Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
én93
csendes tag
hello.Mindent úgy csináltam ahogy mondtad és igy se lehet de felhuzta m3.17-ig és belépe ka cod2 be azt 2 perc után kékhalál...xD vissza tette mmindent autora

-
én93
csendes tag
Nem értem!!!!!
Egyszerre húzom a MANUAL-ba a Vcore-t a PCI frekvencit a a CPU frekvecit a DRAM frekvencit és a MANUALon kivül még az OVERCLOCK profile-ban is húzom a %-ot és nem engedi:S JA ÉS MÉG VAN OLYAN IS HOGY AI N.O.S. <--- ez mi? itt is lehet állítani sok dolgot!!!!!!!! 
-
én93
csendes tag
szerintem is vmi mást is kell állitani mert csa k3.2 ig lehet vmi ért:S
-
én93
csendes tag
ja de csak 1 kicsit
-
én93
csendes tag
ezze la progival se megy 3.25 fölé
((((((((((((( -
én93
csendes tag
ezzel a progiva llehet mindent állitani olyan mint a bios

-
én93
csendes tag
jo meg nézem ezt a progit de itt 2 fajta van 2 verzoi leszedtem az egyiket majd küldök nagyobb képet. meg ahol manualra kell állitani ott is van több nem csak az hogy manual hanem overclock profile stb majd fénkéet erröl is vagy leirom még

-
én93
csendes tag
van itt 1 szar kép mert teloval csináltam itt már benn vagyok a jumperfree configuration--->Ai overlock--->manual!

ennyi mindent lehet állitani
-
én93
csendes tag
a PCi express frekvenci-t 100 ra tette ma ramot 333 ra a a másikat meg 33.33 ra és igy se lehet 3.17-nél feljebb huzni

-
én93
csendes tag
de a ramot mért rakjam 333 ra ha 400mhz? (1db 512mb 333mhz,2 db 256mb 400nhz)
-
én93
csendes tag
hello. azonnal küldök képet ha lesz elem a fénképezöbe mert a telom rossz képet csinál

-
én93
csendes tag
Mien PCI-e frekvenciát kell állítani 100 ra?

-
én93
csendes tag
hello. Nekem van 1 p4 3GHZ-es intel procim az alaplapom:asus P5GD1 pro.
És megtaláltam a BIOS-ban a ADVANCED fül alatt a JUMPERFREE configuration és ott az Ai overclockot átállitottam AUTO-rol MANUAL-ra és ott volt CPU frekveci alapból 200MHZ
és a DRAM frekveci alapbol AUTO de lehet állitani 333 400 600MHZ-re.Na és elkezdtem huzni de 3.17 fölé nemtudtam miért van ez?Átállítottam a CPU 200-röl 215 re és itt mér nem müködött rendesen de miért
Ha VALAKI TUD VMIT HOZZÁ SZOLNI VAGY SEGÍITENA AKK IRJON PLS
thx elöre is. Ha kell küldök képet is a bios-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

thx elöre is. Ha kell küldök képet is a bios-ról.