Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
apro
senior tag
hali
az elöbb elirtam a vidigarit, inno 3D geforse 7600Gt
és most mégegyszer lefutattam a 3Démarkotés mostmár 2x egymás után is 3498-at mért
de ezt akkor sem értem nem mindig egyforma a taljesitménye,
úgyan úgy nincs semmi más bekapcs és néha sokkal kevesebbet mér,de miért?
hali -
apro
senior tag
hali
szeretném kérdezni nem kevés az eredmény ? 3087 ! 3D Mark 06-al mért eredmény nem kevés egy Dual2Core E63000-as(2310mhz) ,Geforse 7800Gt videogari (huzva 637mz)
szerintem ez elég kevés nem? -
apro
senior tag
hali bocs hogy beleszolok, de nekem is E6300-as procim van AsusP5B-e lapban és 330mhz-nál a CPU_z 1.384V-ir és ez nem változik ha le megy alapra 1.863,vagy ha felmegy 2310mhz-ra a volt mindig anyi marad
hali -
apro
senior tag
hali robyeger egy kérdés, miért nem tudom kézzel álitani a ramok idözitését, valamit nem jól állitanák(ddr2 667/800mhz Geel 2X512ha kézzel állitom nem indul el a vas, de ha auton van 330mhz/2310mhz-én megy minden gond nélkül!
mi a véleményed, véleményetek
hali -
apro
senior tag
válasz
Qkackca
üzenetére
hali
inno3D Nvidia Geforce 7600Gt pci
Ati Sapira 9600Xt 256 AGP
Minda kattőnek a kapott Cd-jéről talepitettem fel mindentr
Az Atit lehet frisiteni
ageforce-nek a Cd-lévőtöl nincs Frisseb
hali
a Geforce garinál ami piros ennél narancssárga ami kék anél lilás ami sárga az ennél barnás, ojan mintha aPiros szin hiányozna
[Szerkesztve] -
apro
senior tag
hali
még egy kérdásem lenne hozzátok. ha valaki tudna segiteni abban.hogy videokártyát cseréltem ATI-ról váltottam Geforse-re az lenne a kérdésem hogy ilyen sok külömbbség van a két kártya SZIN megjelenitése között, értem ez alatt a Geforse kártyán a szinek sokkal halványabbak és hiába álitok rajta akor is sokkal fakob az Ati-hoz képest, most az énkártyám nemjó,vagy enyi külömbség van amúgy is az ATI javára?(már minden féle progival, szoftveresen is állit mágis halványabb minz az Ati)
aki ismeri a 2 kártyátkérem válaszoljon, mert ha akártya rossz akor még garis kilehet cserélnem
elöre is köszi
hali -
apro
senior tag
hali
lenne egy pár nagyon tudatlan kérdésem!
1-a duall 2 Core procim 6300.as most 330mhz-én 2310Mhz-én megy
na de már a régi p4-es 3.0(478)-as om 250FSB-vel 3752mhz-én ment.
akkor most azt számolgatom,hogy ez a6300-as elvileg kevesebb mhz-en ketyeg, akkor mivel gyorsabb a 2 belsö cash miatt gyorsabb csak?
magyarúl a régi 3.71 GHZ-én ment ezperig csak 2.31Ghz-én megy /tudom mondenféle teszt gyorsab nagyobb eredmények...stb ezek szerint enyit jelent a dupla mag
2 a memoria időzitéseket mért nem tudom manualisan álitani nem Auton, ha akármien időzitést állitok a ramoknak( 2X512GEEL).nem indul el a gép
mit csinálok rosszúl? de ha auton hagyom hasit csont nélkűl
hali -
apro
senior tag
válasz
Mz/ts250@300
üzenetére
hali
elfelejtettem irni hogy kicsit megvan(húzva) 335mhz 24%-os túlhajtás, és igy már 100%-os terhelésnél szerintem az 50C-nem reális, bocsi hogy nemirtam a tuningot
hali
[Szerkesztve] -
apro
senior tag
hali
azt szeretném kérdezni,hogy milehet az oka (Asus P5B-Elap Core 2 Duo Proci stb.)100%-os folyamatos terhelésnél,az asus PC PROBE II -vel mérve aproci höfoka 52C
de viszont aCore Temp0.95-el mérve viszont 61C fok az everest 3.0-ás nál 50C
akkor most melyik mér rendesen, vagy egyiksem, aki tud kérem segitse,válaszoljon
elöre is kösz
hali
[Szerkesztve] -
apro
senior tag
hali
még egy kérdés. most olvasom hogy aZelman CNPS9500 LED-es hűtö nem kompatibilis az ASUS P5B-E plus lappal?
Most akarok venni a Core 2duo procimhoz, akkor ezt nemis tudom rétenni elapra?
aki ismeri a lapot vagy a hűtöt kérem vélaszoljon ,mi a tapasztalata
hali -
apro
senior tag
hali
szeretnék egy kis szakmai tanácsot kérni.
Geforse (7800 GT) kártyámat hogyan tudnám tuningolni, ast már irtátok, hogx a Rivaunek 2.0-as proival, dehogyan a z ora jelét kell emelni. úgy mint azATI-k nál
elöre is kösz a tanácsokat -
apro
senior tag
hali
én csak a saját véleményemet,illetve tapasztalataimat irtam le,
nem akartam szembeállitani a P4-a core 2-vel én csak aszt akartam mondani, amit ár mások közben irogatták ha hosszab távra tervez jobban jár EGYSZERRE EGY NAGYOBB UGRÁS.,mint aprolékosan mert én ezt csináltam és ha útána számolok sokkal jobban jártamvolna ha hamarabb váltok... nem veszegetek ezt azt,mert enél aCONFIGNÁL derült ki,hogy az AGP-és, P4-escsereberék, vásárolgatások sokkal tőbb pénz kiadásvolt, mont amilyen eredmény javúlás
nem tudom érted e? mit askarok mondani, sőt nem is akartam vele senkit sem megsérteni,
csask ez az én észrevételem
hali -
apro
senior tag
válasz
Superman
üzenetére
hali
nem akarok okoskodmi,de saját vélemény(tap.),hogy a 478-as és a 775,-ös között óriási akülöbbség,lagalábbis nálam ég éd a főjd.
a régi Asus P4P800E_deluxe. 3.0 ghz,1.m.int P4 proc, 2X512 DDr1 ram Kingston AGP. vidi gari
tunigolva 250fsb /500Mhz ram/3751mhz-ét ment a procim.
amostani
ASUSP5B-E Plusz.Core2Duo 6300-asproci,Gell,2X512 DDRII,PCI-vidi gari(Geforse 7800GT )
hát mit ne mondjak,zongorázni lehet a kűlönbséget
szerintem mindenféleképp 775, ez az én vél
bocs hogybele szoltam
hali -
apro
senior tag
hali
gyári a procival együtt volt (dobozos) azt hiszem sima mezei intel hütö, (nem egy nagyszám, mert 100% -os terhelésnél enyi tuning mellet a proci höfoka felkúszik 66C-re)
most akarom lecserélni egy jobb ra most nézegetek de aszthiszem zelman CNPS5900-áslesz, mert a videógarin isZelman van és jól mük.és föleg hogy CSENDES és JÓL HÜTSÖN
ja igen valaki ismeri ezt a falyta hűtőt. NORTQ 3316.
hali
[Szerkesztve] -
apro
senior tag
válasz
intelfan
üzenetére
hali
nekem ASUS P5B-E Plus (965) lapom duall2Core 63000-as procim-2311mhz-230fsb-vel 990mhzRAM(geel 800-as) ram duallba 2x512 ( 24%-os Túlhajtés)
pc probe II mérései Vcore 1,38V, CPU- 34C( húzva), MB 39C, CPU fan 1259rpm
ha tudod valamre értelmezni, nekem az Everest 3.0- és is ugyan ezeket méri
a MetaBench 0,91-esel mért eredmény= 11584
hali
[Szerkesztve] -
apro
senior tag
hsli
éertem amit irtál. köszönöm is, de mivel tudom mérni a höfokot,? mert a SpeedFan nem méri a procit, csak az everestel tudom mérni és az teljes terhalésnél nem mutat többetmint 59C- alapon 53C,
nincs más progi ami ennek aprocinak a hőfokát méri?,
elinditottam azt a két progit mér is de nem hőfokot. a másik hogy ez a progi igy hogy az everest is elvan inditva meg a netis megy,és a2super PI-is igy nem mér valos értéket, vagy csak ez erre jó,hogy 100%-ig terhelje a procit?
az eredmények ezek, 49.656 PI Volume.amásik 14..562..
hali -
apro
senior tag
hali
had kérdezzem már meg töletek! a Core2Due E6300-as procinál is ugyan úgy kel a Prime 95-self tesz tet duplán elinditami a 100%-os terheléshez?
a másik ez a proci (2310mhz -én 330fsb. )csak az everesztel mérhatö a höfok és igy azt irja 58C Alapon is 53C szerintetek ez valos, vagy valami méssal kéne nézni a höfokot teljes terhelésnél
elöre is köszi a válaszokat
hali -
apro
senior tag
hali
mértem egy kicsit a CrystalMark09-el
ime az eredmények,:225919,-19715-23321-14010-8195-13582-10740-36356. de fogalmam nincs ez mitjelent, vagy megfelelő-e? ja az FSB320,aram975mhz cpu 2240mhz,2:3 arányRam
aki ismeri a progit kérem irjon hogy,jók, e az eredmányekvagy mi mit jelemt
köszi -
apro
senior tag
hali
egy kérdés a lapon (ASUS P5B E_plussz) a ramok visszaosztását hol lehet beállitani,? merta hogy emelem az fsb,-t ugy vált. a ram vissza osztása. pl.5:4 ,3.2..stb hollehet 1:1-be éll
lehet hogy buta kérdés(.most a 6300-as Duall2Core proci 320fsb aproci 2239,83 aram 400mhz 4:5-be vissza oszt)
köszi a választ elöre is -
apro
senior tag
hali
a video karit milyen módon lehet tuningolni(húzni ( inno Geforce 7800GT)milyen progival a sistools nemismeri meg!
hali elöre is köszi a válaszokat -
apro
senior tag
hali
azt szeretném kérdezni,hogyan lehet fikszálni tuningolásnál aPCI-fekit, mert a lapomon csak 2-féle áll.van (AUTO,,/33.66.) ja alap ASUS P5B-E PLus., duall core 6300-as procival 800-as Geil-DDR-II -es ram,Geforse 7800GT wga. .,Úgyan úgy kell, mint az AGP-és lapokat 1,eggyesével emelmi az fsb-t, ramot visszaosztani,,és meglát mikor hal ki?
elöre is köszi a választ
Ja és az előbb csináltamegy SuperP1-teszt mérés 29.345-s jőtt ki 3dmaek 3234. húzás nélkül és mem olvasás 9435,
haéi
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
apro
senior tag
hali
skacok a kérdésem lenne hozzátok,összedobtam az uj configomat Dual core (63009proci
Asus P5P-E.plusz,lap 2X512DDR-II gel-ram 800-as a video kari 6800GT
akérdés SpeedFan 4.28-as verzio van fentés nem müködik rendesen,nemismeri a lapot ,alaplapi csipetsem,és ezért nem is mér semmit, valaki tudna segiteni ,miért van ez
előre is köszi -
apro
senior tag
válasz
Degradator
üzenetére
hali
bocs hogy beleszolok, de nekem a Kingston 400mhz-és alap feszen 500MHZ-én megy 250fsb-melett 1:1-ben, szerintem ezeket ki kel fogni
az idözitések:3,0 3,3,6.
hali -
apro
senior tag
hali
mycso.
Na végre megvertem az új konfigurációmat, sokak által jó tapasztalatokat hallottam erről a lapról mit szólsz hozzá!?
Intel P-4 1866/1066 LGA 775 2MB CORE 2 DUO E6300
1 GB DDR II Ram 800 Mhz Geil Value Dual Channel
Inno3D GeForce PCX 7600GT 256MB DDR3 128Bits Zalman VF-900 Cooler Dual DVI HDTV Dongles
Asus i965 P5B-E PLUS LGA 775 DDR2 PCX SATA2 1394 ATX 2.0
a hétvégén lessz időm összedobni. és hajrá TUNING,meg nézem mit tud.(úgyhogy nem szabadultál meg tőlem biztos lesz egy csomó hülye kérdésem,mivel ti már jól ismeritek ezt a lapot
amúgy mit szólsz hozzá ,elég jó? -
apro
senior tag
hali
lenne egy kérdésem. adott egy ASUS P5B Delux, illetve ASUS P5B-E lapok
azon kivűl, hogy az elsőnek kb 10000.ft(enyivel drágább) árkűlőmbségen kivűl
és az aktiv réz hűtésenkivűl miben kűlömböznek. értem ezalatt hogy ha veszek ilyen lapot akkor a Deluxe érdemesebb,? úgyan is most P4P-800 E-Deluxe (478) lapom van és még mindig nem értem miért DELUXE egy kicsi + kűtyű rá és máris Deluxe és drágább!!!jóval
csak enyi eltérés és átvágni a parasztot. vagy én vagyok hozzá gyagya mert én olyan sok kűlömbbséget nem fedesztem fel rajta, akinek van ilyen lapja kérem győzzön már meg miért érdemesebb a Deluxe lapot megvenni
előre is köszi a választ és elnézést ha valami érthetetlenséget irtam -
apro
senior tag
válasz
Superman
üzenetére
hali nekem is hasonlo dolgok vannak banne 1.ház chieftec 12cm 1430/p, acpu egy colling 2300/ford 1db vinyora 90mm chieftec, alég jónak mondhato a légáramlás.
de nekem a HANG is fontos hogy HALK legyen és ezek elég jok!
ja és aház es a táp is chieftec12cm-es ventivel
[Szerkesztve] -
apro
senior tag
válasz
Superman
üzenetére
köszi a választ.
értelek,csak az én videokarim elég gyenge ezekhez a játékok,progi hoz,
és nem akarom a kártyát lecserélni,külön
egybe akarnám eladni a vasar (lap,proci.ram.vidikártya ) a múltkor már kértem és kaptam is választ hogy milyenre cseréljem le az akor megirtak közzűl(ha eltudom adni ezeket)
hali
[Szerkesztve] -
apro
senior tag
válasz
Superman
üzenetére
hali
figyi amikor fúttatod a teszt progikatpl(Primere 95duplán mert a penti prociknál ahogy irta mycsó is) duplán kell futtatni hogy 100%-osan terhelje a procit, es folyamatosan aszt irja,hogy csak 62C és ez a gond hogy az elöbb emlitet progik ezt nem valósan irták ki?! érted , azek a progik azt jelzik hogy FOLYAMATOSAN 100%-on megy de azt nem irta hogy visszaveszi a telj. vagy lehet hogy nem érthetöen irtam valamit, akor bocsi
hali
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
apro
senior tag
válasz
Superman
üzenetére
hali nekem sem ment soha 62C fok fölé, de ezt everest-el,és speedfan-al mértem
de most a stabilitás tesztnél egyértelműen PIROSSAN irja a grafikon és teljesen fissza veszi 70-80%-as tejesitményre,ha te nemirod az elöbbi hozzászolásodat még mindig nemjöttemvolna rá én sem a teljesitmény ingadosás milrt jére, nemtudom érted e?mit irok, nekem ateszt eredményeknél elég sok eltéréseket produk. a gépem és ezért mert a hővédelem vissza fogja?!, amúgy semi más progi nem mútatta ki csak ez, de viszont biztos hogy gondok voltak a ''vasammal'' -
apro
senior tag
hali mycso, úgy nézki rájöttem miért csinálja ezeket az eltéréseket, az Everest stabilitás tesztjét elindittotamés kb 1perc után irja a grafikon hogy 100% tesztnél már letilt aHT (CPU Throtling ,szerintem ezért mér ilyen ösz,vissza ,
érdekes az everest túlhajtásnál.és a Speed fan, sem mutatta volna hogy túlvan melegedve, vagy ilyes mi, akkor ezek a progik úgylátszik nem teljesen tutik?
hali -
apro
senior tag
hali
direkt kikapcs minden fútó progit csak az maradtt ami minimum kell az XP-nek, énsem értem miért csinálja ezt.
most visszateszem a 20%-os( overvitre) gyári tuningra éz nyűstölöm úgy .
majd meglátom akkor hogyha itt csinálok külömbözö teszteket,lessznek ekkora eltérések
vagy perig én bénázok valamit
[Szerkesztve] -
apro
senior tag
válasz
Superman
üzenetére
hali
nekem tökéletesen mutatja mind a kettö az Everest CPUID,is és a CPUZ is mind a kettö ugyan úgy ,ime:EZ az everest
Intel Pentium 4, 3833 MHz (15 x 256)
Alaplap neve Asus P4P800-E Deluxe (5 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
Ez aCPUZ P4 3826,2Mhz,X15,0,255FSB,1020.1Mhz
nem sok eltérés van benne.
lehet hogy ujrakéne telepíteni valamelyiket.nem? -
apro
senior tag
hali megtudna nekem mondani valaki hogy tesztelésnél a MetaBench 0.91 BEta. minden teszt után más eredményt ir most jelenleg
255Fsb/204mhzram( 5:4 -9815jelenleg de volt már csak 80XX.is ugyan enél a beáll.nál
hali
[Szerkesztve] -
apro
senior tag
hali a mem teszt is lefut rendesen,
-
apro
senior tag
hali
a Prime95-őt-el (duplán ) 100%-al terhelem a vasat aprocit is utána a Memoriát is 2-3-óra teszt is minden gond nélkűl lemegy nem jelez semmilyen hibát, a hőfok is csak max 60c-re megy fel,averest 3.0.631-es verz. olvasás=7610, irás-5620.
a mem teszt is végig fút , nem értem miért enyi?
nem lehet a video kari az oka? vagy annak nem sok jelentősége van ebbe?
[Szerkesztve] -
apro
senior tag
hali
megnéztem a deszkámat (Asus P4p800E-delux 478) nekem viszont a%-os szarság mind a 3 (5%,10%.20% )is stabilan megy mindenféle tesztek is lefutnak tőkáletesen Prime96stb a hőfok is csak 54c, de már a 30% os nál tizperc teszt útán lefagy,ez azt jelenti ,hogy 3927fsb a proci 527a ram de ha kézzel állitom (manuall) akkor ezt a teljesitményt nem túdom kihozni belöle.bese bútól.a másik viszont ha %-osan állitom a tuning, akkor sehogyan sincs PAT (standart,auto,turbó) de ha kézzel akkor még autón is van Pat.elég érdekes,és még egy dolog ha % -osan áll 20%.os áll a z240FS 202ram, a superPi 1m 37983/s a méta be- 9759.
de ha manuáll álitom időzités késlelt stb akor ugyan ezek a teszteknél 250Fsb procia ram 500mhz 1:1-ben a sup 1m 46.750 a meteb 9212 nem érdekes!
vagy valamit nem jól állitok be? -
apro
senior tag
hali
valaki megtudná mondani,hogy miért ''úgrál a Volt a CPU-Z -ben 1360-és 1440Vkőzőtt? -
apro
senior tag
a Super Pi 1M =446729s ez mit mér a ramot
-
apro
senior tag
hali Mycso!
csináltam egy MetaBench-t ezt az eredményt hoszta ez jó.Vagy nem? 8018?
kőszi a választ -
apro
senior tag
hali miért nem nézed meg a Speed fan 4.27-el
elég profi
tárgytalan lemaradtam
[Szerkesztve] -
apro
senior tag
hali
most állitgattam a bioszt ahogy írtad, és most nézem TÚRBÓ modban is van PAT(engedéjezett) amúgy persze hogy húzvavan 400-as ram,most= 500mhz 3.0ghz proci
3751mhz/250fsb-nél most jalenleg Túrbó modban, van pat ! (AZ elobb elirtam túrbóban is van)és igy a leg gyorsabb a tesztek alapján és a késleltetés is a leg jobb(78.1)
akkor szerinted mejikan a jobb
köszi a választ hali
[Szerkesztve] -
apro
senior tag
hali
köszi a választ. A CPU-Z-vel igazadvan mútatja hogy kivan e kapcsolva vagy engedéjezett.
én csak eszt nem értem NAGYON minimális az eltérés TESZT méréseknél ime nekem ezt prodúkállja
AUTÓ= 7376ms, 5173ms 4809ms 81.8
STANDART= 7403ms 5217ms 4905ms 77,8
TÚRBÓ = 7362ms 5206ms 4851ms 72.2
Azt iród ,hogy standart modban használja PAT-ot az eredmények TESZT Everest. alapján
a Túrbó, mód beállitás alatt viszont jobb eredményt mér akkor most hogy is van ez?
akkor most kell a pat,vagy nem? akarom mondani hol a gyorsúlás én még mindig nem értem, vagy valami nálam nem oké
Vagyis NEKEM aTÓRBÓ modnál méri a leg magasabb eredményeket, és itt nincs PAT!!!
hali
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
apro
senior tag
hali
aszt szeretném kérdezni,hogy az Everest miért irja aszt ,a PAT letiltva, mikor a bioszba
STANDART modra van állitva,
kérdem arendszer engedélyezi a Pat-ot,és csak az everest,irja hibásan? vagy a lapom tényleg nem támogatja (ASUSPP800-Edelux)
köszi ha valak tud segiteni
( JA éS még egy búta kérdés MIre IS jó az Mert még mindig nem teljesen tiszta ellöttem a PAT értelme)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
apro
senior tag
-
apro
senior tag
hali
én akkor jártam igy, amikor keztem tuningolni a procinat, igaz nekem satás vinyómvan
és újrakellet telep az XP-ét mert akar mit csináltam nem indúlt el ,
de szerintem lehet csere útán az első inditáskor kiűtött az xp-ről valamit
de szerintem alapbol egy proci cserénél nem lenne szabad neki ezt csinálni -
apro
senior tag
válasz
Qkackca
üzenetére
nem
az én lapom nemis támogatja azECC-ramot
még alapodhoz anyit.(nekem is azt irja ,hogy intel,3,2GHZ-ig támogatás)
és mégis 3751MHZ-én megy szerintem az csak egy ajálás, és a telapodat elnézve aszt is lehetne állítani mert a leirásában szerepel(fsb-thúzni)
hali
[Szerkesztve] -
apro
senior tag
-
apro
senior tag
válasz
Qkackca
üzenetére
hali nekem is ilyen value.ram a chipp, azt, nem tudom ,ez a száma(KVR400X72C3A/512)
ez elott egy neve nincs ramjaim viltak és az csinált ilyeneket ,akár hogy akartam húzgálni nem ment, akkor mondták itt a topikban, hogy cseréljem le mert valúszinűleg (sőt) csak enyit birnak a ramok. Nekem még enyit sem birt a régi mint neked -
apro
senior tag
hali nekem is úgyan ilyen a procim 3751mhz megy húzva coolink hűtővel és alapon 46-47C
[Szerkesztve] -
apro
senior tag
hali nekem Kingston ramjaim vannak 400Mhz- mennek 1:1.-ben most 500MHZ.huzva
de nekemse mennek cl2-ben 2,5.3.3.6 csak ezt birják cl2.-vel bese butos aszt hiszem igazad lehet ezt csak a prifib ramok tudják ja (és 250fsb-vel)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
apro
senior tag
hali kérdésem lenne hozzátok! Váltani szeretnék a közeljjővőben,melyik lenne a jobb cucc ,már mint tuning és megbizhatóság szempontjából, meg egyálltalán lehet -e, ezeket tuningólni ?
1 konfig :
ASUS P5WDG2-WS PRO - ATI CrossFire S775 ATX
Core2 Duo 2,16GHz+FAN, 1066MHz, 2MB LGA 775
2X 1 GB PC6400 (800MHz) DDR-II
Sapphire Radeon X1650 XT 256M GDDR3 TD PCI-E
2.konfig:
ASUS P5B-E (P965 Core2Duo) LGA775 ATX 3év!! - Új
P4-2*3,4GHz+FAN D.Core 800MHz, 2*2MB, LGA775
ram valameik márkásabb 1 GB PC6400 (800MHz) DDR-II Kingmax?
Gigabyte NX79G256DP-RH nVidia 7900GS 256MB PCI-E
a házam marad chieftec 410W.
előre is köszi
[Szerkesztve] -
apro
senior tag
hali bocsi mycso, el is felejtettelek téged, perig az elején te segitettél a leg többet nekem is a tuningólásba és robyeger mégegyszer bocsi hali
-
apro
senior tag
bocs Rez-grof elirtam elnézést
-
apro
senior tag
hali menyél ahozzászol.leg elejére ott réz-drof mindent leir rola hogy kell elkezd a tuningot, van róla link is
egyébként ilyesmi cucom van nekem is. a biosban ne az auto tubningot hasz. mert az nem jó van olyan Advente.nen ezen bel manuallisan áll kűlön külön miondegyiket, de olvazsdel a rézgrof irását az profi -
apro
senior tag
hali
atállitottam ezaz ered 261FSB CPU=3920MHZ Ram 5:4 209.2Mhz időz 2.5.3.3.6
de a teszt 5.perc után hibátészlel és leáll nem teszteli. tehát nem stabil a rendsze
A ramot visza vetem (320) ra a biosba
és én amugy a progik és játéknál nem lát látványos jav. csak min sot?
a ramok teszt is keveseb l. irás csak 5834előtte 7321volt irás most 5441előte a késleltetés lett kisseb előte 81.7, most77.2 -
apro
senior tag
szóval jelenleg nekem 3.00g p4 procim 250FSB -vel 3752mhz, megy a ramok 1:1-ben 500Mhz.duallban stabilan kegyegnek max terhelésnél még 60C-is épp hogy eléri,
akkor szerinted egy 270-265-kőrűli fsb a ram 320-as(5:4)re vissza osztva, nagyobb teljesitményt illezve gyorsabb lessz, ilyen beállitásokkal (ja aram időz 3.3.3.6)már ha fog enyit menni a proci? -
apro
senior tag
szóval jelenleg nekem 3.00g p4 procim 250FSB -vel 3752mhz, megy a ramok 1:1-ben 500Mhz.duallban stabilan kegyegnek max terhelésnél még 60C-is épp hogy eléri,
akkor szerinted egy 270-265-kőrűli fsb a ram 320-as(5:4)re vissza osztva, nagyobb teljesitményt illezve gyorsabb lessz, ilyen beállitásokkal (ja aram időz 3.3.3.6) -
apro
senior tag
hali
akkor aztmondjátok jobb az a tuning ,ami magasabb cpu fsb.t állitok.vissza osztva a ramok,
mint egy 400-as ram 500mhz(1:1)duallba. lehet hogy nem érthetően irtam
alényeg, inkább magasabb fsb ram 5:4 vissza oszt igy jobb -
apro
senior tag
hali nekem Chieftec 410-es tápom van, de az eredmények ,mármint Volt szempontjábol nem hiszem olyan nagy kűl lenne kőztűk szerintem a táp vagy megy vagy kaput ilyen egyszerű, nem? maX csak halk a márkásabb,vagy lehet hogy .nem?
-
apro
senior tag
hali mycso, azt szeretném kérdezni,hogy melyik a jobb időzitési beállitás
a 3.4.4.8
vagy 3.4.4.6
mind kettővel megy de én nemveszek észre sem vált kőzőttűk
teszt eredményekben nagyon min a kűllömb ség -
-
apro
senior tag
hali
kellemes űnnepeket mindenkinek.
a kérdésem lenne hozzátok, jelenleg a ramjaim (duallba mennek)1:1-ben 500mhz-en az alap 400mhz Kingston, az időzités olyan mint mycsó-é, a proci 250fsb-én huzva 3.75mhz megy
alapon 48c.fokos ,teljes terhelésnél néha eléri a 67c.t .efelé nem megy, a kérdés vissza osztva 5:4 arányba, ugyan ilyen proci beállitásnál,csak a ramok időzitése más(2.5,3,3,6) és nincs feszemelés a ramnak a procinak vam 1.5von megy,akor ha hőfok sokkal alacsonyab ful terhelésnél is csak 53c-fokos. Melyik a jobb beállités gyorsaság szempontjábol? az első vagy a második
bocsi ha valamit érthetetlenűl irtam kőszi a választ elöre is -
apro
senior tag
hali mycso
azt szeretném kérdezni,ugyan ijen lapom procim is P4 3.0ghzesIgaz az enyém,Steping 4.es ésDO-os ugyan rnyi a teljesitménye huzva FSB-(250MHZ- multipilerX15.3750mhzbios spid
1001mhz aramok duall-ba 200mhz.5:4 arányba vissza osztva. )tehát a kérdésem az mivel
jobb gyorsabb?ha aram magasabbmhz vel megy. es ezen a lapon kűlőn lehet? állitani a ram mhz-jét
lehet hogy búta kérdés. ha az akkor elnézést)válaszodat előre is kőszi
hali -
apro
senior tag
-
apro
senior tag
hali lehet hogy nemjó helyen érdeklődőm de tudna nekem vallaki segiteni hogy feltelepitettem a3DMark06-os verziot,( telj ver. és tesztelésnél, szaggat akadozva műkődik és ezért nem is mér hitelesen kérdésem mi lehetaz oka A 03-as verz mentt rendesen. és a 05-ós is előreis kőszi a segitséget
[Szerkesztve] -
apro
senior tag
hali mycso
azt szer. kérdezní hogy a memot hogytudom kűlőn tuningolni, mosta (Asus P4P800 E_del.lap 2X512 DDr 400mhz kingston Rate..ram ati vid kár..am.látod a konfigom)
most ilyen időzitések vannak beáll 2,5.3.3.3.6. alap feszen 320. 5:4
Aproci huzva 250fsb.a ram 5:4arány, nemtudom érthető vagyok ha aramokat 1:1 re állitom akoor ezzel ha jól olvasgattam csak igy le het, de ez igy nagy emelés mert igy .már 500mhz.mennének és ezt nem birják el , másképp nem lehet .ugy mint a procit
vagy hűlyét kérdezek előre is koszi -
apro
senior tag
hali mycso
azt szeretném kérdezni tőled ,hogy miért jo hogx 1:1 arányban vannak a ramjaid
nekem, ha megnézed
majdnem ugy az a lap,proci?. de nekam aramok 5:4 arányban vannak
és a teszt eredményak duplája a tiédnek
nekem irás 4966 mb/mp
olvas 6113 mb/mp
késlelt 85,6
ez igy nemjobb ezt szeretném kérdezni vagy lehet hogy hűlyeséget kérdezek?
hali( igaz nekem telj terh 61C a proci hőfok / 1.4v al
[Szerkesztve] -
apro
senior tag
hali
nekem a lapom P4P800_e Del lux ha a nevemre kat látod a configom nekem 5:4 arány a ram
250fsb 3750mhz megy a procim a lap 1001 fsb. a hőfok 100/os terhelésnél 3.óra útán is csak 59-60C ja és aproci alapfesz.
szerintem ezt a teljesítményt nem birják a ramok 1:1-ben legalábbis az enyém nem
ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A rend őrei
- PlayStation 5
- GL.iNet OFF topik
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Hardcore café
- Sorozatok
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest