net-en, és nem tudok keresni, mi lehet az ultimate, akár nekem, akár eladásra -
TrollBalint
addikt
válasz
simondr #22827 üzenetére
Az összefoglalóba csak azért gondoltam, mert nekünk is könnyebb (nekem) következő liga elején nem itt kell visszakeresni, hanem tudom, hogy ott van, illetve hivatkozni is könnyebb rá, ha valaki majd megkérdezi. (de ahogy nézem ez már meg is történt
úgyhogy vigyázz 3.9, jövök és gazdag leszek
)
-
sirdond
őstag
válasz
simondr #22820 üzenetére
köszi, így kiegészítve, ezek már sokkal jobban használható információk, szerintem.
ahogy te is írtad, nem vagy kezdő, sok build-et használtál és ismersz, ezért neked rengeteg információ alaptudás. egy átlag (vagy új) játékosnál ez nem feltétlenül van így, ezért sok mindenről nem is tudnak, mint lehetőség, úgyhogy ezért is érdemes néha-néha ezeket leírni. meg azért is, mert az utóbbi pár évben a játék rohamosan változik.
@TrollBalint
-
sirdond
őstag
válasz
simondr #22810 üzenetére
köszi a konstruktív hozzáállást, nekem lenne egy kritikám a leírtakkal kapcsolatban, ne negatívumként fogd fel. csak próbálom egy átlagos játékos szemével nézni a dolgot:
az általad leírt dolgok sok esetben ideális helyzetet feltételeznek és szinte állandó trade interakciót és rengeteg játékon kívüli időt igényelnek.- über labban általában a gem-ek hozzák a legtöbbet, beárazni és eladogatni egyesével a rengeteg különböző quality és level-lel rendelkező gem-et, nagyon sok idő
- delve egyértelműen a legjövedelmezőbb, viszont a sulphite beszerzése és szinten tartása koránt sem egyszerű (bár az új master mission átdolgozással, megint egyszerűbb lett). a fossilok eladása, megint rengeteg idő, főleg, ha azt választja az ember, hogy nem bulkként adja el azokat.
-altar of sacrifice lvl3 rng based, ezzel érvelni nem valós segítség szerintem, arról nem is beszélve, hogy az upgradehez szükséges itemek elég valószínűtlen, hogy nem lesz meg, azoknak beszerzése megint idő.
- syndicate-en belül, ha nincsenek az adott helyen az emberek, rohadt sok idő a megfelelő módon átrendezni.- a többit viszont jó példának tartom, amit érdemes lenne mindenkinek alkalmaznia.
az átlagos játékosnak pedig általában időből van a legkevesebb és szerintem azt a kevés időt általában nem trade oldalon történő állandó nyomozásra akarja eltölteni, hanem tényleges játékkal.
ha meg valakinek ennyi plusz ideje van, szerintem sokkal egyszerűbb currency-t flippelni, az is hoz minimum annyit és ott legalább csak egy dologgal kell egyszerre foglalkozni.
-
mrkog
tag
válasz
simondr #22774 üzenetére
Akkor csak ennyit fűznék hozzá:
Te az életben is ilyen vagy? Ha bejön valami, akkor akkora az arcod, hogy keresztbe harapod a kilós kenyeret?
Ráadásul ha nem szólnak hozzád, akkor is te vagy a megmondóember?
Csak kérdezem.
Ahhoz, hogy neked naponta dob vagy kraftolsz 3,5 -exet az első két hétben, gratulálok. Hidd el, nem mondtam, hogy mindenki bassza meg, sőt sok sikert kívántam hozzá.
De ha gondolod beidézhetem mit írtam, mert mintha nem olvastad volna.De majd gondolom most is megmondod.
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #22743 üzenetére
A crit chance miért nem rollol, ha a lvl83-as sapkán lehetne a T3 helyett T2 is?Jó, hülye vagyok, látszik, hogy a chaosnál magasabb craftolással nem nagyon volt dolgom eddig, inkább készen vettem a cuccokat. Minden esetre köszönöm, megspóroltál egy masszív káanyázást... -
Har_melin
addikt
válasz
simondr #22736 üzenetére
Még valami, amit akartam kérdezni: van valami oka, hogy a Frostbombot totemre raktad? Nálam a totem nem tart sokkal tovább, mint ha csak leteszem, viszont arra gondoltam, hogy selfcast esetén tudnék egy onslaught-ot rakni hozzá, ami a movement speeden tovább javítana.
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #22736 üzenetére
Köszönöm a segítséget és a tippeket is!
- mana: igazából nem szokott gondom lenni vele, most 55 mana egy dobás és 199 szabad van - ha azt mondja, hogy low on mana, akkor gyorsan felrobbantom őket
Egyelőre egy lvl2-es enlightn van, lvl3-mal szerintem meglesz a négy dobás.
- gear: nagyon köszönöm a pajzs felajánlást, az én cuccom itt van (ABConsume) Szerintem elég jó, legalább is az áráért biztosan (tizenegynéhány c volt) Amit cserélni akarok és megvan rá a keret is, az a páncél, legalább +1,3 crit chance-szel. Utána a sisakot akarom egyről kettőre divine orbozni, és végül a Taste of Hate.
Van egy mana regenes amulettem is, amin dupla "gain" van, de létfenntartás szempontjából nekem jobban bejön ez a leech/regenes darab, plusz a charge generálás sem jön rosszul.- key: na ez az én bénaságom, nekem a Q W után már nem kényelmes a játék. Az E R-t már csak olyan skillekhez használom, amit be tudok készíteni egy fight előtt. Még az E valamennyire megy játék közben is, de jobb szeretem, ha nem kell normál harcban használni. Ez van, aki ilyen lúzer, az szív, nem a játék hibája.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
simondr #22369 üzenetére
tessék, csináltam belőle egy pob-linket
először néztem, hogy jé, csak 4linkes, aztán megláttam a sapkád
na olyanom nem lesz, de egy tabulával lehet kipróbálom
-
-
-
sirdond
őstag
válasz
simondr #22120 üzenetére
t1-10 mapot én is tudok adni bárkinek kell, elvileg van mindből, szóval írjatok nyugodtan (délután/estefele).
tudom, sokféle megoldás lehet, de az az igazság, hogy esett pár egész jó ES cucc most a ligában, nameg ott a 28%q Shavronne 6 socket-tel, ami csak arra vár,hogy belinkeljem. meg ES/LL karakterem még nem volt és ha már ennyire adott most a helyzet, akkor kipróbálom.
mana reserve = blood magic, stun = brine king. legalábbis ez a terv jelenleg.
arról nem is beszélve, hogy a mine setup annyira "igénytelen", hogy bármivel jó csak a 6L meglegyen, szóval nagyjából mindegy, mi a körítés
plusz, azért megpróbálom inkább selffound cuccokból megoldani,amit lehet és a trade interakciót minél kevesebbre hagyni.
-
sirdond
őstag
válasz
simondr #22114 üzenetére
így van most 4.2k EHP kb és tudom, a cuccok többsége olyan, amilyen (a SacGarb 2. fossilból lett ilyen és úgy voltam vele, hogy ez elég a váltásig), szándékosan nem javítok rajta egyelőre, mert:
1. ES/LowLife hybrid-re akarok váltani és gyk minden cuccom megvan hozzá, csak azt a fránya Shavronne-t nem tudom 6linkelni
2. így is vígan elvagyok és nem látom értelmét babrálni. a machina mitts-et is csak azért vettem, mert T13 felett már jól jön az a +leech. -
sirdond
őstag
válasz
simondr #21870 üzenetére
én egyszerűen nem szeretem a discord-ot, meg jelenleg mikrofonom sincs és azt hallgatni, hogy mások beszélgetnek meg nem sok kedvem van
Windz talán mondja is a videóban, hogy majd tervezi lecserélni, de egyelőre nincs értelme, mert azzal is elég jó a build. Hydra-t szinte oneshot-olja még így is.
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #21856 üzenetére
Tarke épp most rakott fel egy elég hosszú videót arról, hogy miket lenne jó változtatni magán a blight rendszerén (pl. legyen egy minimum távolság a portáloknak a gombától) és a blight mapok működésén is (pl. teljesen értelmetlen csillió upgrade pontot szerezni, ha tíz másodperccel a kezdés után beszorulsz középre és csak azokat a tornyokat lesz módod tápolni, amik arra az egy képernyőre ráférnek.)
Jó lenne, ha ezekből átemelnének pár dolgot, mert így minden pozitívuma mellett is inkább frusztráló, mint élvezetes lesz a liga.
(Ja, és örülök, hogy játszol, már hiányoltam a régi tagokat a komment szekcióból.)
-
-
tibee77
őstag
válasz
simondr #18937 üzenetére
Azzal kezdtem a mostani ligat.nem tudom miert de nekem valahogy nem adta.vagy az ed-re untam ra hamar vagy a bane-nek nem volt eleg dps-e ( ami kb. lehetetlen mert mindenki az egekig magasztalta a ligaban xD) igy hamar kezdtem egy uj karit.(hoa occultistot)
Harmelin: ugy tudom hogy prophecy procolhat azon a mapon.en is tisztan emlekszem hogy talalkoztam rouge exile-al.
-
sith7
félisten
válasz
simondr #18780 üzenetére
előre is köszönöm , 21:00 előtt nem tudok játékban lenni, de igyekszem felérni/20:30 - ig moziba vagyok a fiammal, Bosszúállók fan/
... és Star Wars is ... bár ez utóbbit nem tudom honnan szedte
Ha esetleg van még valami felesleges cuccod, ami passzol ebbe a build - be, akkor azt szívesen elfogadom
/főleg helmet, chest érdekelne, ha lehet választani
/
TrollBalint
jaj ...... ilyen az én formám
vaal orb
nem meglepő, de ezt se tudtam ... lehet ki kellene vennem 1 nap szabit, aztán a poe wiki - n végigmenniAkkor ha a sima skeleton - os gem - re rányomom az 1 db vaal orb - ot akkor talán vaal gem lesz ... este megnézem.
-
BoneDragon
veterán
válasz
simondr #18222 üzenetére
Engem jobban zavar a memory fragment kergetése. Tegnap 5-ből 4x lezárta az utat kb 3mp-en belül és nem tudtam semerre menni.Ráadásul Whirling Blades-el közlekedek ami nem éppen a lassúságáról hires... Van is erről poszt redditen. Ha ezt kijavitanák nem lenne problémám az itemekkel se. Az igazi rng ahogy eddig minden.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
simondr #18112 üzenetére
Én értem, hogy nem való minden buildnek. Ahogy vannak buildek, amiknek egy rémálom az über lab. De azt akkor sem lehetetlen megcsinálni, max van akinek magasabb szinten kell nekifutni és a csapdák ellen van védelem. Ez viszont igy, ebben a formában nekem kizárt, hogy megcsináljam. Nincs olyan map, amelyikbe ne rakna bele legalább egy ilyen scourching ray-es barom buildet, már vagy tizet megnyitottam.
Az impurity of fire miben segit? Csökkenti a fire damage-t. Az ebben az esetben jó? Mert van arctic armourom (-12%), és beraktam a coruscating elixirt is (-20% fire damage), de nem úgy tűnt, mintha használnának. +soul of arakaali (-5% DoT). Ugyanúgy insta halál.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
simondr #18109 üzenetére
Nincs ellene semmiféle védelem? Hihetetlen... Nem húzott fel még semmi ennyire ebben a játékban. Van life flask ami "removes burning on use". De még arra sincs időm, hogy használjam. Csak akkor lenne értelme, ha immunity lenne x ideig a burning ellen, de ezt csak akkor lehet használni, ha már égsz. Viszont olyan gyorsan égsz, hogy nincs esélyed.
Semmi keresnivalója ennek az atlason. Csináljanak egy laddert vagy amit akarnak, oda berakhatják a grandmasterjeiket, de, hogy a része legyen az atlasnak, úgy, hogy igazából nem tudsz ellene védekezni, az a játék legnagyobb baromsága.
-
-
sirdond
őstag
válasz
simondr #17683 üzenetére
ok, nézzük:
-unique map-ok mindig jó ötlet ezzel egyetértek, kivéve, hogy liga elején minden drága (előbbi 8-10c, utóbbi 6-8c jelenleg)
- incursion templomhoz map kell. hogy húzzak incursiont magasabb map-on, ha még el sem jutottam odáig?
- bányához megint map kell, plusz szerencse, hogy niko legyen rajta, plusz szerencse, hogy legyen abyssal city/vaal outpost/primeval, plusz szerencse hogy azon belül még olyan láda is legyen, ahonnan eshetnek is mapok. szóval elméletben jól hangzik, gyakorlatban már nem annyira.
- zana questline-hoz megint csak map kell. és lehet mondani, hogy vegyem meg, ami nincsen, ha nem lenne egy rakás szar a trade és az emberek 80%-a nem válaszol és 30 percei arra mennek el az embernek, hogy low tier mapokat vadásszon.
- sextant: egyrészt liga elején alig van sextantja az embernek, másrészt itt most max yellow tier mapokról volt szó, tehát ja, ha sikerül eljutni T12-ig akkor már nyilván nem lesz ilyen gondom -
TrollBalint
addikt
-
TrollBalint
addikt
válasz
simondr #17245 üzenetére
elvileg pár %-kal nagyobb lesz az esélye mint az Atlas Objective feltűnésének mint annak, hogy valamelyik masterrel talákozol a mapon. Lehet ezt tekintik "kompenzációnak". De én is azon a véleményen vagyok, hogy a GGG azt szeretné, hogy az aktuális content-tel játszanak a játékosok, de kivenni mégse akarják, mert nagyon népszerű.
(#17251) Har_melin: Valamit olvastam a receptekről is, hogy csökken a szintjük talán? Nem akarok hülyeséget mondani, de nekem úgy rémlik, hogy könnyebb lesz megszerezni őket. Remélem tényleg így lesz
-
sirdond
őstag
válasz
simondr #17250 üzenetére
mint, ahogy egekben van a 2socket Tombfist ára is,meg a Bestiary-s cuccok, meg a Prophecy-vel elérhető cuccok (ld Atziri's Reflection), miért lenne másabb a Delve? az a baj, hogy kuriózumként kellene ezekre tekinteni, ami nem mindenkinek jut és nem úgy mint alap itemek a legtöbb build-ben. Ezeket kellene valahogy jól átvariálnia a GGG-nek.
szerk: Még annyi, hogy valószínű ebben a ligában sem lesz tökéletes. Most kerültek csak bevezetésre az új master-ek,azt azért ne felejtsük el, és egy ekkora game-nél nyilván kell idő a megfelelő balance-olásra.Szerintem majd 4.0-val lesz ez tökéletesítve, addigra talán már a melee skill-ek is megjavulnak
-
KubanitoS
veterán
válasz
simondr #17245 üzenetére
Ezt a sulphite dolgot egyáltalán nem értem én sem. A gyengítés fel sem merült volna bennem sőt, én inkább erősítettem volna rajtuk legalább annyit, hogy scarab ellövése esetén garantált legyen a 3 db lerakat. De még így sem túl rózsás a helyzet, egy jól belőtt T16 mapon olyan 12-16 ezer sulphite eshet max, ezt meg lazán el lehet lőni 7-10 Delve körrel... Eleve a korlátozás sem teljesen világos, hogy miért jó, hogy a játékos nem tud bányászni annyit, amennyit szeretne, helyette inkább jön a frusztráció a véget nem érő sulphite hajkurászás miatt.
-
TrollBalint
addikt
válasz
simondr #17163 üzenetére
40/40? Azt igen, gratula
Én a 28-at céloztam meg, szerintem meglesz, már csak 2 kell. Az Atlas Objectives-t hogy csináltad meg? Ha jól számolom egy nap 4-t lehet megcsinálni. Nekem egy napon belül nem nagyon termelődtek újraÉn első karakternek valami 2h Slayeren gondolkodom, labirintus farmolásra, aztán a mire kitalálom mi legyen a második karakterem, addigra már lesz biztos csomó build. (Bár valami CI-s full energy shieldes build régóta vonz
)
-
kristof123
őstag
válasz
simondr #16769 üzenetére
POB több dps-t ír, de 79% chance to hit-em lesz, ami nem túl előnyös és nem igazán tudsz mire accuracy-t szerezni, ahhoz valami mást kell beáldozni. Ráadásul fölöslegesen lenne nagy befektetés. 3 pontért inkább a Celestial Judgement pontot kirakom és az még plusz dps.
Deadeye-ból lehetne jóval több dps-t kicsikarni (azzal indult az ele hit ebben a ligában, de váltottam), de 16-os map-on még így is, hogy van 8k life-om az egyik szindikátus tag úgy gondolja, hogy ez még kevés és egy hitel szépen. : D
-
tomazin
veterán
válasz
simondr #16742 üzenetére
Ezt írtad:
Wandot keress magadnak ne daggert,
vs.
For this build we have two choices: Sceptres or Daggers, Wands lack a good movement attack.A body armourt sürgősen cseréld le
vs.
The Queen's Hunger is an excellent chest for us.De azt se tudom mi a baj a fegyverrel.
increased spell damage, increased cast speed és adds x-y lightning damage to spells.
ebből csak a add x-y lightning to spells nincs, de helyette van a sai-n damage penetrationÚgy érzem, kb rosszabbul állok jelen pillanatban, mintha semmit nem kérdeztem volna és eljátszogatok magamnak, mert kb semmi kedvem nincs játszani, ugyanis mint a mellékelt ábra mutatja az amúgy szerintem igen részletes leírás alapján nekem egy fost sikerült összerakni. Azt még mindig nem tudom miért szar, de legalább már tudom hogy szar. (a passzívokat átrakom, azért thx)
-
KubanitoS
veterán
válasz
simondr #16262 üzenetére
Remélhetőleg az enyém is valami ilyesmi lesz.
Arra van tippetek, hogyan lehetne szerválni egy 4 lyukas armort, amelyen van 2 zöld + 2 kék socket linkelve? Mármint tudom, hogy orbokkal lehet variálni, de mivel bármilyen random cucc is jó lehet, erre nem szeretnék költeni. Nincs valami kraft recept?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest