- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- 10 hasznos trükk Xiaomi / Redmi / Poco telefonokhoz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Munkahelyi selejtezésből hozzájutotam egy i3 4160-hoz(Haswell) és egy giga b85m-hd3 r4 laphoz, a többi alkatrész maradt ugyanaz mint ami az aláírásomban van(vga, ram). Ezen a procin gyorsabban fordulnak a fw-k, a toolchain fél óra alatt megvan(X4 860K volt hogy egy órát szüttyögött vele). Frissítettem a fw-k egy részét 1200GU MI-R3G Newifi-D2, a többit azért nem mertem még mert mt7615 wifi driver frissítés volt a mahtab repóban(nem tudom hogy a .config fájlokon módosítani kell e a wifi driver verziót evégett) letesztelni meg nem tudom mert nincs MI-R3PRO-m meg RM-AC2100-am. Hacsak be nem krepál, ezen az "új" konfigon fogom forgatni az fw-ket, remélem az inteles forgatás miatt stabilabbak lesznek.
Transmissionnal továbbra sem sikerül a forgatás
(pedig reszelt rajta valamit mahtab), ezt jó lenne megoldani de programozói ismeretek kellenek hozzá, ehhez már kevés vagyok
Attól félek esetleg ellehetetlenülhet az entware(ha jól tudom orosz fenntartású) ha tovább eszkalálódik a háború, és akkor jól jönne a beépített transmission.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(pedig reszelt rajta valamit mahtab), ezt jó lenne megoldani de programozói ismeretek kellenek hozzá, ehhez már kevés vagyok