- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter
addikt
válasz
Ferenczi Áko #3485 üzenetére
"5 év garancia
Teljesen ingyenes...
Viera Tv-re kiterjesztett 5 éves garancia!
Vásároljon Viera Tv-t 2015. április 15 és 2015. és 31.03.2016Ha regisztrálja új Tv-jét a vásárlást követő 30 napon belül, meghosszabbítjuk a 2 éves teljeskörű garanciáját 5 évre. 5 évre!
A regisztráció után kapni fog egy tanúsítványt PDF formátumban – ezt kérjük töltse le, és mentse el a számítógépére. Nyomtassa ki, és tartsa meg a készülék vásárlást igazoló számlájával - amennyiben szükséges, a Panasonic szervizben garanciálisan javítják meg a készülékét."
-
OTika
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #3485 üzenetére
Dec.31 előtt sem működött.
-
kezo0
addikt
válasz
Ferenczi Áko #3433 üzenetére
Csak találgatok, de lehet, hogy a tévé a lejátszás folyamatossága érdekeben előre cache-eli (van ilyen memória a tévékben?) a lejátszandó anyagokat. Mivel csak egy sample-ről van szó, az is lehet, hogy belefért az egész a cache-be, és onnan még nem törlődött. De majd a nálam okosabbak megírják, ha ez hülyeség.
Amúgy ez még mindig jobb, mintha ott lenne a HDD-n, a tévé meg nem látná.
-
Flashget
félisten
válasz
Ferenczi Áko #3424 üzenetére
ez most ugye nem azt jelenti, mint 2011-ben még az LG-nél is, hogy nem volt licenszük DTS hangra a beépített lejátszóra?
-
g4besz
tag
válasz
Ferenczi Áko #3424 üzenetére
Ha van egy videó vagy hangsáv amit nem játszik le, akkor azt soha nem is fogja. A tv-be épített lejátszók ideiglenes megoldások, nem arra vannak hogy azokat használd mindig. Valamivel ki kell váltani. Legegyszerűbb ha veszel valami bluray lejátszót amire ráköthető külső HDD is. Nekem is ilyen van, rákötöm a vinyót és arról mindent le tudok játszani, plusz viszi a Bluray 3D lemezeket is.
-
virkir
veterán
válasz
Ferenczi Áko #3422 üzenetére
A képminőség kárpótol a szoftveres hiányosságokért.
Legfeljebb beruházol egy kicioccó andrid box-ra vagy egy málnára azt minden menni fog. -
blakey
titán
válasz
Ferenczi Áko #3409 üzenetére
Nem tudom mit vársz a tv-k lejátszójától, én amikor kipróbáltam akkor tökéletesen ABC-be rakta a filmeket, zenéket, igaz, nálam alapból rend van a könyvtárakban. De még egy ilyen tv-t nem fogsz találni ami SMB-n is látja a megosztott mappákat (max. androidos tv-t). DLNA-t használva meg úgy lesz rendszerezve ahogy a DLNA szerver megengedi, tehát akár a neked tetsző módszer is kiválasztható. Emiatt visszavinni egy tv-t kár, mert azt többnyire a képminőség miatt veszik az emberek.
-
mufi
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #3409 üzenetére
Most mivan? Bedugod az usb-t és nem tudja lejátszani róla a filmeket?
-
virkir
veterán
válasz
Ferenczi Áko #3407 üzenetére
Igen az olyan téren marhaság, hogy nem a kérdésre kaptál választ.
A Tv-n van lejátszó és kiszolgáló. Nagyon nem ugyan az a két funkció, bár az egyik használja a másikat.
Lejátszó:
Usb-ről és hálózati megosztásról tudsz vele filmeket lejátszani.
Tehát ha bedugod az usb-t akkor itt kereshetsz rajta illetve látja hálózaton keresztül a win megosztott mappáit.
Ótvar gayi mert ömlesztve illogikusan egybehány minden kijelölt tartalmat. Ez van, ezt kell használni vagy nem, nem emiatt veszünk ilyen Tv-t, hanem a képminősége miatt.
Kiszolgáló:
DLNA szerverek tartalmát éred el vele hálózaton keresztül.
Ehhez a kiszolgáló gépre telepíteni kell DLNA szervert (serviio, USM, Plex, akármit és azok beállításai szerint fogod látni a fájlszerkezetet.
Ezekhez jön még, hogy a tv eléggé háklis a lejátszandó tartalmakra, ami egy közép samsungon gond nélkül megy az itt nem biztos, hogy nem akad. -
virkir
veterán
válasz
Ferenczi Áko #3404 üzenetére
Ööö... némi zavart érzek az erőben.
Amit te bőszen nézel az mint fent is látszik média kiszolgáló nem lejátszó.
Itt csak a dlna-n smb-n lévő tartalmakat jeleníti meg köze nincs az usb-hez.
Tudod, ha a kacsa nem tud úszni attól még nem a víz a hülye. -
blakey
titán
válasz
Ferenczi Áko #3404 üzenetére
Bár én nem használok pc-t és nem kötöm össze tv-vel, de nem lehet, hogy nem elsődleges monitornak van kijelölve ezért csak akkor látsz rajta valamit ha elindítasz egy filmet? Tehát jó lenne ha a tv lenne az elsődleges monitor.
Telepíts egy Plex-et, Serviio-t a gépre és utána hálózaton szépen megjelenik a tartalom.
Ha LG tudta, akkor azt kell venni, én a tv-t megjelenítőnek használom, de nekem hálózaton mindent megjelenít, hozzáteszem, hogy valamennyire értrk a dolgokhoz mindenféle kézikönyv szerint. -
Mercutio_
félisten
válasz
Ferenczi Áko #3400 üzenetére
Laptopon látszik a kijelzőknél a tv? Képernyő tükrözés vagy kiterjesztett asztal van beállítva? Utóbbi esetben csak az lesz a TV-n amit megfogsz és áthúzol rá.
-
kezo0
addikt
válasz
Ferenczi Áko #3400 üzenetére
Szia,
2. A médialejátszó helyett esetleg inkább keresd meg a médiaszerver v. médiakiszolgáló funkciót, az általában használhatóbb.
-
yvsmad
őstag
válasz
Ferenczi Áko #3394 üzenetére
5-ös Pana 180 ezerért? Nyáron ennyiért 7-es LG-t vettem, igaz az csak 47"-os.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest