Hirdetés
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Vazz]
tag
Hi all! Van egy asrock p4dual-880Pro lapom, s478 3.0Ghz Prescottal. Nos az a problémám hogy egyáltalán nem tudom feljebb tolni az fsb mert a gép behal. A lapon van AGP és PCX is, az utóbbi csak x4. Mikor 6600gt AGP volt akkor az fsb-t fel tudtam tornázni 250 közelébe, de mióta pcx-es 7600gt van azóta nem tom semmennyire. Gondolom a pcx frekvencia nem fix ezért ha tolom az fsb-t tolom a pcx-et is, viszont ebben a csodálatos biosban nem találok semmilyen arra utaló optionst ami arra utalna hogy fixáljam. Ha valaki vágja a lapot akkor segítsen már ha tud. Én csak ezt gondolom hibának, mert ha emelek az fsb-n akkor a win faszán bootol csak néha belefagy a kép az XP kukacfuttatós képernyőjébe viszont tovább bootol jön a zene is csak a kép nem hozzá. Uhho valszínű az lesz az. Csak nem tom a bios beállításokat mert akkora gyökér e az asrock bios hogy nagyon. Köhi! BB!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs