Hirdetés
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
Har_melin
üzenetére
A te jelentősen elfogult éppen mit gondolsz arról, hogy mennyire befolyásolja is pont annyira lehet igazság mint amit én állítok.
Én azt állítom, hogy biztos nem csupa idióta keres csak ezen sőt én a vásárállókat is megértem és nem hülyézem le őket (Bár lehet ők meg azt tartják hülyének aki kikarmolja magának azt ami kell és utána x* több "játék" idővel fizet azért amiért ők 1 órát dolgoznak és utána meg élvezettel játszanak). De szerintem az okosabbak nem csak farmolják botokkal a currency -t hanem esetleg vannak olyanok is akik kereskednek a játékon belül a kifarmolt currencyvel, esetleg X-árig felvásárolnak és drágábban eladnak és amit ezen kerestek adják utána el az ilyen oldalakon. Szerintem ebből kevés is befolyásolja a gazdaságot , és több olyan van aki ezt nem azért csinálja mert neki ez a játék egyik fontos része. Legalábbis annak aki olyat venne aminek ilyen miatt emelkedik az ára biztos fáj. Míg szerinted ez nem is érződik annyira marginális.
Persze, hisz azok akik feltolták az árakat amiért sok fórumon sírnak azok aki később értek 1-1 tartalomhoz és amikor megvásárolnák amit javasoltak neki akkor teljesen mást látnak mint amiről olvastak 1-2 héttel korábbi hozzászólásban, az mind téved és ezt csak 1-2 olyan becsületes játékos okozza akiknek az a játék, hogy kereskednek. Igen ilyen is van de majd mindenki eldönti, hogy szerinte melyik állítás áll közelebb az igazsághoz és miből van több.
Mivel engem pont nem érintett az ilyen kereskedés én csak amit láttam, olvastam abból indulok ki. Viszont ha tényleg nem találkoztál vele, hogy sokak szerint teljesen oda van a jelenlegi POE2 gazdaság akkor elég furcsa szűrőn át olvasod a dolgokat, és ezt nem lehet a GGG-n kívül senkire sem fogni . Azt én sem állítom, hogy csak a RMT trade az oka és hogy mindenki erre fogja a jelenlegi helyzetet. Azt, hogy hozzá tesz e azt mindenki eldönti majd magának.Az AH -ból lehet tanult de azt erénynek felhozni, hogy nem követtel el azt a hibát
amit más már évekkel azelőtt elkövetett az olyan "dajcstomi" színvonal
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független szép állapotú
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest