- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Vazz]
tag
Hi all! Van egy asrock p4dual-880Pro lapom, s478 3.0Ghz Prescottal. Nos az a problémám hogy egyáltalán nem tudom feljebb tolni az fsb mert a gép behal. A lapon van AGP és PCX is, az utóbbi csak x4. Mikor 6600gt AGP volt akkor az fsb-t fel tudtam tornázni 250 közelébe, de mióta pcx-es 7600gt van azóta nem tom semmennyire. Gondolom a pcx frekvencia nem fix ezért ha tolom az fsb-t tolom a pcx-et is, viszont ebben a csodálatos biosban nem találok semmilyen arra utaló optionst ami arra utalna hogy fixáljam. Ha valaki vágja a lapot akkor segítsen már ha tud. Én csak ezt gondolom hibának, mert ha emelek az fsb-n akkor a win faszán bootol csak néha belefagy a kép az XP kukacfuttatós képernyőjébe viszont tovább bootol jön a zene is csak a kép nem hozzá. Uhho valszínű az lesz az. Csak nem tom a bios beállításokat mert akkora gyökér e az asrock bios hogy nagyon. Köhi! BB!
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest