- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
válasz
Mc Bömbike #21 üzenetére
jha sokan néztek már nagyokat
karohiz még annyit: ho vagy sózd el kedves rokonnak v majd huzd ujra rendszert, és táp is lehet jol monnya az addikt
egyszer, ismételten a neves v.zsjön kámpjuterben haverommal bementunk, cd kért, mertunk kérni számlát....és nem ment, eladónak pumpa fel, feláll megfordul megtörli homlokát és telibe kurta a Szöges bakancsával a gépet és a nyomtatót, 2 rugás volt, én megfagytam
sry 4 off
bye -
CocooN-z
őstag
válasz
Mc Bömbike #18 üzenetére
én nekem sosincs házlapom ezért közvetlenül a vinyó tartó lemezekbe szoktam rugni
[Szerkesztve] -
CocooN-z
őstag
válasz
Mc Bömbike #15 üzenetére
Hál isten nem az enyém volt, amikor vittem vissza v.zsön kámpjuterbe az 5600 osomat ami detto ugyan ezeket csinálta mint ez az 5700..nagyjából, de még asszem textura szétesés is volt, na m1, szoal ott a szervizes srác próbálta bele erőltetni az AGP be, én majdnem ott kaptam infarktust
mod: lol comm
[Szerkesztve] -
Comm
senior tag
válasz
Mc Bömbike #15 üzenetére
Flexel csiszolt belőle egy picit
-
CocooN-z
őstag
válasz
Mc Bömbike #13 üzenetére
jovanna
, én csak nem értem mé nem lehet nfo t adni
mellesleg 5200 vel nekem is voltak problemjeim, nem ment bele az agp m be, tul vastag volt a nyákja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest