Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• attilav2

őstag

Munkahelyi selejtezésből hozzájutotam egy i3 4160-hoz(Haswell) és egy giga b85m-hd3 r4 laphoz, a többi alkatrész maradt ugyanaz mint ami az aláírásomban van(vga, ram). Ezen a procin gyorsabban fordulnak a fw-k, a toolchain fél óra alatt megvan(X4 860K volt hogy egy órát szüttyögött vele). Frissítettem a fw-k egy részét 1200GU MI-R3G Newifi-D2, a többit azért nem mertem még mert mt7615 wifi driver frissítés volt a mahtab repóban(nem tudom hogy a .config fájlokon módosítani kell e a wifi driver verziót evégett) letesztelni meg nem tudom mert nincs MI-R3PRO-m meg RM-AC2100-am. Hacsak be nem krepál, ezen az "új" konfigon fogom forgatni az fw-ket, remélem az inteles forgatás miatt stabilabbak lesznek.
    Transmissionnal továbbra sem sikerül a forgatás :( (pedig reszelt rajta valamit mahtab), ezt jó lenne megoldani de programozói ismeretek kellenek hozzá, ehhez már kevés vagyok :( Attól félek esetleg ellehetetlenülhet az entware(ha jól tudom orosz fenntartású) ha tovább eszkalálódik a háború, és akkor jól jönne a beépített transmission.

Új hozzászólás Aktív témák