- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Swiftkey: Újabb prediktív szövegbeviteli módszer
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
woodworm
üzenetére
-Hangerő +-5%:
Ez az alsa funkció eléggé kiszámíthatatlan sajnos. A parancsban a "5+" vagy "5-" megy ki, de eltérően működik más rendszereken, és ezek szerint nagyban függ a hangkártyától is.
Openwrt-n elfogadja a "5+%" parancsot is, de ott sem 5%-ot ugrik, hanem nálam csak 2-3%-ot.
Padavan alatt a "5+%" -ra hibát dob, az "5+" -ra pedig nálam szintén 2-3%-ot léptet.
De legalább lehet viszonylag könnyen léptetgetni
.-Radio Channels, Volume

-Mp3 Player:
Tehát a webplayer ok, de a hangkártyára nem küldi ki?
Ez érdekes, mert nálam működik, elindul és szól a hangkártyán keresztül is. 1 db extra karakterek nélküli (test.mp3) zenével teszteltem amit a /opt -ra másoltam fel. Így is próbáltad?
Majd megpróbálom felcsatolni a hálózati meghajtóimat a padavan alatt. Tudsz mondani egy működő mount parancsot kapcsolókkal?-Search mp3 on mounted filesystem:
Ha nincs extra karakter, akkor elindul, vagy akkor sem?
Nálam régóta nincsenek szóközök a fájlnévben...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.