Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Intruder2k5

MODERÁTOR

válasz Toninho13 #3568 üzenetére

Üdv!

Én is nem régen regisztráltam a 4pda-ra, mobilon a Google Lens viszonylag "jól" elboldogul a captcha-val, néhány próbálkozás és kellő mértékű nagyítás után ki tudta olvasni a számokat, ha meg sikerül regisztrálni, akkor már email-ben kapott linkkel be tudsz majd lépni.

De WSL alatt esetleg próbáld meg ezt a Prometheus scriptet: prometheus.tar.gz A start.sh indításakor ebben választható a Timofeev repo is, ha netán később eltűnne, akkor szakítsd meg a script futását, és írd felül újra a csomagban lévővel.

A Stepan Timofeev repoból elvileg tudsz Mi-R3Gv2_spi verziót fordítani, nekem Ubuntu 22.04 alatt még ezek kellettek hozzá:

sudo apt install autoconf autoconf-archive automake autopoint bison build-essential cmake cpio curl doxygen fakeroot flex gawk gettext git gperf help2man htop kmod libblkid-dev libc-ares-dev libcurl4-openssl-dev libdevmapper-dev libev-dev libevent-dev libgmp3-dev libkeyutils-dev libltdl-dev libmpc-dev libmpfr-dev libncurses-dev libncurses5-dev libsqlite3-dev libssl-dev libtool libtool-bin libudev-dev libxml2-dev locales mc nano pkg-config ppp-dev python3 python3-docutils texinfo unzip uuid uuid-dev vim wget xxd zlib1g-dev

Illetve kell még az autoconf-2.71.tar.gz is, az alábbi parancsokkal telepítve:

./configure --prefix=/usr
    make
    sudo make install
    autoconf --version

Új hozzászólás Aktív témák