Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacika001
aktív tag
Hali
Az AI Overclickingot tedd manualra, a performance módot standard-re, a memory és a CPU voltage-nak adj egy kis plusszt, az FSB terminationhoz ne nyúlj.
A DRAM frequency-t a legkisebbre tedd, a PCI-e frequency-t 100ra, a pci clock synchronizationt 33.33ra.A spread centrumot disabledre.
Utána kezdd el emelni az FSB-t.
Ha nem jutsz előrébb így se akkor, esetleg még egy BIOS frissítés segíthet.Üdv
-
kriszbon
őstag
Hát képet azt nagyobbat is rakhatnál be, mert ezen semmit nem látni
Egyébként amit linkeltem manualt azt bogarászd át úgy a 60. oldaltól, mert abban van olyan is hogy
AI NOS funkció, amit ha beállítasz akkor autómatikusan húzza neked a procit. Ha jól látom akár 30%-al is lehet. Nem tudom hogy a feszt is emeli e hozzá, mert ha nem akkor neked kell adni a procinak, Fsb-nek esetleg a ramnak is. Ami ott levan írva azokat próbálgasd ki, mert így nehéz megmondani hogy mit hova!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem a manual alapján kell próbálgatnod a dolgokat ahogy nézem benne, mert innét hiába mond valaki bármit is. Az AI funkciók körül nincs valami rendesen beállítva, de csak találgatok 
Egyébként amit linkeltem manualt azt bogarászd át úgy a 60. oldaltól, mert abban van olyan is hogy