Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Ó igen amit lefelejtettem és lényeges:
-
Aryon87
félisten
Sziasztok! A kommentem alatt (vagy az adatlapomnál) látható konfigomat szeretném egy picit felhúzni a játékok miatti élményhez. Elolvastam a legelső hszt, ami stimmelne, csak van egy másik mellékes probléma is: Az alaplap BIOS-a befagy az F10gomb lenyomása után, tehát utána nem tudom lenyomni az entert hogy jóváhagyjam a beállítás mentését. Ilyenkor restartolnom kell. Újra belépve a BIOSba amire állítottam úgy is maradt, mintha elmentette volna, de akkor miért van az hogy bootoláskor nem azt az értéket mutatja amire állítottam? Ugyanez van a vezérlőpult-rendszernél is valamint az Aida64 is az eredeti értéket mutatja és nem a húzottat. (Mellesleg BIOS frissítés kellene a lapnak, amit végképp nem tudok és nem merek megcsinálni, szervízre meg nem futja, és senki nem akar eljönni segíteni megcsinálni..
)Amit szeretnék beállítani. Procinál a 258, míg a ramoknál az 5:4 -> ez viszont visszaáll mindig a 3:2-re (ha jól emlékszem)
Ez a lap kb 1 hónapja van birtokomba, mivel az előző (Gigabyte GA 8IPE1000g/l) volt vélhetően elszállt, nem indult el egyik napról a másikra...
Oprendszerem Win7
Ha valamit kihagytam volna légyszi jelezzétek. Köszönöm a segítségeteket.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Router gondok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Amazon Alexa
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)