Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Superman
    nagyúr

LoL. :C
    Dehogy sértődöm, ismerem én a tápokat.

Attol, hogy FSP tápod van, még elromolhat.

A 12voltos ágad kicsit sok /hogy egy ph-s kolléga szavait idézzem: tápod 12V-os tápága a túlterhelés határán van/
    a 3.3 jó /3.14-3.47 a norma/tehát a 3.39 még beleesik
    az 5v az jó

És hát ez a több mint 0.1voltos magfesz változás sem mondható olyan tutinak.

/tehát ennyit a tuti kis FSP tápodról :U --> attól, hogy az FSP jó tápokat gyárt, még lehetnek hibái, esetleg egy idő után ''elfáradhatnak'' a tápjai ;)/

Nekem ilyenek: :P /bár nekem csak egy buta kis csíftekem van/--> ezek JÓ értékeknek mondhatóak:
    mag 1,33-1,35 V
    +3,3 az 3,34,
    +5 V az 5,06
    +12 V az 12,13

Én éppen most panaszkodtam a tápos topikban, mert vettem egy FSP EPSILON 600 wattos tápot, de a híres-neves cuccon egy 3D alkalmazás sem fut le. :( 30000HUF-ért egy ilyen tápot kaptam a gyártótól.

Az egészben az a vicces, hogy azt mondták alulterhelt a táp, de ezt én nem hiszem, mert minden szervízben azt mondták, hogy csont nélkül kellene vinnie a konfigomat. Viszatettem az 520 Wattos Trustot és máris jó lett minden.

Most beadtam egy szervízbe, hogy alaposan vizsgálják meg, mérjék agyba-főbe, aztán visszaviszem, ha ott is ezt produkálja.

Új hozzászólás Aktív témák