Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én úgy oldom meg prometheus nélkül hogy átmásolom a trunk/configs/templates/asus és xiaomi mappákból ami kell a trunk-ba. Létrehozok egy szimlinket pl: ln -s rt-ac1200gu.config .config ha kész a forgatás akkor átmásolom a kész fw-t az images mappa alól egy tetszőleges helyre. Majd ./clear_tree utána unlink .config majd a következő típushoz pl: ln -s mi-r3g.config .config, és így szépen végigmegyek. Prometheus szerintem felesleges nyűg.
Debiannál így jártam el: felraktam a bullseye-t, felfrissítettem. Felvettem a backports-ot az /etc/apt/source.list -be majd apt update, utánaapt upgrade -t bullseye-backports
ez felhúzza az összes frissíthető csomag frissebb backports változatát. Letöltöm az autoconf forrást a hivatalos repóból: http://ftp.gnu.org/gnu/autoconf/autoconf-2.71.tar.gz
Kibontom, majd ./configure --prefix=/usr utána make majd sudo make install. Az autoconf --version -al tudod ellenőrizni frissült e 2.71-re. A Readme-Mahtab.txt-ből kimásolod a csomaglistát, apt install -y és utána beilleszted a csomaglistát, mindent felrak ami kell. Még egy fontos megjegyzés: a 2.71-es autoconfot csak a mahtab-readme-ben említett csomagok felrakása után tedd fel(különben felül lesz csapva a régebbivel, asszem 2.69-el). De lehet hogy ésszerűbb ubi 22.04 lts-en forgatni ahogy a fejlesztő ajánlja, csak a bloat miatt nem szeretem az ubit, ezért tettem debian-t a VM-be.
Készíthetnél egy tiszteletbeli MI-R3G logót az asus 1200gu-hoz, ami az asus és xiaomi logók kombinációjából áll és szerepel rajta a Tiszteletbeli MI-R3G felirat
Nem vagyok jó grafikában sem photoshopban sem gimp-ben, te viszont csináltál már mediatekes logót ami jól néz ki. Azért gondoltam ezt a tiszteletbeli MI-R3G logót mert az 1200GU sokaknak jól helyettesíti a MI-R3G-t(akik nem mertek kínából rendelni, ill. lemaradtak róla).
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem vagyok jó grafikában sem photoshopban sem gimp-ben, te viszont csináltál már mediatekes logót ami jól néz ki. Azért gondoltam ezt a tiszteletbeli MI-R3G logót mert az 1200GU sokaknak jól helyettesíti a MI-R3G-t(akik nem mertek kínából rendelni, ill. lemaradtak róla).