Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én úgy oldom meg prometheus nélkül hogy átmásolom a trunk/configs/templates/asus és xiaomi mappákból ami kell a trunk-ba. Létrehozok egy szimlinket pl: ln -s rt-ac1200gu.config .config ha kész a forgatás akkor átmásolom a kész fw-t az images mappa alól egy tetszőleges helyre. Majd ./clear_tree utána unlink .config majd a következő típushoz pl: ln -s mi-r3g.config .config, és így szépen végigmegyek. Prometheus szerintem felesleges nyűg.
Debiannál így jártam el: felraktam a bullseye-t, felfrissítettem. Felvettem a backports-ot az /etc/apt/source.list -be majd apt update, utánaapt upgrade -t bullseye-backports
ez felhúzza az összes frissíthető csomag frissebb backports változatát. Letöltöm az autoconf forrást a hivatalos repóból: http://ftp.gnu.org/gnu/autoconf/autoconf-2.71.tar.gz
Kibontom, majd ./configure --prefix=/usr utána make majd sudo make install. Az autoconf --version -al tudod ellenőrizni frissült e 2.71-re. A Readme-Mahtab.txt-ből kimásolod a csomaglistát, apt install -y és utána beilleszted a csomaglistát, mindent felrak ami kell. Még egy fontos megjegyzés: a 2.71-es autoconfot csak a mahtab-readme-ben említett csomagok felrakása után tedd fel(különben felül lesz csapva a régebbivel, asszem 2.69-el). De lehet hogy ésszerűbb ubi 22.04 lts-en forgatni ahogy a fejlesztő ajánlja, csak a bloat miatt nem szeretem az ubit, ezért tettem debian-t a VM-be.
Készíthetnél egy tiszteletbeli MI-R3G logót az asus 1200gu-hoz, ami az asus és xiaomi logók kombinációjából áll és szerepel rajta a Tiszteletbeli MI-R3G felirat
Nem vagyok jó grafikában sem photoshopban sem gimp-ben, te viszont csináltál már mediatekes logót ami jól néz ki. Azért gondoltam ezt a tiszteletbeli MI-R3G logót mert az 1200GU sokaknak jól helyettesíti a MI-R3G-t(akik nem mertek kínából rendelni, ill. lemaradtak róla).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem vagyok jó grafikában sem photoshopban sem gimp-ben, te viszont csináltál már mediatekes logót ami jól néz ki. Azért gondoltam ezt a tiszteletbeli MI-R3G logót mert az 1200GU sokaknak jól helyettesíti a MI-R3G-t(akik nem mertek kínából rendelni, ill. lemaradtak róla).