Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• apro

senior tag

válasz Superman #3329 üzenetére

hali
    nem akarok okoskodmi,de saját vélemény(tap.),hogy a 478-as és a 775,-ös között óriási akülöbbség,lagalábbis nálam ég éd a főjd.
    a régi Asus P4P800E_deluxe. 3.0 ghz,1.m.int P4 proc, 2X512 DDr1 ram Kingston AGP. vidi gari
    tunigolva 250fsb /500Mhz ram/3751mhz-ét ment a procim.
    amostani
    ASUSP5B-E Plusz.Core2Duo 6300-asproci,Gell,2X512 DDRII,PCI-vidi gari(Geforse 7800GT )
    hát mit ne mondjak,zongorázni lehet a kűlönbséget
    szerintem mindenféleképp 775, ez az én vél
    bocs hogybele szoltam
    hali

• mhif

senior tag

válasz Superman #3329 üzenetére

Ha a 775ös mellett döntök, akkor ideiglenes megoldásnak van itt egy ilyen lap: [link]

Ebben még eldöcög egy ideig a 775ös, aztán ha leesik a 800-as ddr2 ára akkor kerítek alá egy normális lapot is.
    Viszont kérdés, hoyg akkor az említett 775ös proci alá milyen alaplapot ajánlotok, tuning nem érdekel, mindinkább hogy milyen chipsettel szerelt lapot érdemes venni az alá a proci alá? Márka tekintetében maradok a jól bevált asus-abitnál...

478as mellett tényleg csak azért döntenék, mert az adott platformon egy kiforrott összeállításom lenne.
    Amire használom a gépet, ott nem lényeges a VGA sem, csak netezek, de azt úgy hogy egyszerre meg van nyitva vagy 20 explorer ablak. A lényeg számomra, hoyg akadásmentesen, swapp-olás nélkül tudjak az ablakok közt ugrálni, amihez szerintem elég az 1g ram, viszont a memóri kezelés gyorsasága a chipset függő (szerintem). Várhatok én szemmel látható gyorulást ddr1ről ddr2re váltásnál? Meg efféle hibrid megoldás, mint amit a fnet linkelt lap nyújt mennyiben életképes? 775höz ddr2 és pci-e dukál, nem? :)

szerk.: na menet közben asszem meg is kaptam a válaszaim, köszi mindenkinek :)

i945ös chipsettel, milyen típusokat ajánlotok asus, abit márkákból?

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák