- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
#60252516 #3577 üzenetére
A Mahtab repo-t én már elengedtem, nagyon sokszor bugos és nem fordul le, szerencsére ez a Stepan féle most stabilnak látszik.
Igen próbáltam és kikapcsol, de természetesen csak szoftveresen, vagyis áram alatt marad a vas, csak az operációs rendszer lesz leállítva. Az első LED kialszik, net nincs, a router nem elérhető. Így van ez Tomato-ban is, szóval inkább csak mókusvakítás ez a funkció, ezért volt fent is smile.
-
-
válasz
Toninho13 #3568 üzenetére
Üdv!
Én is nem régen regisztráltam a 4pda-ra, mobilon a Google Lens viszonylag "jól" elboldogul a captcha-val, néhány próbálkozás és kellő mértékű nagyítás után ki tudta olvasni a számokat, ha meg sikerül regisztrálni, akkor már email-ben kapott linkkel be tudsz majd lépni.
De WSL alatt esetleg próbáld meg ezt a Prometheus scriptet: prometheus.tar.gz A start.sh indításakor ebben választható a Timofeev repo is, ha netán később eltűnne, akkor szakítsd meg a script futását, és írd felül újra a csomagban lévővel.
A Stepan Timofeev repoból elvileg tudsz Mi-R3Gv2_spi verziót fordítani, nekem Ubuntu 22.04 alatt még ezek kellettek hozzá:
sudo apt install autoconf autoconf-archive automake autopoint bison build-essential cmake cpio curl doxygen fakeroot flex gawk gettext git gperf help2man htop kmod libblkid-dev libc-ares-dev libcurl4-openssl-dev libdevmapper-dev libev-dev libevent-dev libgmp3-dev libkeyutils-dev libltdl-dev libmpc-dev libmpfr-dev libncurses-dev libncurses5-dev libsqlite3-dev libssl-dev libtool libtool-bin libudev-dev libxml2-dev locales mc nano pkg-config ppp-dev python3 python3-docutils texinfo unzip uuid uuid-dev vim wget xxd zlib1g-dev
Illetve kell még az autoconf-2.71.tar.gz is, az alábbi parancsokkal telepítve:./configure --prefix=/usr
make
sudo make install
autoconf --version -
Délelőtt fordítottam egy zRam-os verziót, majd meglátom, hogy működik.
-
Most látom, hogy valamikor bekerült az mtd_storage.sh file-ba ez a három sor...
echo 4096 131072 6291456 > /proc/sys/net/ipv4/tcp_rmem
echo 212992 > /proc/sys/net/core/rmem_default
echo 4194304 >/proc/sys/net/core/rmem_max...ami ha jól értem a TCP Receive Window méretét adja meg. Na most én ezt teszteltem, és nálam legalábbis gyorsabb a WiFi, ha ezek a parancsok nincsenek lefuttatva, hanem az alapbeállítás van érvényben, szóval egyelőre a saját buildemben kikommenteltem ezeket.
Esetleg nem próbálta más is?
-
válasz
woodworm #3563 üzenetére
De, akkor még volt: tl-wr1043nd-v1-jffs2-factory.bin
-
válasz
woodworm #3560 üzenetére
Régebben amikor még én is próbálgattam olykor az OpenWrt-t, akkor úgy volt, hogy két féle változat volt elérhető belőle. Az egyik a jffs2 nevű, a másik a squashfs nevű. A squashfs változat amiről Te írsz, annak van egy read only része amiből reset után visszaáll az alapállapot, a jffs2 verzió viszont teljesen írható, szóval azzal rá lehet fázni egy-egy meggondolatlan parancs futtatással.
-
-
-
-
-
Üdv!
Mármint az entware-ben lévő mpd-re gondolsz?
Amennyiben igen, az legegyszerűbben úgy működik, hogy először is köss rá egy háttértárat a routerre, formázd meg ext3 vagy ext4 filerendszerre, csatold az /opt mappa alá, és telepítsd fel rá a kívánt entware összeállítást. Én ezután prometheus-ból szoktam indítani a firmware fordítást, ahol a script settings menüben a modulok részben engedélyezni kell az entware modult. Ekkor az letölti és egy tar.gz file-ba csomagolja az /opt mappa tartalmát, amit később bele is forgat a firmware-be. Ez a legegyszerűbb megoldás, bár ennél majd még engedélyezni is kell az entware futtatását, amit én megkerültem az mtd_storage.sh script módosításával, így default-ban is elérhető az entware, de ez már csak opcionális részletkérdés, finomhangolás. Az entware méretére nyilván ügyelni kell, a firmware alapkonfigurációjától függően maximum 9-10MB körül lehet a csomagolt tar.gz file, mert nagyobb nem fog beférni az fw-be. Illetve biztosan megoldható prometheus nélkül is, de az nekem eddig nem sikerült.
-
válasz
temppro #3538 üzenetére
Szia!
Az alap mindegyiknél mondhatni ugyanaz, mert még ha más-más repo-ból is kerülnek fordításra, maguk a fejlesztők is gyakran átveszik egymás munkáját. Eltérés tehát leginkább az összetételben van, hogy ki mit fordít bele. Van aki a "csupasz" firmware-re esküszik, minimális tartalommal, skinek nélkül, csak ami kell. Van aki beleforgat QoS-t, wireguard-ot, TOR-t, egyebet, én például egy Entware kiegészítéssel szoktam készíteni, amiben van Midnight Commander, curl, smartmontools, és még egy-két hasznos diagnosztikai eszköz, kiegészítő. Lényeg a lényeg, bármelyiket használhatod, amelyik szimpatikus.
-
válasz
attilav2 #3534 üzenetére
Viszont ez a Sztyepán is kavar rendesen, folyamatosan belenyúlkál utólag commit-okba, pl. az sem látható már amiből fordítottam a fentebb közzétett fw-t (33e127d), ill. az orosz / ukrán WiFi régió peccsekből is több commit volt, azok is eltűntek, meg még egy csomó másik is.
-
válasz
attilav2 #3534 üzenetére
Mahtab repo-t most nem próbáltam, de eddig mindig csak bajom volt vele. Hol valamelyik script nem működött, hol valamelyik makefile volt hibás, de folyton elakadt a fordítás, szóval kicsit elég volt belőle. Ez meg most elsőre lefordult, bár az is igaz hogy többször még nem próbáltam.
Igen ezt tudom, de mivel a midnight commander telepítéskor úgyis felhúzza magával az entware-be, ezért én a firmware-be nem szoktam beforgatni, hogy ne foglalja duplán a helyet.
-
Stepan Timofeev féle Padavan-ng firmware Xiaomi Mi Router 3G routerre, ha valakit esetleg érdekel. Forrása a linkelt repo a mai állása szerint, és benne az Entware az eddig megszokott csomagokkal, mc, curl, htop, mtr, httping, smartctrl, nano, és egy bővebb tudású busybox.
Letölthető innen: MI-R3G_3.4.3.9L-101-33e127d_with_MC.zip
-
-
válasz
jan herz #3526 üzenetére
OK. Így is ráfrissítheted simán az én verziómat, az alap megszokott dolgok elvileg működnek is majd tovább gond nélkül, csak az nem fog menni, amivel az én fw-m más mint a többi, az entware. Ennek az az oka, hogy a megfelelő mountok (/opt, /opt/tmp mappák) így nem lesznek csatolva, az csak egy reset-et követően fog működni.
-
válasz
jan herz #3523 üzenetére
Ez így még mindig nem mond el mindent. Annyit tudunk belőle, hogy ez az utolsó Alexey fw, de ezt ahogy én, bárki más is fordíthatta. Az én buildemet így hirtelen arról tudod megismerni, hogy a webui megnyitásakor nem a http://192.168.1.1/device-map/clients.asp, hanem a http://192.168.1.1/device-map/internet.asp az alapértelmezett oldal, illetve SSH-n / telnet-en belépve, a / könyvtárban látsz néhány olyan mappát is, ami más összeállításaiban nincs benne. Konkrétan ezeket:
/home/root # ls -l /
drwxr-xr-x 2 root root 35 Jan 1 2020 about
drwxr-xr-x 2 root root 3 Jan 1 2020 cifs1
drwxr-xr-x 2 root root 3 Jan 1 2020 cifs2
drwxr-xr-x 2 root root 3 Jan 1 2020 nas
drwxrwxrwx 1 root root 4096 Jun 5 00:16 tftpboot -
válasz
jan herz #3521 üzenetére
Hát izé... Attól, hogy az enyém, az még lehet Alexey repóból származó, akár a rErEaT által használt fw is lehet általam fordított, nekem is volt 289c95a bildem arra az ASUS-ra .
Amúgy igen, frissíthető simán is, bár az én fw-mben van olyan rész (az entware), ami más verzióról frissítve csak egy reset után fog rendesen működni.
-
-
Nekem ez: MI-R3G_3.4.3.9L-101-f116733_with_MC.zip
Illetve rajtam kívül szerintem már csak attilav2 fordít. Az ő fw-i itt vannak.
-
-
-
válasz
attilav2 #3504 üzenetére
https://gitlab.com/sereja8/padavan-ng/-/commits/master
https://github.com/hadzhioglu/padavan-ngItt egy GitHub és egy GitLab keresés "padavan-ng" kulcsszóra, utolsó aktivitás szerint sorba rendezve, ezeket érdemes néha megnézni.
-
válasz
gumimaci68 #3502 üzenetére
Szia!
Valószínűleg "bármilyet", mivel az entware-t szinte biztosan rá lehet telepíteni, onnantól pedig transmission vagy qbittorrent is megy, de akár rtorrent is feltehető, csak ahhoz kell külön webszerver is. De ez inkább az ASUS routerek topikba való téma.
-
-
-
Frissült az entware, ha valakit esetleg érint.
-
-
Ahogy nézem megint kedve támadt folytatni valakinek (padavan-ng - Sergey Hadzhioglu) az Alexey által abbahagyott fejlesztést. A projekt egy hete indult, azóta elég aktívan commit-ol.
-
válasz
Intruder2k5 #3477 üzenetére
Folytatásként itt van még három másik routerre is a friss Mahtab féle összeállítás.
ASUS RT-AC57U (RT-AC1200GU): RT-AC1200GU_3.4.3.9L-101-f116733_with_MC.zip
ASUS RT-AC1200: RT-AC1200_3.4.3.9L-101-f116733_with_MC.zip
TP-LINK Archer C5v4: TL_C5-V4_3.4.3.9L-101-f116733.zip -
-
-
Nos akkor, ha van még valaki aki használja, íme egy friss firmware Xiaomi Mi Router 3G-re. Forrás a Mahtab repo mai állás szerint, benne az Entware az eddig megszokott csomagokkal.
- Midnight Commander
- curl
- htop
- mtr
- nano
- htttping
- smartmontools
- egy, a default verzióhoz képest kibővített BusyBox (/opt/bin/busybox)Viszont a korábbiakhoz képest egy-két dolgot a méretnövekedés miatt már nem tudtam beletenni, remélem ezek csak keveseknek fognak hiányozni.
- NFS Client
- SMB Client
- SFTP Server
- xUPNPd IPTV
- Firefly iTunesLetölthető innen: MI-R3G_3.4.3.9L-101-f116733_with_MC.zip
-
-
válasz
attilav2 #3469 üzenetére
Feltettem ide egy padavan-ng.tar.gz csomagba azokat a file-okat, amiket én módosítottam a logó cseréhez. Benne van az általam készített 5 logó, a 3 módosított css, és az index.asp file. Hogy pontosan miket és hol írtam át a css-ben azt már ne kérdezd, ennek már vagy két éve, a fene se emlékszik rá. Minden esetre a csomagban "mappastruktúra helyesen" vannak a file-ok, látni fogod, ugyanúgy ahogy abban a mappádban, ahova a repo-t klónoztad. Szóval ha ezeket a file-okat bemásolod (simán másold rá a ./padavan-ng mappára a csomag tartalmát), felülírva az ott lévőket, akkor ugyanazok a logók lesznek az új firmware-ben, amik nálam is vannak. Utána már csak annyi dolgod van, hogy a...
./padavan-ng/trunk/user/www/n56u_ribbon_fixed/common-theme/img/logo/asus_logo.png
file-t lecseréled arra, amit tegnap betettem ide, és mehet a fordítás.
Az index.asp file cseréje nem szükséges a logók megváltoztatásához, az csak arra kell, hogy a router menüjébe lépéskor az "Internet Status" legyen a nyitóoldal, és nem pedig a "Client Status". Szóval ha ezt nem akarod módosítani, akkor azt ne cseréld le!
-
Jahh, az a baj, hogy nem tudom mi okból, de az ASUS logót benyomorították ebbe a 150x71px méretbe, miközben a firmware-ben lévő összes többi logó 220x100px méretű. Ráadásul eredetileg ez a Jolly Joker logó is, szóval ASUS-on kívül ha egyéb, nem felismert hardveren fut a firmware, akkor ezt használja logónak a szoftver. Aztán én ezt már cseréltem, az eredeti ASUS logót bele sem teszem a firmware-be, helyette ASUS routerekre ott a magam által kreált ASUS logó, illetve Jolly Joker gyanánt van benne Padavan-ng logó, de már mindegyik 220x100px, így módosítottam a css-t is.
-
-
válasz
attilav2 #3465 üzenetére
Nos, a leírásod alapján megmókolva a Debian Buster-t, sikerült forgatni egy Mahtab fw-t Prometheus-al, Entware-el. Mondjuk a mérete már néhány száz KB-al nagyobb mint az Alexey félének, úgyhogy pár dolgot le kellett tiltani benne, hogy beférjen az Entware, de szerintem azokat úgyse használja senki. SMB client, NFS client, xUPNPD IPTV, Firefly iTunes, és az SFTP-server. Köszönöm még egyszer a segítséget, be is tettem az összefoglalóba a hsz.-ed linkjét, hogy ne vesszen el.
A logóval próbálkoztam, de az igazat megvallva elég bénán néz ki minden formában, ha Xiaomi logót teszek az ASUS felirat mellé / alá, szóval ezt el is engedtem, és simán csak a feliratot cseréltem az ASUS logóban.
Esetleg kérdezd meg blakey-t, ő biztosan tudna jobbat csinálni.
-
válasz
attilav2 #3465 üzenetére
Prometheus nélkül a csupasz fw fordítása nem gond, de egyelőre nekem szükségem van rá az Entware integrálása miatt.
A Debian-os leírást is köszi, ha nem jutok előbbre a fentebb linkelt Prometheus scripttel, akkor lehet ez fog következni. Amúgy én sem szeretem az Ubuntu-t, jelenleg is Kubuntu-n próbálkozom, azt még elviselem KDE-vel, de az sem Debian. Viszont ezt ajánlotta a Mahtab repo, szóval ez lett, működne is, csak az a fránya Prometheus...
A logót meg majd megnézem, valamit kitalálok, bár kétlem, hogy sokan használnának Xiaomi beütéses logót ASUS-on.
-
válasz
attilav2 #3463 üzenetére
ITT találtam a PROMETHEUS scriptnek egy olyan verzióját, amiben már "gyárilag" benne van a Mahtab repo. Hogy ezen kívül mi változott még benne azt még nem tudom, holnap kipróbálom. Bár a korábbi verziók meg nem futnak rendesen Ubuntu 22.04-en, mert hiányol néhány python összetevőt. Hátha ezt is javították... Debian-on meg bár fut a script, de ott meg a Mahtab nem fordul le.
-
válasz
attilav2 #3460 üzenetére
Mondjuk az igazat megvallva kicsit unom is már a Mahtab repo nyavalyáit, hol ez a csomag hiányzik neki, hol az, vagy ha nem hiányzik akkor túl új, vagy ha a futtatókörnyezetben épp minden OK, akkor a forrásban kell piszkálni, cserélni ezt-azt, szóval ezek miatt nem igazán van már kedvem se hozzá.
Te amúgy most épp Padavan-ozol, vagy nem tértél át OpenWrt-re?
-
-
válasz
V.Stryker #3455 üzenetére
Szia!
Ilyet inkább a kliens oldalon történt változások szoktak okozni, mint új tűzfal, antivírus, böngésző, annak kiegészítője, beállítása, stb. Firmware-t persze lehet cserélni, a fent lévőtől még Alexey repoból fordítva is van újabb, de ha megfelel a Mahtabb féle is, akkor még inkább.
-
-
-
-
válasz
Flowtation #3434 üzenetére
Persze, pl. itt linkeltem. [link]
-
Úgy emlékeztem, és nem is rosszul, hogy másfél éve forgattam neked egy 101-est rá, de nálam már biztosan nincs meg, azóta kitakarítottam a mega könyvtáram.
-
válasz
Flowtation #3429 üzenetére
Szia!
Ez az utolsó Archer C5 fw-m: TL_C5-V4_3.4.3.9L-101-289c95a.zip
De az ugye megvan, hogy gyári fw-ről először ezt kell feltenni TFTP-n:
Padavan_firmware_for_firstflash_by_TFTP.zipÉs utána erre már a saját webes firmware upgrade menüjéből mehet a linkelt Padavan.
-
Ez érintheti a félig-meddig még élő, vergődő Padavan projekteket is, hisz elég "sok" az orosz fejlesztő.
GitHub Accounts in Russia Blocked: No One Can Resist Sanctions
-
-
válasz
#60252516 #3418 üzenetére
Feltettem ide: https://justpaste.it/1u6q2
Annyi módosítás van benne az eredetihez képest, hogy ez a lite theme pack-et használja a full helyett, ami sokkal kevesebb helyet foglal, de lényegi különbség nincs köztük. Nekem csak ez a módosított van, az eredeti nincs lementve.
-
válasz
attilav2 #3401 üzenetére
Nos úgy néz ki, a háború ellenére frissült az entware tároló.
-
-
-
-
-
válasz
attilav2 #3371 üzenetére
OK, mondjuk én hozzászólásokban kerestem, de ott sem találtam.
-
-
-
-
Azért azt nem gondolom, hogy a gyári firmware ezt indokolná. Reset volt az fw csere után? Szabad csatornákat ellenőrizted? Esetleg ugyanazok a WiFi beállítások mint Padavan alatt?
Ez a legfrissebb ajánlott fw-m 1200GU-ra. [link]
QoS GUI tudtommal nincs, nem az a baj, hogy nem fér bele, hanem, hogy nem készítették el.
-
-
-
-
válasz
kikinda2 #3351 üzenetére
Valamikor réges-régen, amikor még nem fordítottam magamnak, próbáltam. Akkor hirtelen itt is csak olyat tudtak adni, amibe nem voltak skinek fordítva, nekem pedig az is kellett, így sok helyről próbáltam fw-ket, kerestem a megfelelő összeállítást. Egy ideig az összefoglalóban is bent volt a linkje, aztán ezek a külső források kikerültek onnan.
-
Jaaa, nem konkrétan a scriptre gondoltam, csak úgy általában, hogy egy korábbi mentéssel esetlegesen a hiba okát is vissza lehet tölteni, ha az épp egy hibás konfig, vagy rossz beállítás volt. Vagyis ilyen formán értelmetlen a reset, ha utána mentést töltesz vissza. Persze itt is lehetnek kivételek, ha az a mentés mondjuk korábbi, egy még biztosan jól működő időből való, csak az sem jó ha nagyon régi, mert akkor meg strukturális eltérések lehetnek a konfigokban is, stb. Szóval lehet vele próbálkozni, de ami biztosan jó, az a reset, és a manuális újra beállítás. De persze ha nálad minden rendben, akkor OK.
A scriptekkel sok dolgot meg lehet valósítani, amire az admin felületen nincs grafikus beállítási lehetőség. Nem biztos, hogy valaha is szükséged lesz rá, de ha mégis, akkor jó ha adott a lehetőség.
-
Ráakasztottam egy SSD-t a teszt routeremre, és mértem sebességet FTP-n, ext3 filerendszerrel. A tesztelésre használt file egy nagyjából 5GB-os, erős tömörítéssel létrehozott Ghost lemezkép, szóval tovább nem nagyon tömöríthető. Egy kicsit meglepődtem az eredményen, ennyire azért nem számítottam, főleg olvasás ügyben.
-
-
-
Nem tudok semmi újat, de egyébként mire nem felel meg jelen állapotban a Padavan? OK, nem az egy hónapos csomagokból van összeállítva, de szerintem routerek esetén nem kirívó eset, hogy akár egy-két éves firmware fut rajtuk, a többség sokkal tovább használ egy eszközt, mint a gyártói támogatások szoktak tartani, és szerintem legalábbis teljesen jól használható még most is. Én egyelőre nem aggódom, és még bízom is benne, hogy előbb-utóbb lesz valaki aki előáll egy normális folytatással. De ha tévedtem, nekem akkor is még jó lesz ez így egy darabig.
-
-
válasz
z123456789 #3321 üzenetére
Szia!
Maga a VLAN-ozás támogatott, de sajnos grafikus felület az nincs hozzá.
/opt/home/admin # vconfig
BusyBox v1.31.1 (2021-09-29 22:27:15 CEST) multi-call binary.
Usage: vconfig COMMAND [OPTIONS]
Create and remove virtual ethernet devices
add IFACE VLAN_ID
rem VLAN_NAME
set_flag IFACE 0|1 VLAN_QOS
set_egress_map VLAN_NAME SKB_PRIO VLAN_QOS
set_ingress_map VLAN_NAME SKB_PRIO VLAN_QOS
set_name_type NAME_TYPE -
-
-
válasz
z123456789 #3307 üzenetére
Nem olyan régen (1-2 hónapja) takarítottam kicsit a tárhelyemen, így valószínűleg az első link már halott, mert nincs fent a konkrét fw amire mutatott. És igen, a második link helyes, jelenleg az az általam ajánlott legfrissebb firmware, illetve az összefoglalóban találsz más fórumtársaktól is néhányat.
-
válasz
z123456789 #3303 üzenetére
attilav2 használta egy ideig OpenWrt-vel, de tudtommal nem voltak jó tapasztalatai vele.
-
válasz
z123456789 #3299 üzenetére
Üdv!
Padavan konfig mentése az Administration - Settings oldalon lehetséges, a Save Setting to a File opciónál, illetve ha aktív a router internal storage, akkor lentebb a Storage Backup opciót is használni kell, de tudtommal RT-AC1200GU-nál ez nem játszik, mert csak 16MB a flash. A gyári fw-t feltenni failsafe módban tudod az ASUS Restore Tool-al, majd utána reset, és manuális beállítás.
-
-
válasz
attilav2 #3294 üzenetére
Én még annyit sem foglalkozom ezzel a repo-val mint Te, szóval egész biztos nem fogom jelentgetni se. Nekem az egész furcsa amúgy, hogy nincs egy sor wiki se hozzá, ott legalább leírhatná pár sorban, hogy mi kell a fordításhoz. Ezen kívül nem találtam sehol, fórumokon, hogy valahol szó lenne róla, olyan, mintha nem is használná senki, mert hát nem hiszem, hogy másoknak meg hiba nélkül megy, zéró segítséggel, dokumentációval. Persze az is lehet, hogy én kerestem rosszul, vagy orosz / indiai nyelvterületeken a Google is kevésbé eredményes.
-
Üdv!
Tudtommal semmi, ha csak OpenWrt nincs, de nem tudok arról se. Kérdezz rá itt!
-
-
Én még nem próbáltam, egyelőre az utolsó Alexey fw-n vagyok. Transmission nincs benne, mert azzal nem fordul le, de tudtommal azt Te sem használod, szóval ez a része nem gond, de én ettől eltekintve sem éreztem még késztetést, hogy váltsak. Egyelőre nincs nagy bizalmam ebben a Mahtab repo-ban, ezt már korábban is írtam itt.
-
Annak idején az ASUS stock fw szokott ilyet produkálni bizonyos tűzfal szoftverekkel, ott az volt a megoldás, hogy a router IP-t fel kellett venni a kivételek közé. Esetleg próbáld meg ezt, hátha segít, egyéb ötletem nincs. Nem nézted mobilról, ott is lassú? Csak az összehasonlítás végett...
-
-
-
-
Ezt az U-Boot Mod-ot nem ismeri, nem próbálta valaki?
-
válasz
attilav2 #3258 üzenetére
Itt is találtam egy padavan-ng repo-t, bár jelentősége biztos nem sok van, de annyi talán, hogy itt legalább van némi leírás, hogy milyen csomagokat kell telepíteni hozzá. Esetleg ha van kedved, lehet érdemes lenne megpróbálni feltenni ezeket, hátha segítene a Mahtab repo fordításában is.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest