- Fotók, videók mobillal
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Úgy tűnik sergey hadzhioglu törölte a repóját a gitlabról
Akkor ez ennyi volt, biztos besokallt a legutóbbi uclibc hibától amit lehet nem tudott kijavítani(a toolchain fordítását megakadályozta). A mahtab repo viszont továbbra is működik, nemrég töltöttem fel friss mahtab fw-ket a tárhelyemre. Ha jobban tetszik a sergey féle, használd azt, ha jól emlékszem a nagyobb wifi biztonsági hibákat javította, legalábbis ezt vettem ki míg fenn volt a repo és átfutottam a commitokat, de az összetevők többsége nincs frissítve, igaz nincs is enyhén xiaomisítva a felület mint a mahtabnál
Ha mahtabot tennél fel(ez most a leg up-to date-ebb, a legtöbb összetevő frissítve, kevesebb biztonsági lyuk) és utána resetelnéd akkor az alap IP 192.168.0.1 lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor ez ennyi volt, biztos besokallt a legutóbbi uclibc hibától amit lehet nem tudott kijavítani(a toolchain fordítását megakadályozta). A mahtab repo viszont továbbra is működik, nemrég töltöttem fel friss mahtab fw-ket a tárhelyemre. Ha jobban tetszik a sergey féle, használd azt, ha jól emlékszem a nagyobb wifi biztonsági hibákat javította, legalábbis ezt vettem ki míg fenn volt a repo és átfutottam a commitokat, de az összetevők többsége nincs frissítve, igaz nincs is enyhén xiaomisítva a felület mint a mahtabnál
Ha mahtabot tennél fel(ez most a leg up-to date-ebb, a legtöbb összetevő frissítve, kevesebb biztonsági lyuk) és utána resetelnéd akkor az alap IP 192.168.0.1 lesz.