Hirdetés
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
OK!
Már az se biztos, hogy még nem adta el a csávó! 
De hogy tuningról is legyen szó, mivel 3,6Ghz-ig jutottam el egyenlőre, és tuningkor mindíg mindent végig szoktam tapizni, a déli hidat, mindíg eléggé féltettem, mert azon nincs hűtő, és a hőfokát se tudom figyelni!
Na a helyzet az, hogy amikor tapizok, a cpu melletti elektrolitikus kondenzátorok, elég melegek, a déli híd is elég meleg, az északi híd az szerintem ok max terhelés 40-42fok, a memória slottok között is van 1-2 kondi, azok is elég melegek!
Most a kérdéseim:
Asszem van valami amit PWM-nek hívnak... ezek a cpu körüli sok kondi, a kis 3 lábú stabi IC-k kis tekercsfélék stb.??? ezeket meddig hagyhatom melegedni?
Azt tudom, hogy minden chipset más hőfokot bír, pl. hallottam olyanról, hogy az NVIDIA északi hídja valami 130 fokot bír...
na nekem viszont, egy VIA pt880pro chip és VIA 8237R chip van rajt a deszkámon! Ezekenk mennyi a határ, vagy kb. max mennyi lehet?
A procc az tudom, TM1 75C ezért határnak, 70C... Ja és a TM1 az mennyit mérhet félre szerintetek? csak mert én azzal szoktam ellenőrizni, hogy hány fokot mér félre az alaplap!!! Venti kihűz és várom a TM1 bakapcsolását, és nézem a hőfokfigyelő progimat, és nézem a 2 között a különbséget! A régi Asus s-x-eayz 8C, mér alá, az Asrock lapm meg 4C már fölé!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autós kamerák
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 128GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már az se biztos, hogy még nem adta el a csávó! 
na nekem viszont, egy VIA pt880pro chip és VIA 8237R chip van rajt a deszkámon! Ezekenk mennyi a határ, vagy kb. max mennyi lehet?