- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draken
őstag
válasz
LantosBerry8 #6689 üzenetére
ha van olyan választás, akkor még szóba jöhet a samu 6102/6122 is
-
wolfattila
csendes tag
válasz
LantosBerry8 #6689 üzenetére
ha jól tudom a thomson már nem az a francia thomson de nem vagyok benne biztos nem ismerem azt a típust de én pana-t venném
-
wolfattila
csendes tag
válasz
LantosBerry8 #6687 üzenetére
én is így vettem... azért az árért sztem nagyon megéri.... megfelelő beállítások után a 4k valami csodálatos (planet earth 2, blue planet 2 UHD) (HDR)-től nem kell nagy vmit várni..... a fekete.. hát az vaksötétben sötétszürke lesz... kis fény mellett (nálam led sor ég) teljesen jo... de beálításokkal nagyon sokat lehet javítani rajta
a rendszer ha a firefox okos tv-re gondolsz a legjobb a három közül (android, webOS stb fagynak) fapados de viszont 100% ban stabil.... netflix youtube megy pikk pakk... sok alkalmazást ne várj ettől a rendszertől...
belső médialejátszó fapados megint.... de alap dolgokat viszi hang és kép...(arra értem hogy nálam av erősítő és himédia médialejátszó van.. nálam ez alap)
remélem tudtam segíteni ha vmi kérdésed van még.. megprobálok válaszolni.. a fórumtársak többségének ex700 és 780 van ami nagyon jó tv-k persze az áruk is megvan
ennek a tv-nek a gyengéje a vaksötét mozizásnál a fekete szín és azért van még egy két dolog az előbb említett modellekhez képest (én plazmáról váltottam a 4k miatt) egy áthidaló megoldásnak szánom addig amíg az OLED ára nem csökken
szóval neked kell eldönteni.. de vagyunk egy páran akik T-től vettük a tv-t 135 -ért és teljesen meg vagyunk vele elégedve... (azért a felhősödésnek olvass utána ha nem vagy vele tisztában h mi az... ez a technológia velejárója)
Üdv
-
wolfattila
csendes tag
válasz
LantosBerry8 #6685 üzenetére
attól függ milyen igényeid vannak és mennyiért veszed....
Amúgy ilyen tv-m van és teljes megelégedéssel használom azért az árért amiért vettem....
A jó beállítások sokat segítenek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest