- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
seeeeeeeegííííííííííííííííítsééééééééééég!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Peter Kiss
őstag
nos? más 5let?
-
Peter Kiss
őstag
a tápom 400wattos
2 VGA is volt benne, az egyik egy Asus A9600SE 128mb 64bit
a másik egy Connect 3D 9600XT 256Mb 128bit (3D Mark 2003 3500pont)
az alaplapom ugyebár elég régi....... -
mayerlaci
senior tag
Nem férne el az fx5700-as topicban?
-
CocooN-z
őstag
válasz
Mc Bömbike #21 üzenetére
jha sokan néztek már nagyokat
karohiz még annyit: ho vagy sózd el kedves rokonnak v majd huzd ujra rendszert, és táp is lehet jol monnya az addikt
egyszer, ismételten a neves v.zsjön kámpjuterben haverommal bementunk, cd kért, mertunk kérni számlát....és nem ment, eladónak pumpa fel, feláll megfordul megtörli homlokát és telibe kurta a Szöges bakancsával a gépet és a nyomtatót, 2 rugás volt, én megfagytam
sry 4 off
bye -
Mc Bömbike
csendes tag
Ejj ezek a modern videókártyák...folyton csak a gond van velük
S3 Virge 4EVER!!! -
CocooN-z
őstag
válasz
Mc Bömbike #18 üzenetére
én nekem sosincs házlapom ezért közvetlenül a vinyó tartó lemezekbe szoktam rugni
[Szerkesztve] -
CocooN-z
őstag
válasz
Mc Bömbike #15 üzenetére
Hál isten nem az enyém volt, amikor vittem vissza v.zsön kámpjuterbe az 5600 osomat ami detto ugyan ezeket csinálta mint ez az 5700..nagyjából, de még asszem textura szétesés is volt, na m1, szoal ott a szervizes srác próbálta bele erőltetni az AGP be, én majdnem ott kaptam infarktust
mod: lol comm
[Szerkesztve] -
Comm
senior tag
válasz
Mc Bömbike #15 üzenetére
Flexel csiszolt belőle egy picit
-
CocooN-z
őstag
válasz
Mc Bömbike #13 üzenetére
jovanna
, én csak nem értem mé nem lehet nfo t adni
mellesleg 5200 vel nekem is voltak problemjeim, nem ment bele az agp m be, tul vastag volt a nyákja
-
Mc Bömbike
csendes tag
Húú vazz, mondasz valamit!
Emlékszem, nekem is volt egyszer problémám a kártyámmal(FX 5200) amikor megvettem, egyszerűen nem volt kép bekapcs után, a megoldás az volt, hogy oldalbarúgtam a gépet és egyből működött!
Lehet, hogy ez nálad is segít! De a tanácsért nem vállalok felelősséget, ha nem gond! -
CocooN-z
őstag
lehet táp ha csak egy pci os fél megás s3 al próbálta ki
A részletek sztem nem secret dolgok, ugy hogy nyugodtan mesélj el mindent pl: mien tápod van, pontosan mien driverrek voltak, és mien tipusu a kari ...neha fontos...ésatöbbiésatöbbi
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Mc Bömbike
csendes tag
Igen, de egy másik kártya működött a gépben(feltéve, hogy jól értelmeztem a dolgot), szóval nem hiszem, hogy gyenge lenne a táp! Igaz ebben az esetben én is hülyeséget írtam, mert akkor a DirectX nem lehet a ludas! Szerintem valahol az alaplapon, vagy a kártyán lesz a probléma
-
Comm
senior tag
válasz
Peter Kiss #7 üzenetére
Én már találkoztam olyannal is, hogy ''nem szerette'' az alaplap a vga-t és ilyeneket csinált.Esetleg új driverek fennt vannak?
-
faster
nagyúr
válasz
Peter Kiss #7 üzenetére
Próbálj ki egy oprendszer újrarakást, én meglepődnék, ha ezen a problémán bármiféle bios frissítés segítene. Esetleg gyenge a táp, vagy valami más megmagyarázhatatlan okból a lapod és a vga utálja egymást.
[Szerkesztve] -
Mc Bömbike
csendes tag
válasz
Peter Kiss #7 üzenetére
Ezek szerint próbáltad már másik kártyával ami ment? Ha igen, és a monitor is jó, akkor csak a VGA-BIOS jut eszembe. Ott lehet valami gubanc!
Amúgy, a másik lehetőség, hogy az alaplapi BIOS-sal van a gond, feltéve, hogy mind a két kártya ezt művelte, és a monitorral sincs semmi baj!
JAJJ! most eszembe jutott mégvalami!
Mi van ha a DirectX lett kaputt? -
Peter Kiss
őstag
a monitorom garantáltan jó, nem hinném hogy ''ütközne'' a VGA-val, a kábel tökéletes hiszen egy másik karival müxik. De lehet h bedugok egy másik monitort.
Az alaplap BIOS-t tuti frissíteni fogom, egyébként 4x-es az AGP (a másik gépben is ahol kipróbáltam ott is 4x-es van) -
Mc Bömbike
csendes tag
válasz
Peter Kiss #5 üzenetére
Ha az előző meg ez is kezdetektől csinálja, akkor a hibát az alaplapon kell keresni! Bár most eszembe jutott egy olyan dolog, hogy mi van ha a monitor jelkábele a rossz? Amúgy ha az alaplappal van gond, akkor egy bioszfrissítés jól jönne, de lehet h azzal sem mész semmire, ha teszem azt az AGP-vel van valami bibi
-
Peter Kiss
őstag
3 féle drivert próbáltam már ki (2 WHQL, 1 meg nem, a verziókra nem emlékszem, de volt régi, jelen, és még a nem WHQL-es)
A VGA BIOS-t egyelőre nem akarom frissíteni, akkor az alalapé frissítve lesz!
Ez már egy cserélt kártya...
Az előző meg ez is a kezdetektől csinálja.
Van még valami ötlet? -
Mc Bömbike
csendes tag
válasz
Peter Kiss #1 üzenetére
Egy másik VGA működik az én gépemben hibátlanul. <-Ez alapján mégsem az amire én gondoltam
Szóval más logikus magarázat(legalábbis szerintem nincs más) nem lévén, csatlakozom az elöttem szólókhoz!
[Szerkesztve] -
várnarancs
addikt
válasz
Peter Kiss #1 üzenetére
driver, BIOS, vga BIOS frissítés, ha még így sem megy, akkor sztem gari. Mióta csinálja ezt a karid?
-
Blackdeath
aktív tag
válasz
Peter Kiss #1 üzenetére
ez sztem sw-hiba lehet, milyen drivert használsz?
sztem nem árt, ha frissíted, de a bios-t is, mert ugye az sem árt! -
Peter Kiss
őstag
Hi!
Van egy MSI 745 Ultra alaplapom, meg egy Palit FX5700LE 256 megás 128bites VGA kártyám. Problémám az lenne hogy bármilyen 3D-s alkalmazást elindítok a kép elszíneződik (szürke --> piros), vibrál + van h egy pillanatra elmegy a kép is (windows alatt is), egyszer még ki is kapcsolt.
A VGA működött egy másik gépben teljesen hibátlanul.
Egy másik VGA működik az én gépemben hibátlanul.
Egy alaplapi BIOS frissítés megoldhatja a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-roller topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire R7 250 1GB
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest