Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
Amikor először találkoztam a prometheusszal, akkor minden előképzettség nélkül egy orosz fórumról, google fordító segítségével tanultam. A többször linkelt cikk alapján, ugyancsak minden előképzettség nélkül, készítették el userek a saját padavanjukat.
Lehet nem cifrázom túl, de ha sorrendben elvégzed azokat a pontokat, amiket felsoroltam, akkor a saját szemeddel látod mi történik. Igen, lassú gépen nem 5 perces folyamat. De ennek ez az útja.
Két napja a rendszert sem ismerted, vagy 10-20 üzenetváltás elment arra, hogy egyáltalán feladd a read only fájlrendszer vagy a kész fw módosítását.
Nem értem egyébként, hogy értelemszerűen sorszámozott menüpontok egymás utáni elvégzése miért okoz problémát.
Főmenü 1, 2, 3, belépsz a 4-esbe. Ha módosítani akarod a konfigot, akkor 1, ha akarsz skineket 2, ezután (vagy ha az előző kettőre nem tartasz igényt) mehet a 3-as.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OpenMediaVault
- Facebook és Messenger
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Vírusirtó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest