Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
annyival egészíteném ki, hogy jffs verziót nem ad ki az openwrt (pont azért, hogy ne legyen vészhelyzet
), max magadnak buildelhetsz
szóval ha az openwrt oldaláról szerzi be az fw-t, akkor abból nem tud valósan törölni, csak az utólag telepített csomagokat..... -
suste
veterán
válasz
trance89
üzenetére
az MTK chipek ebben mindig is jobbak voltak, mind a többi, még atheros-szal is hajlandó volt megfelelően kommunikálni
Atheros-nál a gyári fw-vel használhatatlan volt ilyesmire, annak ellenére, hogy bent volt a WDS funkció
openwrt-vel viszont tökéletes volt, ha mindkét oldal Atheros volt, és jól állította be az ember
MTK-nál a gyári driver miatt gondolom minden fw-vel tökéletes (?) -
suste
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi!
fdisk, fsck, mke2fs, e2fsck megfelelő kombinációi kellettek...

-
suste
veterán
Sziasztok!
Erre a hibára van valami megoldás, javítás a padavanban?kernel: EXT4-fs (sda1): bad geometry: block count 987741 exceeds size of device (64004 blocks)
chkdsk? -
suste
veterán
válasz
woodworm
üzenetére
Hamár FW, akkor a nekem készített N65U padavant nem akartad esetleg felrakni az összefoglalóban lévő linkre is?
Hátha más is keresi, és sehol nem találni ilyen fullos buildet. (Amiben még a 2,4-es wifi is elindulna.)
Esetleg mellé lehetne rakni azt a 4pda-s 3.4-es kerneleset is (persze valahogy jelezni kellene hogy a 2,4-es wifit nem támogatja). Igaz azt nem teszteltem, mert nekem a tied pont jó
-
suste
veterán
a valós és aktuális lista folyamatosan változik (ki és be is kerülnek belőle), és többféle variáns is van
szóval túrni kell a netet
az összefoglalóban lévő lista az akkori lista volt, de van olyan router amire van régebbi padavan és van olyan amire már nincsen mostani verzió pedig bent van abban a listában....
-
suste
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
okok, csak így szerintem túlbonyolítanánk
mert akkor lenne tökéletes, ha a ping után egy másik ciklusban lenne még pluszban a mount is
hiszen te is írtad, hogy nem 100% hogy tudna csatlakozni hiába van meg a kapcsolat
de akkor meg minek a ping?
ha csak a mount van ciklusban, akkor is addig próbálkozik, amíg vissza nem kapod a csatoltak között
mindegy hogy miyen okból nem csatolódik (network, samba, stb) -
suste
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
ok, de
-ha "\\" -rel adtam ki a parancsot, akkor nem csatolta
-ha "\\\\" -rel akkor csatolta, de az említett "\134\134...." -et adta vissza df kimenetre
-ha pedig az openwrt-n is használt "//" -t használom, akkor felcsatolódik és df -fel is normálisan látszikvagyis nem látom értelmét a "\" használatának

-
suste
veterán
na meg van, az általad írt "\" ek voltak rosszak
szóval helyesen így néz ki a cifs mount:mount -t cifs //IP/Megosztási_Név /Cél_Mappa/Esetleg_Almappa -oÍgy visszakérdezve (df -h) már normálisan jelzi a csatolást. (//IP/Megosztási_Név/ .....).
És így jó lesz az eredeti ciklus is.... -
suste
veterán
most néztem, hogy padavan alatt máshogy jelenik meg a hálózati csatolás
számok vannak a perek mellett/helyén
vagy csak nálam ilyen?\134\134192.168.1.1\134ps2smbde ha mindig igy néz ki, akkor ezeket a számokat is lehet "számoltatni" a ciklusban....
szerk: vagy csak a dupla per miatt lettek ezek a számok?
én másoltam a cifs parancsodat, de ha csak 2db pert használnék, akkor lehet nem lennének a 134-ek?
Ja és persze itt "\" van és nem "/", de ez könnyen kicserélhető a ciklusban
-
suste
veterán
válasz
woodworm
üzenetére
Én annak idején amikor a cifs-es oldalt csináltam a 9092-höz, akkor egy ciklust írtam az inithez:
start() {
while [ "$(df -h|grep //|wc -l)" != "1" ];do
mount -t cifs //$IP/$Folder /$Hova -o $1
sleep 10
done
}Ez benne van a cifs.cgi -ben is.
Vagyis addig próbálkozik 10 mp-es késleltetésekkel, amig nem lesz egy "//" es csatolás a rendszerben
persze ha több csatolást is akarsz, akkor több ciklust kell tenni egymás után, növekvő sorszámmal (!= "2" , != "3" , stb) -
suste
veterán
válasz
woodworm
üzenetére
Kipróbáltam a cifs mountot az általad írt parancsokkal, és simán felcsatolta és működik onnan az MP3 lejátszás. De nálam ugye nincsenek szóközök!
Szóval majd meglesem hogy szóközös fájlokkal mit lehet csinálni....A rádió logót beültettem, van új mentés. Majd less rá ha van szabadidőd...... még kicsit fejlesztem majd...
-
suste
veterán
válasz
woodworm
üzenetére
-Hangerő +-5%:
Ez az alsa funkció eléggé kiszámíthatatlan sajnos. A parancsban a "5+" vagy "5-" megy ki, de eltérően működik más rendszereken, és ezek szerint nagyban függ a hangkártyától is.
Openwrt-n elfogadja a "5+%" parancsot is, de ott sem 5%-ot ugrik, hanem nálam csak 2-3%-ot.
Padavan alatt a "5+%" -ra hibát dob, az "5+" -ra pedig nálam szintén 2-3%-ot léptet.
De legalább lehet viszonylag könnyen léptetgetni
.-Radio Channels, Volume

-Mp3 Player:
Tehát a webplayer ok, de a hangkártyára nem küldi ki?
Ez érdekes, mert nálam működik, elindul és szól a hangkártyán keresztül is. 1 db extra karakterek nélküli (test.mp3) zenével teszteltem amit a /opt -ra másoltam fel. Így is próbáltad?
Majd megpróbálom felcsatolni a hálózati meghajtóimat a padavan alatt. Tudsz mondani egy működő mount parancsot kapcsolókkal?-Search mp3 on mounted filesystem:
Ha nincs extra karakter, akkor elindul, vagy akkor sem?
Nálam régóta nincsenek szóközök a fájlnévben... -
suste
veterán
válasz
woodworm
üzenetére
felraktam egy újabb mentést ugyan oda (padavan-9092)
az elérhető oldalakon nagyon sokmindent javítottam, helyre raktam
a rádiónál:
-refresh nélkül újratölt
-rádió lista szerkesztés működik (kicsit lassú a mentés....)
-mp3 lejátszás működik
(rádió listából és csatolt meghajtóról keresve teszteltem, de "Mp3 list player" - funkciókkal még nem)
-webplayer működik (rádió listából és csatolt meghajtóról keresve teszteltem firefox -szal! -mappán belül lehet fájlt váltani is)biztos vannak még apróbb hibák, de most már használható szerintem
ha találsz valami bakit légyszi jelezd
UI: a 9092/Apps/UsbAudioRadio -t közvetlen címmel meghívva már családtagok is használhatják esetleg

-
suste
veterán
válasz
woodworm
üzenetére
kipróbáltam a lighttpd config módosításod, de hibát dob
ezt írtad:cgi.assign = ( ".cgi" => "/opt/bin/sh" )de nem találja a /opt/bin/sh -t (nincs is ott nálam
)így átírtam:
cgi.assign = ( ".cgi" => "/bin/sh" )ezzel már elindul
(nálad a másik böngészőnél cache ürítést próbátál?)(#2041) vargalex
igen, ezt is próbáltam, meg minden variációját, de egyik sem adott jó eredményt ezekkel a parancsokkal
végül az jött be, hogy kiírattam fájlba, futtattam és elküldtem /dev/null-ba az eredményt:WGC="wget -q -O -"
MPC="/opt/bin/madplay - -Q --no-tty-control &"
MPSS="/opt/share/www_suste/cgi-bin/bin/madplay.sh"
echo "$WGC $LINK|$MPC">$MPSS;$MPSS >/dev/null;így újratölt az oldal

vissza próbáltam az egyszerűsítést, de az már nem jön vissza:
$WGC $LINK|$MPC >/dev/null;fene se érti

-
suste
veterán
válasz
woodworm
üzenetére
ok
hangerő, balance rendben működik?
rádió listát tudtad szerkeszteni rendben?
úgy néz ki meg van a megoldás .... természetesen tök egyszerű

még tesztelem kicsit aztán véglegesítem, és csinálok új mentést
a lighttpd configok akkor így vannak rendben ahogy Te írtad?
mert akkor ezt is megcsinálom, és lehet komplett mentésmajd az mp3 lejátszást is rendbe teszem a radiónak megfelelően
-
suste
veterán
válasz
woodworm
üzenetére
közben kipróbáltam vargalex ötletét
létrehoztam egy külön funkciót rá:MPC="/opt/bin/madplay - -Q --no-tty-control &"
MPP(){
chmod +x /opt/teszt.sh
/opt/teszt.sh &
}és ezt hívja meg a rádió indítási funkció:
echo "wget -q -O - http://strm112.1.fm/deephouse_mobile_mp3|$MPC">/opt/teszt.sh;MPP;;de sajnos ua végeredmény, a weboldal nem tölt vissza, hanem csak pörög-pörög

kikészít ez a problémaTe próbáltad a rádiós oldalt?
-
suste
veterán
válasz
woodworm
üzenetére
én kicsit hülyén csináltam szerintem:
-telepítettem a mod.cgi-t is,
-a /opt/etc/lighttpd/conf.d/30-cgi.conf -ot nem szerkesztettem, nem nyúltam hozzá (így néz ki)
-a /opt/etc/lighttpd/lighttpd.conf -hoz hozzátettem ezt:cgi.assign = ( ".cgi" => "" )
most így néz ki
de ennek benne kellene lennie abban a configban is ami a csomagban vanés/de így működik nekem a 9092

de műkedvelőként csináltam ezeket, szóval ne cikizzen senki
most utólag gondolom a mod-cgi-s confogban kellett volna ezt a sort aktiválni? -
suste
veterán
válasz
woodworm
üzenetére
És most sikerült életre kelteni a 9092-t?
Én meg ötletelek ezen a weboldal nem elengedésen, de jó lenne ha valaki más is látná, hátha eszébe jut valami. Ha csak leírja ezt így nekem valaki, akkor én sem hinném el hogy egy parancs parancssorban indítva jó, de weboldalt létrehozó scriptben meg máshogy viselkedik
.Még az jutott eszembe, hogy egyelőre nem állítottam be jelszót a lighttpd-nek, és ilyenkor simán admin -nal futtat-e mindent?
Persze érdekes lenne ha ez lenne a hiba, hiszen a feladatok/parancsok végrehajtódnak...
Egyébként valaki tudja hogy alkotók be felhasználót/jelszót a lighttpd alá? Elég lenne, ha a rendszer "admin" -t használná.Ja, én winscp-t használok fájlkezelésre.
-
suste
veterán
Az jutott eszembe, hogy megpróbálom az MPD-re átírni a rádiós oldalt, hátha azzal nem lesz gond.
Te milyen paranccsal használod rádióra és mp3-ra? -
suste
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
ok, de nálam megy, Woodworm-nak nem indul

woodworm:
nálam ezek vanak most bent az indulás utáni scriptben:mount -o bind /media/Main /opt
sleep 3
modprobe snd_usb_audio
sleep 3
/opt/etc/init.d/rc.unslung start
sleep 3
amixer set Speaker 20% >/dev/nullAz unslung-tól várom hogy elindítja majd a lighttpd-t is, de még nem teszteltem.
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én is így inditottam eddig, mivel magától nem indult.
Az indító scriptbol másoltam ki amit kiadtam parancsban konzolban.
Pont valami ilyesmi volt mint amit írtál
De nekem elindult egyből.Tegnap már nagyon felidegesített ez a weboldal megfogás

Most az jutott eszembe, hogy esetleg wget-ssl-el vagy curl-lal elvégeztetni a letöltést megoldaná-e a problémát?
curl-lal hogy nézne ki a letöltés?wget -q -O - Radio-URL -
suste
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
nekem ezzel semmi nem történik

(#1983) woodworm
az az érdekes, hogy így putty-ban lefuttatva nekem is visszaadja a vezérlést
de ugyan ezt a parancsot beírva a weboldalt létrehozó scriptbe már nem
még azt is próbáltam, hogy kiírattam egy külön fájlba és azt futtattam, de itt is ua eredménye lett:
putty-ban lefuttatva ezt a fájlt visszaadta a vezérlést, de a weboldalon futtatva nem

állati dühítő, hogy nem értem mi a bajbecsomagolom így, és feldobom a tárhelyre, aztán próbáld ki ha lesz egy kis időd
az elérési utak a /opt -ra vannak megírva, ha almappában van nálad az entware, akkor ....működik, mert elindítja a csatornákat, csak refreshelni kell az oldalt
tudod szerkeszteni a csatorna listákat (ListEdit), az mp3 lejátszást nem teszteltem, de szerintem mennie kellene annak is -
suste
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
már fent van, csak hogy indítok benne/vele egy programot?
eddig így volt indítva egy online rádió lejátszása egy scriptben:wget -O - $LINK|/opt/bin/madplay - &1a "madplay -" a lényeg, ezzel elküldi a normál stdout-ra
a "&" a háttérben futáshoz kellett volna, de nem jött be
screen -ben ezt hogy csináljam?
és hogyan tudom kilőni utána?
eddig simán killall madplay volt
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
már csak a madplay indítását kellene megoldanom úgy,hogy vissza is adja az irányítást a weboldalnak
erre nincs esetleg ötleted?
háttérben futásra nincsen kapcsolója, és a végére tett "end" jel sem segít rajat
screen -t ismered esetleg?
azzal lehetne úgy indítani, hogy ne fogja utána a weboldalt? -
suste
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
na a modul jó kérdés
a kernel modul bent van az fw-ben, de az alsa-t utólag telepítettem entware-ben, és nem nem látta a hangkártyát az alsa (lsmod -ra sem listázta)
majd "modprobe snd_usb_audio" -ra egyből helyrejött, lsmod is kidobta, majd egyből látt is az amixer....nem tudom, hogy az általad írt megfelelő indítás (az inditás utáni scriptben) helyrerakja-e ezt is?
vagy külön be kell írnom még oda ezt is?egyelőre maradtam annál a verziónál, hogy az indítás utániba rakok mindent (bind, modprobe, unslung, export path)
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
nekem a pen gyökerében van minden (ami felcsatolódik a /media/Main-be), tehát nem egy + /opt mappában (/media/Main/opt)
jó lenne ha nem kellene mindent újra kezdeni
főleg feleslegesen, ha nem is oldja meg a plusz mappa a problémámat...... -
suste
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
még mindig szívok ezzel a padavannal
:nem igazán találom sehol, hogyan kellen jól csinálni padavan alatt a külső penre telepített entware használatot

kézzel összerakva mindent már megyeget a dolog, de ezeket automatizálni kellene:
-a penen (/opt/*) lévő bin és sbin mappában lévő fájlokat is lássa a rendszer, ne kelljen teljes útvonallal meghívni őket (pl: "/opt/bin/amixer" helyett simán "amixer")
-lighttpd indítása penről boot-kor (/opt/etc/init.d -ben benne van)
-sound modul betöltése boot-kor ("modprobe snd_usb_audio" -val kézzel betöltve működik)ezek nélkül szívás egy reboot

az indítás utáni scriptbe beírtam a bind mount-ot (ahogy írtad, de ez gondolom későn kerül a helyére és már nem tölti be az itteni init.d -ket) és a modpobe -t, de csak van jobb ötlet
persze max beírom ide a lighttpd indítást is..... de jobb lenne valami korrekt megoldás -
suste
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
ok, köszi!
de nem lenne szebb/jobb lecserélni azt a beállítást, ahol a régebbi mount be van állítva? (/media/Main) -
suste
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
bénáztam párat, és kézzel mountoltam a pent régebbi/más leírások alapján
viszont most már jó lenne véglegesre belőni
de ma volt egy áramszünet, és az újraindulás után egy régebbi mappába mountolt magától
kérdések:
-a padavan hova menti el ezeket a mount opciókat?
-hogy működik alapból a rendszer, hova kell csatolnom a pent amire az entware van telepítve, hogy egyből betöltse?én utoljára a "/opt" mappába csatoltam, és így telepítgettem fel ami kell,
de most újraindulás után a "/media/Main" mappába csatolta, ami egy régebbi próbálkozás volt
-
-
suste
veterán
válasz
woodworm
üzenetére
KÖSZI!!!
Gyorsan végig futottam a configot:
#CONFIG_FIRMWARE_INCLUDE_HID=y
EZ az USB-HID lenne? Később még jól jöhet
#CONFIG_FIRMWARE_INCLUDE_QOS=y
QOS nem árt.CONFIG_FIRMWARE_INCLUDE_LANG_RU=y
#CONFIG_FIRMWARE_INCLUDE_LANG_UK=y
Orosz helyett jobb lenne az angol.#CONFIG_FIRMWARE_INCLUDE_DROPBEAR=y
ha ez nincs, akkor másik SSH van benne?Kínomban már találtam itt
a 321-esben egy fw-t csak reggel lehet leszedni....
RT-N65U_3.4.3.9-099 -a neve, és olyasmit ír csak a készítő, hogy a 2,4ghz-es wifi nem megy, egyébként jól telepakolta
-
suste
veterán
Köszi itt is!
Valaki aki jártas padavanban:
A most kapott virtuális gépbe a "padavan-ng" cucc van, mert van ilyen nevű mappa benne, és ebben jelenleg nincs választási lehetőségként az N65U. Lehet megoldás az, hogy a start scriptet lecserélve az eredeti padavan-osra legyen N65U a menüben?
Volt valami infó, hogy az új kernellel nem volt stabil az N65U. HOgy lehetne visszaállítani a régi kernelre?A menüben van valami visszaállítási lehetőség. Ha ezt lefuttatom, akkor a repo és minden egyéb visszaáll a legrégebbi verzióra, és esetleg lesz N65U választás is?
Szóval nekem arra lenne szükségem, hogy bármilyen régi kernellel de audio (és egyéb) támogatással le tudjak forgatni egy N65U-t.
A régebben idelinkelt eredeti padavan virtuális gép tartalmát valahogy be lehet pakolni ebbe a távoli gépbe
-
suste
veterán
-
suste
veterán
Egyszerűen nem jutok oda, hogy kínlódjak a virtualis gép hibaüzenetével

Esetleg valakinek fent a rendszer, és tudna forgatni egy N65U fw-t audió támogatással?
Egyébként minden mehet bele ami elfér a 16MB-ba
(TM, Samba, NFS, cifs, USB, ExFAT, EXT4, QOS, FTP, openVPN, miniDLNA, dynDNS, wpad, stbstb) -
suste
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
lehet hogy valahol mégis csak van default config, és ott van megadva a root, így hiába másik porton indul....

lehet a config kapcsolót is ki kéne próbálni (-c ?), és akkor egyből új config....
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
openwrt-n "-h" a docroot, hátha

/usr/sbin/httpd -p 9092 -h /www2Csináltál is www2 mappát?
Nem értem, hogy miért nem talál help-et a httpd -h -ra, hogy legalább lássuk a működő kapcsolókat...
-
suste
veterán
Közben nézelődtem még a rendszerben, és látom, hogy a /usr/sbin/httpd fut portszámmal megadva.
Tehát én is tudnék másik portszámon indítani a custom scripttel, de a config-ot nem találom jelenlegihez, és azt sem hogy hol van az indítója.
Valahogy meg kellene adni a mappát.
Létezhet hogy erre is van kapcsoló?/usr/sbin/httpd -p 9092 ????szerk:
/usr/sbin/httpd -p 9092 -d /www2?
-
suste
veterán
Ahogy nézem az enyémben semmi audió cucc nincs (find / -name "*audio*")
.
Nálatok van?
Az entware-nél vannak jó csomagok amiket használnék, de hiába van pl madplayer, ha nincs audio a kernelben .... -
suste
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Na ilyen menüpont nincs sajnos
. Lehet ez is a régi fw miatt van.Itt van "RT-N65U_3.0.3.9-099_full.trx", ami igaz 2016-os, tehát valszeg olyan régi mint ami most is fent van, de vajon a "full" mit takarhat? 10,1MB ez, a mostani rootfs pedig csak 8,6MB, vagyis elvileg akkor több dolgot tartalmazhat?
Nem igazán találtam infót a tartalomra
. Legalább egy csomaglista lehetne valahol.Hasonlóan nem lehet tudni mi van itt a "RT-N65U_3.0.3.9-099_hanwckf_b9ba79c.7z" -ben, vagy az "RT-N65U_3.4.3.9-100_full.7z -ben"
, vagy az "RT-N65U_Full_3.0.3.9-099_b8c07d1_chongshengB.7z" -ben, de ezek legalább újabbak.....Lehet ezekről szerezni valami infót? Vagy a TRX-szet ki lehet bontani valahogy?
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Aha, szóval itt mindenképpen kell egy háttértár az usb-re.
Tiszta pazarlás, hogy a kb 9mb-os fw melletti üres terület (6-7mb) nincs felcsatolva rw-sen....Webszervernek sima html kell csak, a 9092-nket probalnam ki.....
-
suste
veterán
válasz
attilav2
üzenetére
Köszi a jó tippet, de 1000ft-ba volt az N65U, így ezzel próbálkoznék ;)
Nem fő routernek kell, arra van Dlink860-am.
Egyelőre 5 portos gigabit swichként üzemel, most is padavan van rajta (3.0.3.9-et ír ki).
Jó lenne majd később netradiót üzemeltetni vagy usb modemet. Gondolom samba csak megy alapból is.Ez az egész rendszer fura nekem openwrt-hez képest. Pl hova tudok saját weboldalt elmenteni? Vagy bármit? És hol tudok beüzemelni webszervert? Vagy ilyenekről ne is álmodjak
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
És ilyenkor mi van?
Nem is lehet forgatni egy fullos fw-t hozzá? (minidlna, transmission, usb audio, samba, cifs, usb modem, stb) -
suste
veterán
-
suste
veterán
Sziasztok!
Van itt valaki aki Asus RT-N65U -t használ?
Melyik és hol lenne a legfrisebb verzió?
Én csak 2019-eseket láttam
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), max magadnak buildelhetsz

.