- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Telekom mobilszolgáltatások
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Hi,
Nem toom, hogy jó-e az ötletem, majd azu okosak megmondják:
Szerintem ha a proci terhelésekor vissaesik a core által kapott fesz, akkor az csak táp lehet. Eddig bírta valszeg a táp. Na,most, ugye a folyomatos prime95-ös terhelés valszeg nagyon lenyomta a tápot, és ezért halt meg a rendszer.
b., lehet, hogy annyira lement a folyamatos terhelés alatt a fesz, hogy a cpu nem bírta az alacsony feszen megtartani a magasabb órajelet, ergo volt egy kis ingás, ami egy windowsnak bőven elég a restarthoz.
Na, ez a heylzet nálad szerintem.
Én nem vagyok szakértő, amit tudok, azt tesó+internet által tudom, de szerintem valszeg ez a baj.
Remélem segítettem!
u.i.: ha annyira félsz a snds-től, akkor próbáld meg alapfeszen, vagy a lehető legkisebb emeléssel tartani ezt a performanszot. nem mondom, hogy alapfeszen nyomnia kellene a 3,6-ot, de jóval kisebb emeléssel nem megoldható a probléma?
Én eddig ugyan nem halottam erről a jelenségről, dea magyarázatod alapján reálisnak tartom a létezését, habár magyar oldalakon nem nagyon volt szó ilyenről(amiket én láttam, azokon)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Spórolós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.09
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest