- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
zsirfecske #82 üzenetére
Alapvetően POE 1 legszórakoztatóbb része mindig az volt, hogy indul az új liga, épül újra az economy. Nézed mi lesz jó, mi megy föl-le. Milyen karaktert játszik a felkapott streamer és milyen itemeknek száll el emiatt az ára. Ha hozol magaddal valami amúgy banképes matériát külső forrásból, pont a legjobb részét veszed el magadtól. Amúgy nagyon aktív piac van, ami a beépített currency trade óta nem is idegesítő. Ha az épp az a cél, hogy sok pénzed legyen általában mindig vannak jó farmoló módszerek rá. Én két vagy három ligában éreztem késztetést erre, és nagyon könnyen ment, de máskor mikor nem ez volt a cél és csak élveztem a ligát, nagyobb koncepció nélkül (de sokat)játszva is megvolt mindig a currency, hogy kipróbáljak más karaktereket.
Most még jobb lesz a helyzet, mert poe 1 messze legidegesítőbb része(Igaz inkább az elder-shaper időszak környékén) a map boltolás volt a liga elején, de most végre nem kell atlast csonkítani/befejezgetni, így az is megszűnik. Azt is el tudom képzelni, hogy jobban fognak figyelni RMT-re és egyebekre, mert az utóbbi időben érezhetően megy a harc a legnagyobb discord trade szerver és az azt működtető mirror maffia ellen. Több design döntés is látványosan arra ment, hogy ne legyen akkora vonzereje a dolognak. Szóval akár kockázatos is lehet a nem megengedett források használata. -
Szeszkazán
senior tag
válasz
zsirfecske #78 üzenetére
Ha egy kicsit is élvezni szeretnéd a játékot akkor a JSP goldot messze elkerülöd.
-
savior
őstag
válasz
zsirfecske #73 üzenetére
Ha hosszu tavon es/vagy komolyabban akarsz vele jatszani, akkor mindenfelekeppen megeri az a 300 pont. Viszont ha nem, akkor meglehet lenni pontok nelkul is.
A pontok vagy amit veszel erte megmaradnak. Illetve ha poe 1-ben koltottel valamire, akkor azt a 2ben is megkapod. -
Szeszkazán
senior tag
válasz
zsirfecske #73 üzenetére
Egy pár stash tab biztos fog kelleni, főleg a trade miatt is, szerintem még az EA-alatt is van értelme ezeknek a taboknak.
-
boogie84
veterán
válasz
zsirfecske #51 üzenetére
Last Epochnak nagy erokkel indultam neki, az dragabb volt mint ez. Azzal sem jatszik kb senki. Ugy vagyok vele h ennyit meger. Kesobb pedig kiprobalhatod, mert ingyenes lesz a jatek.
-
boogie84
veterán
válasz
zsirfecske #47 üzenetére
$30 az a kulcs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged