- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
Laca19 (a) #8988 üzenetére
Sajnos én is ezt veszem észre. Évekig kitartottam a márka mellett, de most eléggé arra áll a dolog, hogy más gyártót nézek. Valahogy mindig nem teljesen okés az a típus, amit találok a Pana esetében. Mindig van valami, ami miatt keserű szájízem lenne, amit nem akarok (vagy a 10bites panel nincs meg, vagy OLED-ben nincs 75"-os, vagy egyéb probléma). Tudom, hatalmas gondok ezek
De egy ideig szeretném használni a készüléket, ahogyan a mostanit is (kb. 10 éves lett a mostani a TV-m és nem az elhasználódás miatt váltanék).
Mivel a Pana használ LG panelt, arrafelé nézelődtem és tényleg vannak alternatívák. Azzal nem tudok mit csinálni, hogy az elektronika nem lesz olyan, de egy OLED esetében biztosan szembetűnő lenne a különbség a mostani plazmához képest. És arról nem is beszélve, hogy árban is jobban jönnék ki. Mindenesetre olvasgatom az oldalakat, csak rengetek az infó és a vélemény. Egy idő után csak megzavarodik az ember
-
junior11
veterán
válasz
Laca19 (a) #8986 üzenetére
A gyenge betekintési szögekre én is olvastam több panaszt (50,58gx és hx810).
-
válasz
Laca19 (a) #8982 üzenetére
Igen ezt észrevettem a kiállított 75"-os GX-nél, hogy feketét ne is várjak tőle! Ki volt téve egy TCL 65" azt hiszem 715 vagy valami ilyesmi, na azon ledöbbentem, hogy milyen képe van, gyakorlatilag ami ment rajta majd, hogy nem Oled szintű megjelenítés viccen kívül, és az is 240 most! Szerintem az lesz a befutó...
-
Piftuka
veterán
válasz
Laca19 (a) #8814 üzenetére
Maximálisan egyetértek veled. A 2019-es széria legalább bíztató volt a borzalmas előző évi "IPS áradattal" szemben.
Ám az, hogy ismét visszatértek a "csúcs" LCD sorozatban az IPS panel alkalmazásához (kivéve a 75 colos példányokat), remekül érzékelteti, mennyire fontos ez a piac a Panasonic számára.
A csodás "DX900"-as, és nem kevésbé remek "EX780"-as "forog a sírjában" ezt látva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest