Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
Hi EB,
Érdekes problémával állok szemben:
Gondoltam: végre itthon vok, ezé kicsit bedurrantok a celeronnak, hadd lám meddig bírja az új hűtő.
Ok, be a BIOS-ba, CPU FSB 170-re állít, memek 333MHz, az időzítést lerontottam, hogy menjen minden. Űjraindul a gép, minden OK, bejön a WIN, majd 20 mp múlva kék halál. Ok, leveszem a memet 266MHz-re. Erre újraindul a gép, majd nem jelenik meg semmi a képernyőn, az meg átváélt készenléti üzemmódba, mert nem kap jelet. BAZZEG! mondom, megpróbálom, hogy mindent visszaveszek:
CPU:160
Mem: 333MHz
Ez tutira műxik, mert még 163-on is stabil volt a rendszer.
Újraindul, és ugyanaz, mint az előbb...
Végül gép kikapcsol, és az Insertet nyomva tartva fölélesztem a BIOS-t (ugye, még az se volt) és minden vissza defaultra. Így most megy (szerencsére).
Mit gondoltok, mi a fene volt ez? Azt még megértem, ha 170-en nem indul, mer a memek, stb..
Na, de 160-on mi a baja?
A proci? lehet, hogy nem kellene új RAM, mert a proci nem bírja?
Várom a válaszokat!
u.i.: természetesen az AGP/PCI-t lefixáltam, nehogy elszálljon szegény videokari, tehát nem ez a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest