- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
-
Har_melin
addikt
válasz
persil #28961 üzenetére
Ha a karaktered megvan és futsz vele egy magas szintű mapot a ládádból (amilyen magasat tudsz, nem baj, ha közben már más besorolása van), akkor utána egyben megkapod a korábban teljesítettnek megfelelő mostani atlaszt. A HO-ban megkapod zanától az orbokat is.
Azért nullázza le ligaváltáskor az atlaszt, mert ilyenkor mindig átvariálják a tiereket. Amikor utána újra futsz egyet, akkor már az új kiosztás szerint kapod vissza a teljesítést, pl. ha a T1-T11-ből már mind unlockolva volt és a bónusz is megvolt rajta, akkor az új kiosztásban is az összes ilyen mapot így fogja jelezni.
-
Strapáciusz
csendes tag
válasz
persil #28961 üzenetére
Liga váltásakor törli az Atlast. És a régi térképeidet is jó eséllyel el kell "adni". Akkor kicseréli a mostani Atlas "megfelelő" térképeire. Bár állítólag valahogy vissza lehet szerezni a már teljesített map-okat ( nekem nem sikerült, de ezen nem is lehet csodálkozni) ( vagy valamit rosszul tudok)
-
Badlof2k
senior tag
válasz
persil #25986 üzenetére
Jo eg , atse futott az agyamon es elsem olvastam
rossz szokas hogy megszokod az angol billt
Na de legalabb valakinek oromet okoztam. Btw itt Tatabanyan nem talalkozok reggel -dutan emberekkel max autoval mennek , meg en is kerekparral jarok munkaba meg 20 p vonatozas van de ott sincsenek ilyen krakogo orultek
Sok fele jartam mar az orszagba de nemtudom igyvan-e egyedul pesten talalkoztam ilyen tahoval, hogy a villamoson kopkod es egyebek..
Fenektlen tot meg nemtudom miert favorizaljak arra jartam majd 5evig suliba , meg oda jartunk a sulival a cooper?? vagy mifranc teszteket lefutni 🤷🏻♂️ allando posvany , csoves szag es tarsai maradtak meg az emlekembeSirdond.: Te amugyis ki utottel craftoltal mindent is
-
Badlof2k
senior tag
válasz
persil #25937 üzenetére
Hat elhiszem , hiddel pcn se azert kanaan a dolog
Kismillio bot scammer flipper ocsi mint a Tibor 😂De egyebkent ittis szerintem kelett par ev mire ugy bealtal a fic buildek vagy key itemek ara , meg hat nemtudom mekkora tabora is van a konzolnak.
Tibor.: Ja kerem hogy hatszelel es tudassal rajtolunk
Hivatalos nepper kerem
De jol csinalod irigyellek is a kitartasodert es hogy ennyire kened vagod
En maradok az aproleknal es a sparos tescos budget kariknal
Balint.: Igymar ertem 😁 Vele is nyuszisat kell jatszani akkor !!
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
persil #25750 üzenetére
Azt szeretném tőled kérdezni, hogy Neked fut rendesen ? Tegnap min. 80-szor lépett ki. Ma eljutottam az alpjáték végéig, de nem tudok mapozni, mert már Hideout-ba lépéskor kimerevedik a kép, 3-4 másodpercig berreg a játék, azután asztal.
Mivel a segélykérésemre senki sem reagált, így úgy vettem, hogy nálam van a hiba. A NAT type a hálózati beállításoknál sokszor "moderate" "open" helyett, és ilyenkor UPnP hibára hivatkozik, de hiába javítom, az állandó megszakadás rendszeres. (ONE X)
SSD-ről játszom, T.Kom Huawei modem mögött, 58/10 Mbps. Eddig kb. 2 szezonnal ezelőtt fordult elő ilyen Alva templomában, de oda legfeljebb nem mentem.
Mivel nem sokan vagyunk konzolosok hátha tudsz valami okosságot.Köszi.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
persil #25707 üzenetére
Nemtudom milyen gyorsan frissiti a meta adatokat a ninja de sokszor van hogy a price fixerek vagy hirtelen fel le lendulo cuccok ara hullamzIk , egyebkent most olyan 80-95 volt egy exa legalabbis tegnap este amikor Chaost vettem akkor 95er ment el nekem . A ninja azert nem rossz kiindulo alap uniq cuccoker mennyier mennek . A rarek mindig a kerdesesek , altalaba a meta buildek hatarozzak meg vagy a speicifik affix suffixok plusz milyen base . Consolra meg tudtommal nincs ilyen oldal , a ninja is valos adatokkal dolgozik csak lassabban
Bar ez az 1 ex es 180 c nem tudom minel jott ki neked mer az eleg irrealis adat szal erdekene mire kerestel ra .. 🤔 -
dbius
veterán
válasz
persil #25580 üzenetére
Külön kell választani a kettőt.
1. Amikor a pályákon mentél, akkor automatikusan összegyűjtötte az egyes szerveket, amiket a pálya végén be tudtál rakni az "üstbe" kotyvasztani és abból lett egy metamorph boss.
Ez a boss dobhatott random egyedi, unique szervet, ami ugyanolyan drop, mint a többi, fel kell venni és bekerül a tárgylistádba.
Nos, ezekből az egyedi szervekből tudsz aztán Tane laborjában a Hideouton belül egyedi Metamorph boss-t kreálni, ha sikerül mindegyik egyedi szervből legalább egyet-egyet összegyűjtened!
tehát ez az egyedi meta boss a 2. eset.
Szerk: Nézd meg ezt a videót, a végén mutatja az egyedi szervekből történő kreálást. [link]
-
tiborv
aktív tag
válasz
persil #25534 üzenetére
:-(
Az a baj, hogy annyiban tud neked akkor mas csak segiteni, hogy a meglevo karid berakja ide es otleteket-tippeket, tanacsokat irni mit hogyan, de sajnos ahhoz hogy nullarol valami elkepzelest osszerakj ahhoz muszaj neked valamilyen formaban megcsinalni.
Xbox accod alapjan meglevo karid engedelmeddel berakom:
https://pastebin.com/cTzdw8kAHa esetleg ehhez kene segitseg. (31k effevtive dpst ir a RoA-ra)
-
Har_melin
addikt
válasz
persil #25521 üzenetére
a játékon belüli tooltip a legtöbb esetben félrevezető. Jellemzően nem számolja a másodlagos hatásokat, a DoT hatását, bossoknál a nagyobb hitbox miatti egymást átfedő terültre ható sebzéseket, stb.
A sebzéseket mindenki a Path of Building program kalkulációja alapján adja meg, tudtommal ez viszont csak pc-re van. (a számai természetesen bármelyik platform verzióra érvényesek)
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
persil #25438 üzenetére
Van kb. 40 féle challenge (ezek egy része ligánként változik, hogy mi) és abból kell 12-24-36-t teljesíteni.
Némelyik olyan, hogy fejlődés közben teljesítve lesz (X questeket csináld meg)
de van ami maphoz kötött. (pl. öld meg az X mapon a boss, úgy hogy ... ; vagy fuss 30 db fortune favour the bold mapot... ) és hasonlók.
A challengek legtöbbjéről elmondható, hogy farmolással (sok játékkal összejön), ha minden nap játszol kb. 1-2 órát, akkor a 24 simán összejöhet, kb. 2 hónap alatt. -
Har_melin
addikt
válasz
persil #25414 üzenetére
Igen. A crafting benchben a meglévő cuccaidat turbózhatod a lehetőségeken belül.
Az, hogy mit kínál fel, attól függ, eddig milyen feladatokat oldottál meg. Pl. a fix 5 linkhez a bányában kell azt hiszem Abyssal City-t kipucolni, Alva templomában is vannak craftot adó szobák, egy csomó craft opció csak magasabb szintű mapokon a bossok "előszobájában" érhető el, stb. Az inaktív lehetőségeknél (PC-n legalább is) kiírja, hogy azokat hol lehet felszabadítani. Ezt elég egyszer megtenni, utána abban a ligában már az összes karakter hozzáférhet.
-
freddirty
senior tag
válasz
persil #25402 üzenetére
csak bugos a currency tab már régóta. van 1-2 currency aminek a slotja alapból nem látszik csak ha berakod. Alapvetően eléggé elhagyott a currency tab fejlesztés szempontból, a harbringer shardoknak sincs külön helye, pedig mondjuk egy ancient shard nem keveset ért az utóbbi ligákban.
-
brunnehilde
senior tag
-
tiborv
aktív tag
válasz
persil #25392 üzenetére
Bizonyos szempontbol vannak kenyelmesebb skillek, en pl movementre csak ezt hasznalom mert ahogy irod a tobbi elonye leginkabb pcn jon ki.
Viszont pl olyan skillek amik nem aoe damot adnak borzasztoak konzolon. Nem tudsz celozni normalisan.
Regen a bal oldali ravaszra atvaltott a jatek, csak a celozhato elemek/szornyekre ugralt, ugy jo volt, most bekerult a +4 skill. Pl kemenyebb moncok ellen vagy bossfightnal a regebbi rendszer kenyelmesebb volt hogy tavolabbrol is celra talalt a skill most ez nincs :-\ -
TrollBalint
addikt
válasz
persil #25383 üzenetére
Alapvetően - mint ahogy bizonyára sejted - ezek az árak nem a magyar átlag fizetéshez vannak igazítva, de a lehetőség, hogy válogassunk meg van.
Ha meg tabokat akarsz venni 1-2 havonta szokott lenni akció (kb. 10-15%) ha nem sürgős, érdemes kivárni.
Régen volt valaim "blood weapon effekt", ha jól emlékszem ez volt a neve. Ott emlékeim szerint több pontot kaptál az (akkori) ~9000 Ft-ért, mint amit venni tudtál volna belőle, de accountént egyszer lehetett megvenni. -
TrollBalint
addikt
válasz
persil #25381 üzenetére
Elkölteni meg a legegyszerűbb
Vagy a játék oldalán, vagy játékon belül a microtransaction részben (M vagy N gomb talán) tudsz válogatni és azt veszel amit akarsz. Bárhol is vedd meg, azonnal látod.
És amit veszel örökre megmarad, plusz minden ligában elérhető. Ha veszel egy currency tabot, akkor lesz egy a ládádban Standardon, Ligában, HC-n SSF-ben, stb. (Azt meg már tudod, hogy ha ligás karakter visszamegy standardre, akkor viszi a ládáját, és akkor kvázi 2 currency tabot lesz, annyi, hogy az egyikből csak kivenni tudod a cuccokat, és ha kiürült, eltűnik)A bundle-ökről. Néha vannak különféle akciók, illetve különböző bundle-ök, ahol kapsz valami effektet plusz pontot X pénzért. Itt lehetnek különbségek, hogy mennyi pontot kapsz azért a pénzért, ha a "sima" pontvásárláshoz hasonlítod.
-
TrollBalint
addikt
válasz
persil #25377 üzenetére
A pontokra gondolsz? (points)
Én a hivatalos oldalon szoktam venni bejelentkezés után (lehet előtte nem is lehet) és akkor az accounthoz köti. A kapott pontokat meg vagy az oldalon, vagy a játékon belül el tudod költeni. Ha játékon belül akarsz ilyet venni, akkor is a poe oldalát hozza be elvileg, nem gondolnám, hogy a PC verzió különbözik.
Vehetsz simán pontot 50 pont / 5$ illetve vehetsz supporter pakkot, ahol a pontokon kívül egyéb effekteket is kapsz (plusz a játék zenéjét is megkapod letölthető formátumban), itt a legolcsóbb az 30$ ezért jár 250 pont
Ezt a microsoft-os oldal dolog nem tudom mi lehet, a hivatalos oldalon amit találtam XBOX, PS4, PC gombot az a kliens letöltéshez tartozik.Még a Shaped, stb. influenced itemekhez. Onnan nagyon könnyű megismerni őket ( a mapon, mikor kiesik), hogy a nevük mellett van egy jel, mindegyiknél különböző. Shaperesnél egy piros csillag van, Eldernél meg valami lila sokágú keresztszerűség. (Ugyanúgy, mint az elder slayeres cuccoknál)
-
persil
nagyúr
válasz
persil #25376 üzenetére
Egyebkent hol lehet xboxra hivatalosan microtranzakciokhoz poe penzt venni?
Az official oldalrol, ha a gombra nyomok, akkor usd-ben irja az arat es rohadt draga, de van, hogy a microsoft oldala jon be, ahol csak a bundle-ok vannak(10k - 140k), a jatekon belul nezve pedig forintban irja, durvan az usd-s ar ketharmadaert.Honnan/hogyan vegyek?
-
TrollBalint
addikt
válasz
persil #25369 üzenetére
Ez előtt a liga előtt máshogy nézett ki az Atlas, és voltak mapok, amik Spaped ill. Elder influenced voltak. Ezeken a mapokon eshettek shaped ill. elder influenced tárgyak kis százalékkal, amikre plusz módosítókat lehet rakni.
Itt van egy kis leírás az influenced itemekről.
Mechanikája ugyanaz, mint most a hunter, és társai elder slayer itemeknek, a különbség, hogy a shaper itemek háttere űrt ábrázol, az elderé meg valamim csápos akármit. -
Har_melin
addikt
válasz
persil #25350 üzenetére
Azt azért ne felejtsd el, hogy itt az új ligákkal új, az egész játékra kiható változások is jönnek. Van a speciális liga tartalom (mint most a metamorph szörnyek voltak), ami az alatt a három hónap alatt csak a ligában érhető el, de az összes buff, nerf, új skill, passzív fa átrendezés az standardra is érvényes.
elég jó esély van arra, hogy egy "lerakott" karakter fél év múlva már nullázott passzív fával fogad, és szélsőséges esetben akár pocsék builddé válik. A nagyobb fa átrendezéseknél vagy felkínálja a játék, hogy oszd újra a passzív pontokat (természetesen ingyen), vagy eleve üres fát találsz a régi karakternél.
-
tiborv
aktív tag
válasz
persil #25346 üzenetére
Ok ok este írj aztán átdobom ami segíthet vagy e tudsz adni meg a currencykat.
liga vege ugyanaz mint diablonal, sima standard lesz a kari és az inv. Viszont nem limitáltan veheted fel a cuccaid, hanem mindent átmenthets, sőt mikor több ligát kihagyva beléptem egy régi karakterre volt vagy 30 stash stabom mert mindent megoriz nem számít hogy hány ligaval ezelőttiek. Ez szerintem nem változott.
-
tiborv
aktív tag
válasz
persil #25342 üzenetére
Én xboxon jatszom, de ezt a ligat elengedtem a felenel. Átmentem ssfhcra de idő hiányában azzal meg act7nel leálltam. Viszont cuccokat meg currencyt szívesen adok van elég sok használható amíg kitapsztalod mi jön be.
maxos kaom heart, void battery ha caster vagy, 21/23 ball light meg 21/23 vaal bv gem, levelezeshez tabula meg mittomen meg mik. Szívesen oda adom őket én már nem fogom hiányukat érezni. Meglesem majd a profilomat hogy lathatoak e a stash fulek ha gépkozelben leszek, most mobilrol írok -
persil
nagyúr
válasz
persil #25321 üzenetére
A poeplanner.com a legjobb ilyen szempontbol, az szimplan csak benan van megoldva, de vegul is hasznalhato.
(Az oldal felen van csak a fa es ott ugyan gorgetheto, de boven kiferne teljesen is, hisz az oldal maga hibatlanul jelenik meg.)Szoval, ha jobb nincs, akkor ez is megteszi.
-
TrollBalint
addikt
válasz
persil #25316 üzenetére
hát akkor marad a poebuilds.cc és reménykedni benne, hogy olyan fórumra vezet, ahol részletesen leírják. Vannak buildek youtube-on, de nem tudom azokat mennyire szokták részletesen elmondani, mert nem nagyon nézegetek ott buildeket.
Har_melin megelőzött
Viszont erről jutott eszembe, hogy ha azért kell leírás, hogy mivel kezd, vagy merre indulj el az elején a fán, akkor a PoB-ban néhány buildnél olyan linket adnak meg, ahol külön le van osztva alacsonyabb szintre is, hogy mit kell kitenni. És egy lenyíló listában lehet választani, de ez nem túl gyakori.
-
Har_melin
addikt
válasz
persil #25314 üzenetére
A buildhez tartozó passzív fáról aligha találsz majd használható mobilos leírást, mert mostanra a legtöbb buildet Path of Buildingben teszik közzé. Szöveges leírást még kevésbé, senki nem fog elkezdeni olyanokat írni, hogy "menj a Foresight-tól balra kettőt, aztán balra föl a MoM-ig, ott megint balra." Ez van, egy ekkora és ilyen strukturált skill rendszer nem mobilos böngészésre van, minimum egy nagyobb tablet kell hozzá. majd talán ha egyszer lesz mobil PoE, akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest