Hirdetés
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Munkahelyi selejtezésből hozzájutotam egy i3 4160-hoz(Haswell) és egy giga b85m-hd3 r4 laphoz, a többi alkatrész maradt ugyanaz mint ami az aláírásomban van(vga, ram). Ezen a procin gyorsabban fordulnak a fw-k, a toolchain fél óra alatt megvan(X4 860K volt hogy egy órát szüttyögött vele). Frissítettem a fw-k egy részét 1200GU MI-R3G Newifi-D2, a többit azért nem mertem még mert mt7615 wifi driver frissítés volt a mahtab repóban(nem tudom hogy a .config fájlokon módosítani kell e a wifi driver verziót evégett) letesztelni meg nem tudom mert nincs MI-R3PRO-m meg RM-AC2100-am. Hacsak be nem krepál, ezen az "új" konfigon fogom forgatni az fw-ket, remélem az inteles forgatás miatt stabilabbak lesznek.
Transmissionnal továbbra sem sikerül a forgatás
(pedig reszelt rajta valamit mahtab), ezt jó lenne megoldani de programozói ismeretek kellenek hozzá, ehhez már kevés vagyok
Attól félek esetleg ellehetetlenülhet az entware(ha jól tudom orosz fenntartású) ha tovább eszkalálódik a háború, és akkor jól jönne a beépített transmission.
Új hozzászólás Aktív témák
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Revolut
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(pedig reszelt rajta valamit mahtab), ezt jó lenne megoldani de programozói ismeretek kellenek hozzá, ehhez már kevés vagyok