Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
M1kk0
csendes tag
Srácok, lenne egy nagy problémám...
Az van, h most raktam össze az új gépem, a konfigot alant láthatjátok, és hát az a helyzet h a proci nem húzva is 70 fokon megy... bepróbáltunk egy 3.2es dualcorehoz adott hűtőt is (rézmagos), de ezzel meg 80 fölé ment...:-\ mi lehet a gond? nem hinném h ilyen szar házam van, egy alap colorsit házikó... Szerintem kicsit gáz hogy a gyári hűtővel ilyeneket produkál... mi lehet a gond??? Lécci segítsetek... előre is köszi... különben biosban 70fokot ír, míg everestben most 54et... lehet h ennyire félremér a lap? külnben gyárival eleve 40 körül kéne lennie... szóval előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az van, h most raktam össze az új gépem, a konfigot alant láthatjátok, és hát az a helyzet h a proci nem húzva is 70 fokon megy... bepróbáltunk egy 3.2es dualcorehoz adott hűtőt is (rézmagos), de ezzel meg 80 fölé ment...:-\ mi lehet a gond? nem hinném h ilyen szar házam van, egy alap colorsit házikó... Szerintem kicsit gáz hogy a gyári hűtővel ilyeneket produkál... mi lehet a gond??? Lécci segítsetek... előre is köszi... különben biosban 70fokot ír, míg everestben most 54et... lehet h ennyire félremér a lap? külnben gyárival eleve 40 körül kéne lennie... szóval előre is köszi a segítséget!