Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Netfone
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Toninho13
üzenetére
Üdv!
Én is nem régen regisztráltam a 4pda-ra, mobilon a Google Lens viszonylag "jól" elboldogul a captcha-val, néhány próbálkozás és kellő mértékű nagyítás után ki tudta olvasni a számokat, ha meg sikerül regisztrálni, akkor már email-ben kapott linkkel be tudsz majd lépni.
De WSL alatt esetleg próbáld meg ezt a Prometheus scriptet: prometheus.tar.gz A start.sh indításakor ebben választható a Timofeev repo is, ha netán később eltűnne, akkor szakítsd meg a script futását, és írd felül újra a csomagban lévővel.
A Stepan Timofeev repoból elvileg tudsz Mi-R3Gv2_spi verziót fordítani, nekem Ubuntu 22.04 alatt még ezek kellettek hozzá:
sudo apt install autoconf autoconf-archive automake autopoint bison build-essential cmake cpio curl doxygen fakeroot flex gawk gettext git gperf help2man htop kmod libblkid-dev libc-ares-dev libcurl4-openssl-dev libdevmapper-dev libev-dev libevent-dev libgmp3-dev libkeyutils-dev libltdl-dev libmpc-dev libmpfr-dev libncurses-dev libncurses5-dev libsqlite3-dev libssl-dev libtool libtool-bin libudev-dev libxml2-dev locales mc nano pkg-config ppp-dev python3 python3-docutils texinfo unzip uuid uuid-dev vim wget xxd zlib1g-dev
Illetve kell még az autoconf-2.71.tar.gz is, az alábbi parancsokkal telepítve:./configure --prefix=/usr
make
sudo make install
autoconf --version
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest