- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retro11
senior tag
Hi Mindenkinek!
Lenne 1nagyon nagy gondom.
!Adott egy Pentium D915 2.8Ghz-es procko ami eddig senkiért nem volt hajlandó feljebb menni 3.8Ghznél tegnap azonban valami történt
!
GOndoltam probálkozom nem hagyott a kiváncsiság!!
Biosba be fsb-t 300ra
(Eddig csak 277ment max) cpu v1.6ra (Gyári hütö rajta
) ram 2.0vra 10:8ra viszaosztva a ram igy is 750mhz en és láss csodát a win bejön és eddig általam sosem látott 4200MHZ simán ment annyira hogy everest is lement,a super pi ujabb rekordott döntött (PR)..Egyszoval nem tudom mitől lehet ez?
Sajnos lekellet álljak mert én hülye a stock collernek az aljárol leszedtem a szürke szinű valamit
paszta szerüség és mostmár alapbol 80fokon megy és winbe lépéskor alapon levágja..
AMugy tegnap 4.2ön 67fok volt terhelés alatt szoval lekell hogy cseréljem a hütést.NA de nem tudom mitől engedte 1. naprol a másikra az ekkora előre lépést?Minden ugyanugy volt mint a 277es fsb beállitásakor csak az fsb-t emeltem meg +voltot a procinak,de ezt akkor is megtettem mikor elsőnek probálkoztam.
ÉS tudom off de tudnátok 4Ghz környékén is hatásos léghütést ajánlani?
Előre is köszönöm!
Üdv.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Okos Otthon / Smart Home
- Le Mans Ultimate
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Marathon (2025)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Parfüm topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!Adott egy Pentium D915 2.8Ghz-es procko ami eddig senkiért nem volt hajlandó feljebb menni 3.8Ghznél tegnap azonban valami történt
!
) ram 2.0vra 10:8ra viszaosztva a ram igy is 750mhz en és láss csodát a win bejön és eddig általam sosem látott 4200MHZ simán ment annyira hogy everest is lement,a super pi ujabb rekordott döntött (PR)..Egyszoval nem tudom mitől lehet ez?