Új hozzászólás Aktív témák
-
rsf
senior tag
Ha SMB megoldást akarsz elérni akkor a "Média kiszolgáló" appot indítsd el, ne a Média lejátszót, mert az a DLNA-t használja! Érdekes hogy így hívja... Ekkor látod a hálózatodon lévő cuccokat, kiválasztod pl. a NAS-od. Ezután meg kell adni a megosztáshoz tartozó felhasználónevet és jelszót ezután már egyértelmű lesz minden. Amikor kiválasztod a Videos mappát akkor választhatsz 6lehetőség közül: By Date/By Folder stb.
Itt ha By Foldert nyomsz akkor már látod a megosztásodat folder nézetben. A könyvtárak ABC sorrenben vannak, de a file-ok dátum szerint.
Teljesen jól működik, csak az zavar, hogy amikor filmet akarok nézni akkor legalább 4 OK gombot kell nyomnom amíg eljutok a Nas-om video mappájába..
Érdekesség:
A hálózaton lévő eszközöket be tudja azonosítani a TV és letölt hozzá való ikonokat.
Igy amikor kiválasztom a média kiszolgálók közül az NSA325v2-es nasomat akkor annak a kis képét látom, amíg elötte 310-esem volt akkor azt láttam.
Üdv. -
Az-X
őstag
Megjött 1 nap alatt. Tegnap este megnéztem rajta egy filmet. Hajnal 3kor álltam fel mellőle
Ugyanaz a menüje mint a régi TV-nknek. Ez tetszik.
SMB-n nem lehet a könyvtárszerkezetben lépkedni, hanem beolvas mindent ömlesztve (ez nem tetszik!!!)
NEM KAPTAM HOZZÁ SZEMÜVEGETEz hatalmas csalódás. Mert telefonon az ED azt ígérte 2 vagy 3 szemüveg lesz hozzá.
A TV küllemre nagyon szép, a képpel nem vagyok egyelőre elégedett. De még csak fél órát állítgattam.
Ami nagyon nem tetszik, hogy a függőleges betekintési szög nagyon rossz. Le kell csússzak a kanapén, hogy legyen fekete színem
A média tartalmakat szépen viszi, ezzel nem volt gond.
Most hétvégén bécsi vásár, jövő héten nyomkodom, majd beszámolok. -
Az-X
őstag
Nekem korábban volt egy TX-L42E30E-m (sajnos eltört a kijelző
) amivel nem ment rendesen a DLNA. Akár NAS-ról, akár PC-ról ment a DLNA szerver egyszerűen 100%-ra terhelte a forrás oldal processzorát. Aztán vettem média lejátszót, először ott is DLNA-val próbálkoztam. Valamivel jobb volt a helyzet de ott is rendszeres akadozás volt (lehet viccesen hangzik, de ha vízfelület volt a képen, mindig megakadt). Majd áttértem az SMB-re. SMB-vel minden tökéletes, és semmi CPU terhelést nem okoz. Esetleg ha eddig DLNA-val használtad, érdemes kipróbálni. Másik amivel sok kínlódás volt, az a wifi. Bármilyen wifi eszkzt is próbáltam ki, smemi sem vitt át rendesen még egy 10Mbites filmet sem. Az "új" házunkban strukturált hálózat van, a falakban CAT7-es kábelezéssel, kizárólag gigabites eszközökkel. Ok, ágyúval verébre, de azóta soha semmi gondom nem volt.
Megrendeltem a TX-50CS630E-t. Holnap házhoz is hozza a DPD elvileg. El is kezdtem beszerezni az Avatar-t BD 3D-ben. Kérdés, ilyen ISO-t le fog játszani a beépített lejátszó?
-
kezo0
addikt
Az én AX800-asomon saját kedvenc csatornalistát (abból ráadásul többet is) lehet összeválogatni az elérhető csatornákból, és azon belül lehet tetszőleges sorrendbe rakni őket: Főmenü --> Beállítások --> DVB-C hangolás menü --> Kedvencek szerkesztése.
Az alap csatornalistát, ahogy a mediacard behozza a UPC által előre megadott sorrendben (ezt hívja a tévé úgy, hogy "Összes DVB-C csatorna") nem engedi a tévé átszerkeszteni, a rendezgetéshez mindenképpen létre kell először hozni egy saját listát, és az már szabadon rendezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest