Hirdetés
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Sziasztok! A kommentem alatt (vagy az adatlapomnál) látható konfigomat szeretném egy picit felhúzni a játékok miatti élményhez. Elolvastam a legelső hszt, ami stimmelne, csak van egy másik mellékes probléma is: Az alaplap BIOS-a befagy az F10gomb lenyomása után, tehát utána nem tudom lenyomni az entert hogy jóváhagyjam a beállítás mentését. Ilyenkor restartolnom kell. Újra belépve a BIOSba amire állítottam úgy is maradt, mintha elmentette volna, de akkor miért van az hogy bootoláskor nem azt az értéket mutatja amire állítottam? Ugyanez van a vezérlőpult-rendszernél is valamint az Aida64 is az eredeti értéket mutatja és nem a húzottat. (Mellesleg BIOS frissítés kellene a lapnak, amit végképp nem tudok és nem merek megcsinálni, szervízre meg nem futja, és senki nem akar eljönni segíteni megcsinálni..
)Amit szeretnék beállítani. Procinál a 258, míg a ramoknál az 5:4 -> ez viszont visszaáll mindig a 3:2-re (ha jól emlékszem)
Ez a lap kb 1 hónapja van birtokomba, mivel az előző (Gigabyte GA 8IPE1000g/l) volt vélhetően elszállt, nem indult el egyik napról a másikra...
Oprendszerem Win7
Ha valamit kihagytam volna légyszi jelezzétek. Köszönöm a segítségeteket.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Gumi és felni topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)