- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
wierra
senior tag
válasz
szinimini #6588 üzenetére
Nyelvtannáci ON
"Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs (tehát épp szünet van), vagy egyenlőre áll a meccs (tehát egyenlő az eredmény).”
Nyelvtannáci OFF
Itt egy videó javasolt beállításokról. Az egyes bemenetekhez és a HDR forráshoz is külön-külön lehet beállításokat eszközölni.
Sportközvetítésekhez be szoktam kapcsolni az Intelligent Frame Creation-t és a Tiszta mozgást.
-
smilecat
aktív tag
válasz
szinimini #100 üzenetére
A MMarkt csak példa volt. Én pl a Sugárban az Euronics-ban vettem a készüléket, de el lehet menni a Panashopba (Ferenc kőrút) és ott is körülnézni vagy bármilyen műszaki áruházba vagy akár Auchanbe.
Tök mind1, a lényeg: nézd meg azt amit választottál, vagy ami nagyon közel van hozzá. (típusszám, tudás)Menü lassúsága: pl pana távirányítón megnyomod az apps gombot, ott feldob egy grafikus felületet és itt már érezni, hogy baromi lusta/lassú az egész kezelése, nem azonnal reagál a gombnyomásra hanem szépen komótosan, elvégre van idő bőven
. Ha ezt villámgyorsan teszi meg semmi gond, az teljesen rendben van, de ebben a készülékben mire az ember bárhová elnavigál, hát nem egy leányálom.
-
smilecat
aktív tag
válasz
szinimini #97 üzenetére
Kicsit OFF-is meg nem is.
Ha tudsz menj be egy MM-ba vagy bármilyen nagy műszaki áruházba és csekkold le őket.
Én úgy vettem a panámat(TX-L39E6EK), hogy messziről néztem az azonos képméretű készülékeket, és a hasonló képminőséggel rendelkezőket egymás mellé rakattam.(kb 4 darab, mindet gyári beállításra raktam) (szépen megkértem őket rakják oda)
Így hiába volt jobb paraméterei a samsung tv-nek képminőség miatt mégis ezt választottam és nem bántam meg. Igaz, ez csak 100hz-es, de cserébe nem mossa szarrá egy algoritmus a képeket ami észrevehető volt a samun, de az ráadásul 3D-s volt, ami nekem nem igazán kellett.
Amit még érdemes nézni az az hogy a menü hogy reagál... na ebben valami csigalassú van amitől néha agyf@szt kapok mikor a médialejátszó menüjét próbálom elérni. (itt asszem már írják, hogy egymagos v kétmagos proci dolgozik ezen, de meg kell nézni az a tuti)A készülék ára 150e ft, ami igazából az alsó szegmense ezeknek a LED tv-knek, sokat nem vártam tőle, de nagyon szeretem, mert minőségi képe van az árához képest. Persze tudtam volna drágábbat is venni ha már a minőségre megyünk rá, de akkor tuti nem panát veszek, hanem a kiállított bitangjó képernyőjű LG-k közül valamelyiket. (ár/értékben szintén jók voltak akkor)
még valami, én direkt néztem a fogyasztását is a készüléknek...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szinimini #92 üzenetére
Azért szakértő nem vagyok, de már egy jó ideje keresgéltem én is...
Amúgy a helyedben én 47"-55" col körül gondolkoznék (tudom konkrétan ezekből Oanába nincs ott 0%-os thm-re), de ezt már írtam neked másik topikban. Én pl kicsivel több mint 3 méterről nézem az 55"-öst.
Amúgy P42GT60 ahogy látom komolyabb valamivel, árban is jóval drágább. Viszont ahogy látom a kerete vastagabb, és fényes felületű körbe a kijelző körül, azaz újlenyomatot hagy. L42ET60E, vékonyabb, és újlenyomatot se hagy, mivel szálcsiszolt fémből van. Képileg nem tudom mennyivel jobb a drágább, elég sok készüléket megnéztem az elmúlt hetekben, de ilyet nem láttam még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest