- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
AL
addikt
Szia ! Kicsit kiegészítem az előző tanácsot, mert a High-Speed felirat már 1,4 - es kábeleken is rajta van, ami tudtommal csak a 3D és a 4K jelek átvitelére alkalmas, de HDR jelet nem továbbit .
A HDR - hez 18 Gbps sebességátvitel kell és a legtöbbször rá van írva az is, hogy HDR- hez alkalmas . Üdv. -
wierra
senior tag
High Speed HDMi kábel kell hozzá, lehetőleg aranyozott. Semmi extra.
-
wierra
senior tag
FYI
58" nem fért volna be? Mert csak 30k-val drágább az a +8".Nem hiszem, hogy csalódnál benne...feltéve ha nincsenek irreális elvárásaid.
Arra készülj fel, hogy igazán szép színeket csak ~szemből fog adni, a technológia sajátosságaiból adódóan oldalról nézve fakulnak a színek.Btw...üdv a klubban.
-
tigor
tag
Nálam is ez a tv maradt versenyben, csak a Sony drágább volt vagy egy 50-el. De ez alőző héten pár helyen (MM, e-mag) beárazták 317k-ra, az volt az ingerküszöb, gyorsan meg is vettem. És a határidő is az volt, mert szerettem volna ha karira ideér. Ha nincs az a leárazás akkor marad a Pana. Az egyedüli amiben jobb a Sony az a HDR, mert a nagyobb a fényereje, de szerintem ezt a HDR-t kicsit túltolják.
Pananal meg nagyon tetszett a teleszkópos állvány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EA Sports WRC '23
- Dell notebook topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest