- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
válasz
Mad_Wolf #34699 üzenetére
Miben? A játék alapjaiban ugyan az, azon kivül hogy megváltozott a map és lett plusz fa, semmi más nem történt.
Általában gyorsan elérek mapokig halál nélkül, de az alatt az 5-6 óra alatt ki is égek. Meló miatt csak pénteken tudok kezdeni Lost Ark-ban, de már nagyon várom. Remélem beszippant annyira, hogy ne térjek vissza PoE világába. -
-
-
DjDanee87
addikt
válasz
Mad_Wolf #34036 üzenetére
Gondolom ez is kap majd nerfet pár nappal később, ahogyan heist XP kapott buffot. Ha szemét akarok lenni, mondanám, hogy így legalább nagyobb az esély MTXet nyerni, ha sokan feladják már az elején. Jó lenne legalább ha itt nyernék valamit, mert eddig semmi.
Act3ig vergődtem át tegnap, de tényleg sok zóna csak annyi, hogy futsz az életedért a következő területre. Act2ben is van 3 zóna 95% felett, ráadásul nem is kis zónák. -
-
-
-
-
Pitymaszter
tag
válasz
Mad_Wolf #33780 üzenetére
Hát csak ajánlani tudom a trappert mert iszonyat erős én a nodoknál csak pakolgattam a seismic trappet és hullott a nép még 4 linknél is!!! Mondjuk végére összejött a 6L chest azzal meg már tényleg kés a vajban. Exsanguinate meg tök jó trash mobok ellen. Ajánlom hozzá a (https://pathofexile.fandom.com/wiki/Deerstalker) unique cípőt (ha kiesne mostanában) az Exsanguinate skillhez jó, olyan mint ha lenne egy shaper kesztyűd trap supporttal.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Mad_Wolf #33773 üzenetére
bakker ez a dominating blow elég OP. 4-5 szinttel nagyobb node-okat megyek, és olyan könnyű mintha 4-5 szinttel kisebbek lennének.
Elég lassan indult be a build, mivel a domblow 28-as skill, de 30-tól azt vettem észre, hogy sokszor 2-3 skillpont vár elosztásra, annyira megyek és nem hiányzikAztán ránéztem a resistekre, a legnagyobb 30 volt, a lightning konkrétan -10, de észre se vettem mert nem haltam meg.
most 56 vagyok, kíváncsi leszek estig hol áll meg
Aztán indulhat a gauntletben a ripperóni -
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
Mad_Wolf #33632 üzenetére
Bár az én helyzetemen nem segít, de azért megnyugtató hallani, hogy más is ezzel szenved
Tegnap egy haver megszánt csináltatott velem egy új buildet, Viper strike pathfinder lett. Hát még szoknom kell... Mondjuk ha nem akadna a játék, biztos jobb lenne, de iszonyat mennyire tud akadni. Valahogy ez a poison stack számolás nem megy neki -
-
Har_melin
addikt
válasz
Mad_Wolf #33544 üzenetére
Azt néztem egyébként, hogy ezzel a sisak cserével és az armor aurával már csak azért is jól jártam, mert ha a molten shell akkor aktiválódik, amikor éppen rajtam van a flaska buffja is, akkor olyan 4,5k védelmet ad, szemben a steelskin fixen 2k maxos védelmével. A flaska nélkül is 2,8k, szóval mindenképpen megéri.
A fán van kb. 9 visszaszedhető pont (a curse négyese és a corruptionnal szembeni chaos dmg ág a life passzívokig). Csak egyelőre nincs meg az überlab, ami kellene a +1 curse-höz és annyira jó medium jewelem sem esett, hogy kapásból lemondjak a chaos dmg pontokról.
-
Har_melin
addikt
válasz
Mad_Wolf #33544 üzenetére
Elvileg ez lenne az.
-
Har_melin
addikt
válasz
Mad_Wolf #33538 üzenetére
Némi saját módosítás a builden:
- Alpha's Howl sisak. ebbe megy bele a Malevolence, Determination és Defiance banner. Így ha a fáról ki is veszem a 30%-os curse mana reserve effectivenesst, még akkor is befér mellé a TempChain és maradt kb. 110 manám. Ez több, mint ami eddig volt, de ha nagyon megszorulok, akkor legfeljebb veszek hozzá egy divergent Blasphemyt, az még farag 4%-ot a lekötéséből.- kijött a Purity of Elements, viszont az Alpha adja a freeze immunitást, a többit meg remélem megúszom a resistekkel.
- a Detremination-nek köszönhetően (még messze nincs felszintezve) jelenleg 47% helyett 69% a phys dmg reduction a HO-ban és 21% az eva chance. Ha aktiválom a granite és jade flaskát (automatikus, ha a Forbidden taste elsül), akkor 79% és 55% lesz.
- így viszont már le fogom cserélni a Steelskint Molten Shell-re, mert a HO armorból kb. 600-zal nagyobb védelem jön ki vele, mint a Steelskinből, plusz ott még van egy vaal opció is.
- kivettem a Second Windet, így lett egy szabad slotom és be tudok rakni egy spell totem - wither vagy blight kombót. Még nem tudom, melyik lesz hatékonyabb bossok ellen, meg a heisteknél az ajtók elé.
-
Har_melin
addikt
válasz
Mad_Wolf #33538 üzenetére
Nekem pl. per pillanat 83% a chaos resem. +5% maxot ad a Xibaqua-s Glorious Vanity által gründolt Divine Flesh és sikerült craftolnom egy small clusterre Born of Chaost, ami még +3% max chaos res. A fáról és a cuccokból persze össze kell szedni hozzá a fedezetet, de ez nem olyan nehéz. Vagyis eleve a 450/s sebzésből csak 77-et kapok be.
A másik, hogy ha jól értelmezem (meg a gyakorlat is ezt mutatja), akkor ez a sebzés szintén cooldownos. Vagyis az első killre megkapom 3mp-ig a 77/s sebzést, de csak arra. A felrobbanó másik ötven után már nincs bünti addig, amíg le nem jár a 3 másodperc. Közben van life regenem és van egy fix 15HP on kill és egy 2% HP on kill százalékos life pótlásom.
De az is lehet, hogy nincs cooldown és minden hulla után bekapom a 77 dmg-et, csak közben kapok értük most 80+ life-ot is, plusz a normál regent. Bár ez utóbbit nem igazán hiszem, mert az on kill nyereség csak egyszer jelentkezik, a debuff viszont még 2x1 másodpercig hatna és kumulatívan az nagyon durva lenne.
-
Har_melin
addikt
válasz
Mad_Wolf #33533 üzenetére
Az a DA/CA build amit én követek az lvl100-ig szól és vannak benne olyan ezotériák, mint a Watcher's Eye Vitaliy+Malevolence-szel, de szerintem azt nyugodtan lehet a végére hagyni...
Én max. egy fullos cluster bokrot tervezek, lvl 92 fölött már általában elegem lesz a grindből. Ehhez szerintem elég lesz egy 1+2 íj incr. chaos DOT és chaos DoT multi modokkal (3-3,5 exa), egy medium és egy small cluster (mindkettőből van már egy, saját chaos craftolt), és -chaos res sisak, ezek együtt kb. még 2 exa. Aztán persze lehet minmaxolni az egyes darabokat, akkor a 15exa sem biztos, hogy elég.
-
Har_melin
addikt
válasz
Mad_Wolf #33529 üzenetére
bane-nel. Subtractem csinált egy ligakezdő buildet, azt követtem lvl67-ig, amíg az Impresence-et nem tudtam felvenni. Az sem volt rossz, de az azért egy "aktív" játékot igényel, mert castolgatni kell, meg nem mindegy, hova célzol. A váltás után viszont igazi Sunshine Reggae fíling volt és azóta is tart.
A liga kezdeti hangolása után azt kell mondanom, hogy megfelelően tankos és olcsó builddel, mint amilyen ez a Death Aurás is, ez a liga egy casual álom. Most vagyok lvl86 és bár az elmúlt napokban egy kicsit többet játszottam, mint az utóbbi időben, de ezzel együtt is csak most jutottam el a sárga mapokig. Viszont a scourge-öknek hála nem érzi az ember, hogy muszáj magasabb szintet tolni, mert így is jön xp. Nem kell nagyobb kockázatot vállalni, mint amennyit a karakter még tud és akkor sem érzi úgy az ember, hogy megragadt és órák alatt sem jut el egy szintlépésig.
A drop vacak, tehát fontos, hogy viszonylag olcsó legyen a build - nekem eddig kb. 2 exám van benne mindenestől. Ennyit eddig a szintig a random dropból, pár eladható 2-10c-s cuccból, chaos receptből és alt-chaos tradeből simán össze tud hozni az is, aki nem farmol. Aki valamilyen célt akar vele elérni, leverni X vagy Y bossot, farmolni egy tonnányi currencyt, az is megteheti vele, csak ahhoz persze kockáztatni és invesztálni is kell.
A cluster jewel nélküli változat viszont szerintem túl gyenge, vagy legalább is van benne egy erős hullámvölgy úgy lvl75-77 körül. Érdemesebb inkább egy kevésbé jó, olcsóbb clustert használni és később lecserélni, mert a passzívonkénti 10-30% increased dmg nagyon kell a kellemes játékérzethez. -
-
tibee77
őstag
válasz
Mad_Wolf #33337 üzenetére
[link] 5exböl siman összehozod majdnem ugyanilyenre, igaz a watcherem draga de anelkül is röhögve viszed t16ot.ami a karinak kell azok a szintek.ahogy szeded magadra a skillpontokat a fan (szinte csak vedelmet rakunk ki , ES es Life node-ok, mana reserve node-ok) ugy lesz egyre tankosabb es erösebb a kari, mert ES-böl jön a dps is az Energy Blade skill miatt.En akkor alltam at a karira amint magamra tudtam tenni minden cuccot.(talan lvl68on lehet asszem)Addig mehetsz barmivel.
-
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Mad_Wolf #33332 üzenetére
Az új Atlas elég jó. Baromi gyorsan eljutottam addig, hogy csak két mapot kéne lefutni Sirusig, de beraktam talomba amíg utoléri a karakter az atlas progresst. Ligamechanikát skippeltem az első héten, most hogy értem hol van benne a lóvé, tolom azt is, és szép lassan gyűlik valami currency is. Úgy összességében elég balszerencsés voltam, alig esett valami sima mapozás közben, viszont az új Delve nagyon bejön. Shock immunitás nélkül le se érdemes menni, de lényegében liga elején ami currency esett az onnan jött. Eddig kb 3 exet költöttem a karira. 1 volt a life-CI átállás, 2 a CI-Low life váltás. A corrupted 6 link Shavsok nagyon olcsók, így lényegében a Presence-Shavs-Prism kombó 2 exalted alatti pénzből megvolt.
Erre a ligára nem a legjobb választás a Cold Dot mert valami képernyőt gyorsan letisztító raiderrel sztem gyorsabban lehetne fejleszteni a Scourge mapokat, de a Bossok corrupted T14-okon is csont nélkül mennek, ami totál jó érzés egy trash itemekkel felszerelt league starterrel, így nem bántam meg a dolgot. A bányában ugye mindig is zseniális volt a Vortex-Vaal Cold snap páros, így nekem nagyon jó választás volt a kari.
Úgy gondolom, nem ez lesz a legemlékezetesebb liga, viszont azok a változások amik megmaradnak a játékban, nagyon jól sikerültek. A Passzív tree, az új védelmi opciók, új mechanikák mind nagyon jól sikerültek. Kicsit félek is, hogy halálra nerfelik majd őket. Főleg a Purity of elementset, Determination-Grace aurát és a mana reserve (+mastery) számokat érzem veszélyben. -
-
tiborv
aktív tag
válasz
Mad_Wolf #32383 üzenetére
Az szep. Én konzolon játszom ssfhcban de most volt az első season regota hogy act2ig három karim is megfekudt. Először brutust néztem be utána meg ezekre a season mobokra nyomtam ész nélkül olyan modokat hogy instant haltam.
Szerintem azért érezhető act1 nehezitese első karival, ha minden actot felturboznak a jövőben akkor visszajön a kezdeti feeling mikor farmolni kellett dockban hogy előrébb jusson az ember. -
Har_melin
addikt
válasz
Mad_Wolf #32285 üzenetére
Toxic raint többen is indítottak, akik már 93-94-en járnak, tahát az valószínűleg továbbra is működik.
Én a Shield Crusht próbálom, amivel sehol sem tartok, de abból is van már lvl94 a ninján piros mapokig nem is kell hozzá extra cucc, igazából csak egy jó pajzs, meg egy 6L armor chest. Ez nem egy speedfarmer, de teljesen használható.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Mad_Wolf #30987 üzenetére
Köszi , este ránézek, egyenlőre nagyon élvezem még amit kezdtem , plusz nem is fullos a kari még
A píz meg egész jól jön ebbe a ligába , bár nekem annyira lucky dropjaim nincsenek , de nincs mér panaszkodni mer sokmindent sikerült le craftolnom vagy szimplán készen esett -
Har_melin
addikt
válasz
Mad_Wolf #30988 üzenetére
Megvan végre a staff, erre természetesen elhülyültem a többit
Ahelyett, hogy előbb megnéztem volna, mennyibe kerül 4G-vel a Triad's grip (30-35c) én marha elkezdtem a 3S kesztyűt benchcraftolni. Elment rá kb. 110 jewel, utána vettem vagy 170 altért még... Ahelyett, hogy vettem volna chaost az altból és megvettem volna a kész kesztyűt.
Most persze se alt, se jewel, van helyette egy 3G 1B kesztyűm. -
Har_melin
addikt
válasz
Mad_Wolf #30975 üzenetére
Ó, még sok kellene, mert sehol sem tartok, A7 vége előtt járok. Asmodeus buildjéhez amúgy is kellene - de legalább is jó lenne - a hungry loop, abba meg csak lvl19-ről 20-ra váltó gemeket lehet berakni. Ahhoz még "fiatal vagyok", venni meg egyelőre nem akarok.
de nem gond, én most már casualhoz is keveset játszom, nincsenek illúzióim, hogy ez mennyit hoz.
-
Har_melin
addikt
válasz
Mad_Wolf #30784 üzenetére
nekem az arcanist brand kicsit bizonytalannak tűnt a Bladefall buildnél, igaz, ott az állandó ground effektek miatt nem igazán lehetett látni, hogy mi zajlik. kicsit félek tőle, mert egyetlen brand buildem volt, de az se feküdt igazán. Viszont a hungry loopos zombi nagyon jó ötlet.
-
Har_melin
addikt
válasz
Mad_Wolf #30753 üzenetére
a leveling guide hasznos, a melee phys skillre meg még várnom kell, mert még nem jutottam el Siosa-ig. sisakom majd lesz, ha lesz 4L valahol. A cyclone-t leginkább a cast while channeling miatt akarom, nem kenyerem ez a desecrate, flesh offering nyomogatás, de majd kiderül, hogy működik
-
Har_melin
addikt
válasz
Mad_Wolf #30747 üzenetére
Akkor valamit én csinálok rosszul. Igaz, csak 4L-en, de van 6 csontim, akikkel szépen boldogulok is a pályákon, (egyelőre ők idézik a phantasmokat is, mert még nincs cyclone), de az ultikat rendre bebukom legkésőbb a harmadik szinten.
szerk, rákerestem a videóra, remélem okulok belőle -
Har_melin
addikt
válasz
Mad_Wolf #30721 üzenetére
Próbálkozom ezzel a phantasm nekróval, de az Ultimátumok nekem alacsony szinten nagyon nem mennek vele. A2-ben vagyok, lvl19, két 3L cuccal mennék (Freezing Pulse-Added lightning-Arcane Surge és Skelly-Minion dmg-Phantasm) de eddig max a negyedik hullámig jutottam, korábban már jellemzően a másodiknál behaltam.
navandis guideja alapján megyek, de szerintem jobb lett volna a A2 végéig full ele casterre menni a passzívokkal és később visszaszedni azt a 6-8 pontot, mert supportok nélkül a skellik nagyon halványak. -
Har_melin
addikt
válasz
Mad_Wolf #30646 üzenetére
Önmagában nem probléma, ez valóban tény.
Akkor, ha egy "Hogyan valósítsuk meg az igazságos újraelosztást?" tévévitában adod elő éjjel kettőkor, a nem nélkülöző pár tucat nézőnek. Ha egy szomjhalálhoz tartó szudáni menekülttábor lakói előtt mutogatod, hogy bebebe, te még zuhanyozni is tudsz, nem hogy inni, akkor a még mozgásképes közönség jó eséllyel agyonver - elítélendő, de érthető okokból. Empy most a második verziót mutatta be.
-
Mirman
őstag
válasz
Mad_Wolf #30646 üzenetére
Hát lehet én vagyok a nem PC de ezzel én se látok problémát. Tényleg iyle na világ , ez van sajnos.
Szerver témára reagálva még , azt még el tudom fogadni hogy nem automatizált náluk a rendszer hogy a queuet látva megnöveli az instance számot (bár lehetnének kevésbé fillér baszók és felül lőhetnének egyszer a szerverekkel a játékosszámnak). Viszont azt hogy liga start után 12 órával még mindig DC hegyek meg queue van az nehezen magyarázható.
Én ezt a ligát skippelem , de gondoltam megnézem az atlas region módosításokat. Első map DC ma reggel. Bravó
-
TrollBalint
addikt
válasz
Mad_Wolf #30625 üzenetére
Tegnap este olvasgattam a hozzászólásokat, örülök hogy nem játszottam, pedig nagyon szerettem volna, főleg mikor olvastam, hogy készítettél be pálinkát, sört
Ahhoz még kedvem is lett volna csatlakozni :) (bár söröm már nincs, de pálinkákból van még pár liter
)
De a dc miatt lehet jobb az idegrendszeremnek, hogy mégsem mentem. (És ez a ligaindító sörözés is elmaradt)
-
-
-
hajsza
aktív tag
válasz
Mad_Wolf #30582 üzenetére
"Update: begyorsult a login. Kicsit, nem nagyon, de azért érezhetően jobban pörög."
Lehet, hogy csak sokan kijelentkeztek, amikor látták, hogy nem lesz lehetőségük még ma játszani és ez pörgeti kicsit fel a belépést.
Amúgy engem is megszivatott a login queue: kb. 14k voltam az elején, már be is jutottam, majd kb. 2 perc játék után kidobott és most várhatok 128 ezer másik játékostársra, hogy őket beengedjék. Ez ma már esélytelen, majd holnap folytatom.
-
válasz
Mad_Wolf #30582 üzenetére
Én megértem, hogy mi parasztok nem számítunk, csak akit 30 ezren néznek, de ezek után nekem ne próbálja senki beadni, hogy nincs streamer rng, meg nincs megkülönböztetés. Meg az a több ezer ember aki megpróbálta utánozni őket, kiléptek majd vissza, aztán kaptak +90ezres sort. Ja és persze nem tudták előre meg becsszó nem lesz több ilyen. Én debil meg most vettem supporter packot.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Mad_Wolf #30416 üzenetére
A kb kimaxolt 3.14 Cyclone Gladiator buildek:
Ligakezdő, olcsó, főleg unique itemek, 2,5m DPS-el.
Tankos, védelem egy csomó mindennel szemben és 10m körüli DPS (ezzel toltam végig a Ritual és teljesen elégedett voltam vele, úgy, hogy enchant se cipőn, se sisakon nem volt).
DPS, ez meg a DPS kimaxolásra egy variáció, 20m DPS fölött.Végigfutottam a patch noteson. Tényleg nem sok van, amik érintik a buildet. A Vitality teljesen lényegtelen, elsősorban azért használtam, hogy a Blood rage debuffját kompenzálja, meg főleg a vitalitys life gain on hit watchers miatt. Flesh and stone meg kiváltható vagy a Herald of Purityval, vagy egy Enlighten gemmel megoldható a plusz mana reserve.
Vitality Now causes you and nearby allies to Regenerate 10 Life per second at gem level 1 (previously 15) and 193.2 Life per second at gem level 20 (previously 247).
Flesh and Stone Now requires 35% Mana reservation (previously 25%). -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Mad_Wolf #30356 üzenetére
napközben = hétközben, csak elírtam.
Ezt a 40c-s buildet szinte csak valdo's rest harbinger farmra használtam. Bossoknál kicsit körülményes volt, mivel a wither/blighot nem totemből nyomta hanem self cast, így ott azért jópárszor lecsaptak. De amire kellett arra megfelelt, tömeggyilkosság céljára lett kifejlesztve. -
Rayner
őstag
válasz
Mad_Wolf #30271 üzenetére
Fire Elemental Deadeye : https://pastebin.com/NxKaZwrq
Deadeye Wander : https://pastebin.com/4jAPE6vK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest