Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
A napokban bajlódtam újra a repeater móddal, azt hittem a régi probléma került elő ismét, de csak egyszerűen lassan áll fel a bridge és nem tudja csatolni a hálózati meghajtót.
Most a start utáni scriptben egy sleep 10 utasítás után tölti be a kernel modulokat, ezek között van a cif-hez szükséges és maga a mount is. Van valamilyen utasítás amivel a kapcsolat létrejöttéhez tudom rendelni a mountot vagy kísérletezzek a várakoztatással egy külön csoportban?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest