- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
kristof123
őstag
válasz
tocsek18 #8593 üzenetére
"CSAK JÁTSZANI KELL"
Ki mondta ezt a hülyeséget? : DDD
(#8602) VWendigo:
"ki mennyit szokott játszani vele gyhuzamban."
Most bedurvulok és kb másnap délig. -
Deves
csendes tag
válasz
tocsek18 #8593 üzenetére
Ezekkel a kényszer online drop nélküli játékos sanyargató gémeknél egy megoldás van, le kell tölteni hozzá egy botot vagy cheatet, rátenni hagy menjen, és egyszer talán bedob valamit ha megy 24/24-ben. Annyi türelmet érdemel az ilyen vacak, amekkora hozzá értéssel csinálták. Ez konkrétan miért online ? Tud valaki értelmes magyarázatot, ha egy játékot egy játékos módban használok 100%-ban akkor mire kell az online ? Hogy fél évente a patchet feltegye ?
Káosz, a teljes megtervezésében, mostani patchel fogják másodszor lenullázni és átírni a képesség fát... Találják már ki hogy most mit is akarnak, ha bővíteni akkor bővítsenek, de ne az alapokat bontsák már szét ami meg van. A Grim Dawn-ban legalább választható az Offline mód is, ebben ez nem sikerült, gondolom meghaladta a képességeiket, na mindegy, ez van.
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #8555 üzenetére
Aha, ez rémlik, hogy már láttam, de én még a klasszikus 2H mace változattal nyomtam. Lehet, hogy majd most a respecnél átalakítom, mert az egy Ground Slam-es juggernaut volt. Sok EC, egész jó clear speed, de a GS-ból egyszerűen nem lehetett elég erőt kipréselni a bossok ellen, a Heavy Strikenál meg hiányzott az area dmg és a sündörgő accok rendre lecsaptak.
Mondjuk a stun immune bossok ellen ez a build sem jó és nekem úgy tűnt, hogy über Izaro is az. Argus egészen biztosan.
-
-
Nordic
Közösségépítő
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #8491 üzenetére
Igen, én is így értettem, csak arra reagáltam, hogy vannak, akik most már a nagy legacy hullásra számítanak.
Nyilván ha az esély nagyobb 0-nál, az mérhetetlenül jobb, mint ha 0 lenne, de remélem, hogy se a legacy orbok, se a ládából kieső igazán durva legacy cuccok nem lesznek túl gyakoriak.
Arról nem is beszélve, hogy valamelyik videóban direkt ki is hangsúlyozták, hogy voltak unique cuccok, amiket buffoltak a játék során - ezeknél a legacy drop legfeljebb a gyűjtőknek lehet érdekes.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #8405 üzenetére
Ez a League Stone rendszer vajon csak mapokra vonatkozik majd (akkor olyan lesz, mint zana modjai?), vagy már hamarabb is bejön és akkor egy-egy pályára vagy egy egész actra lesz érvényes?
Minden esetre pont ment a vita róla, hogy melyik liga volt kihívás, most lehet majd nosztalgiázni.
-
-
-
-
Badlof2k
senior tag
válasz
tocsek18 #8201 üzenetére
Najólvan ezen meghalltam :'DDD a fél vacsorám majdnem a monitoron kötött ki :ddddd
egyébként vannak benne tényleg érdekes feltevések a balance terén és az update rész..mennyire fog ez befolyásolni bármit is
bár én vagyok lehet túl naiv,de hiszem hogy megfogják tudni oldani a dolgot és nem lesz negatív mellékhatása a pc-s tábborra nézve ^^ és szó ami szó a CI vs Life az tényleg néha vicc..^^
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
tocsek18 #8183 üzenetére
Szia Tocsi!
Sajnos a 40sről lemaradtam de árában vettem egy 39st és még színezni se kellettMost bódottsád van.
Az endgame labból hiányzik még 1 trial, de az istennek se akarja azt az egyet beadni
Még tele kellene pakolni a jewel socketeket trifectás melee és fizdamos drágaszágokkal, de nem vok telhetetlen. T11 sima liba, ami mapom van azt letolom és ha elérem a 90t már elégedett leszek.
Ezek a breach Torchok vagy mik, hogyan működnek, mennyire nehezek?? Szívesen látnék már egy Nordicos leírást is ezzel kapcsolatbanSzép napot mindenkinek
-
-
-
-
-
Mirman
őstag
válasz
tocsek18 #8150 üzenetére
Nekem se igazán . Én ennél sokkal többet költöttem el mint te , de ne mhoza be az árát . Valami felett mondjuk elsiklik a figyelmünk ami fontos lehet mert szemmel láthatóan működik . T
Tegnap történt eset hogy shaped Strand mapot akartam venni , ráírok a gyerekre hogy vennék 3-at erre ő visszaír hogy csak 10-es csomagban árulja és van neki több száz .
Tehát működik csak nálunk nem oké valami.
-
simondr
senior tag
válasz
tocsek18 #8137 üzenetére
annak aki rengeteget játszik ez is egy jó módszer sok currencyt gyüjteni (de ezen kivül kb még 1000 másik mód is jó).
Aki viszont nem játszik sokat, annak szerintem nem megérős.Amúgy ha valaki kevésből akar sok currencyt csinálni, az prophecyzzen. A legtöbbet letolni is érdemes (pale council prophecyk) de egy csomót meg el is visznek jó áron (twice enchanted, bountiful traps, the jewellers touch stbstb). Most már a silver coin se drága (több mint 50dbot kapsz 10c-ért), úgyhogy ha valaki veszi a fáradtságot és kell neki jó pénz, tolja a prophecyket (na és a chaos recipet) ezerrel.
-
-
Ivanh
senior tag
válasz
tocsek18 #8111 üzenetére
pl nincsenek típus-felvételek, tehát az összes megszerzett loot-típus közül elég lenne egyre kattintani és az összeset olyat felveszi, és kicsit nagyobb zónát hagyhatnának a loot-típusok felvételéhez, (ezek százalékos problémák), a gyengébb minőségű egereknél érzékeny téma.
Ja, a lab-téma..egyes elemei H&S játékba nem illő...ezt hagyjuk meg a 6-10 éves korosztálynak.. -
-
tibee77
őstag
válasz
tocsek18 #8070 üzenetére
1:egyenlöre meg semmivel
köszi, akkor az lesz a következö a vinktar mellett amit be kell szereznem
2:dying sun egyenlöre huzos, helyette van az onslaught-os flaska, a buildet kitalälo szerint is az jo alternativa amig nincs
3:ez az amivel nem vagyok teljesen tisztäban, mi is a flat fire dmg?van added fire dmg to spell, van rajta increased fire dmg, jo sok spell dmg mi az ami kene meg rä?
4:igen azokrol tudok, sajnos lassan fejlödnek, gondoltam megvärom mig 20asok lesznek azztän beadom az ärusnak egy gcp-vel hogy 20asok legyenek (sprolok a gcp-vel)Köszi az eszreveteleket!
-
-
-
Gothmog
senior tag
válasz
tocsek18 #7615 üzenetére
A patch-csel felkerült egy PathOfExile_x64.exe nevű fájl is. Feltételezem, hogy ez lehet a 64 bites. Én ma mindenesetre már ezzel léptem be, és nálam tökéletesen működött.
(Mintha egyébként pl. a Lunaris templomban szebben tükröződő felületeket láttam volna, de azután ez lehet placebo hatás is)
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
tocsek18 #7509 üzenetére
Elárulom neked, teljesen lényegtelen milyen amd-t cserélsz nvidiára, a zöldek drivere mérföldkövekkel jobb. Amíg amd-m volt, folyamatosan mikrolaggoktól szenvedtem, egy csomószor összeomlott a driver, majd helyreállt (persze ilyenkor rendszerint ledobott a Windows asztalra, aminek számtalan hc karakter látta kárát). Aztán visszatértem a zöldekhez, és lám megszűntek a bajok. Lehet ár-érték arányban jobbak az AMD kártyák, de az alatt a 2 év alatt amíg olyat használtam, nem volt olyan játék, ami nem sz*pott volna a retek driverek miatt.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #7361 üzenetére
Én régebben (jó régen) még vitattam ezt az "olcsóbb házilag" elvet (vagyis, hogy nem érdemes Vorici bench-nél megcsinálni), de a saját tapasztalatom is azt mutatja, hogy nagy átlagban tényleg olcsóbban megússza az ember manuálisan.
Csak ehhez kell a nagy átlag. 15 000 fuse-ból nem tíz 6L lesz, hanem szinte biztosan jóval több, csak ehhez kell 15 000 fuse. (ha valaki erre rendezkedik be).
-
-
-
-
Ramos_
tag
válasz
tocsek18 #7136 üzenetére
"Blade Vortex now has a stack limit of 20 (down from 50). It now deals 63% more damage at level 20.
ripˇ "
remélem sok ember fogja igy gondolni mint te és nem lesz tele a liga BV-vel
nekem meg is van a buildem
100% ele conversion blade vortex Inquisitor
moonbender axe-valmár előre röhögök
-
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest