- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mc Bömbike
csendes tag
Ejj ezek a modern videókártyák...folyton csak a gond van velük
S3 Virge 4EVER!!! -
Mc Bömbike
csendes tag
Húú vazz, mondasz valamit!
Emlékszem, nekem is volt egyszer problémám a kártyámmal(FX 5200) amikor megvettem, egyszerűen nem volt kép bekapcs után, a megoldás az volt, hogy oldalbarúgtam a gépet és egyből működött!
Lehet, hogy ez nálad is segít! De a tanácsért nem vállalok felelősséget, ha nem gond! -
Mc Bömbike
csendes tag
Igen, de egy másik kártya működött a gépben(feltéve, hogy jól értelmeztem a dolgot), szóval nem hiszem, hogy gyenge lenne a táp! Igaz ebben az esetben én is hülyeséget írtam, mert akkor a DirectX nem lehet a ludas! Szerintem valahol az alaplapon, vagy a kártyán lesz a probléma
-
Mc Bömbike
csendes tag
válasz
Peter Kiss #7 üzenetére
Ezek szerint próbáltad már másik kártyával ami ment? Ha igen, és a monitor is jó, akkor csak a VGA-BIOS jut eszembe. Ott lehet valami gubanc!
Amúgy, a másik lehetőség, hogy az alaplapi BIOS-sal van a gond, feltéve, hogy mind a két kártya ezt művelte, és a monitorral sincs semmi baj!
JAJJ! most eszembe jutott mégvalami!
Mi van ha a DirectX lett kaputt? -
Mc Bömbike
csendes tag
válasz
Peter Kiss #5 üzenetére
Ha az előző meg ez is kezdetektől csinálja, akkor a hibát az alaplapon kell keresni! Bár most eszembe jutott egy olyan dolog, hogy mi van ha a monitor jelkábele a rossz? Amúgy ha az alaplappal van gond, akkor egy bioszfrissítés jól jönne, de lehet h azzal sem mész semmire, ha teszem azt az AGP-vel van valami bibi
-
Mc Bömbike
csendes tag
válasz
Peter Kiss #1 üzenetére
Egy másik VGA működik az én gépemben hibátlanul. <-Ez alapján mégsem az amire én gondoltam
Szóval más logikus magarázat(legalábbis szerintem nincs más) nem lévén, csatlakozom az elöttem szólókhoz!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 3
- iPad topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest