Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retro11
senior tag
válasz
Temple-Anzan
üzenetére
Temple_Anzan!
Légyszives olvasd el az elsö hsz#-t!!!Onnan lehet olvasni 1-2dolgot
!!!
Üdv: Retro11
[Szerkesztve] -
Retro11
senior tag
Igen én is erre gyanakodtam a francba
!De mondjuk az is baj hogy a lapom (P5LD2SE) max 1.6ot enged ez van most
!Amugy durva az 1300as fsb alig várom hogy végre 05 és 06tesztet nyomhassak a vidkarival és akkor büntetni fog
!
Visszaosztani pedig nem kellet csak az idözitést feljebb vinni.
-
Retro11
senior tag
Docci azért nem hiszem hogy baj lenne a lap mérésével meg beállitásával mert a cpu-zben is ingadozik 1.50 és 1.6közt szoval az a volt 1.6!!!De teljesen mindegy mert viszi a 4.6ot!
Mycso: A lentebb emlitett gondra mi lehet a megoldás?4.9en belép a winbe de program nyitáskor kampec fagy vagy kékhalál?
???
-
Retro11
senior tag
Docci!
Nekem 1.6vra van állitva a biosba az a max én arra raktam!A Freezeremmel (Pro) maximum csukott ablaknál
(Szoba höm21fok) épp hogy 50felé kacsint 51fok nagy ritka!
Szoval az 1.6v al sincs semmi gond mert stabil a hűtés szoval egészen jó
!
Amugy érdekes hogy viszaosztva viszi a kerek 4.9Ghz et de miután belépett a vindowsba az első program nyitásánál kikapcsol
?Miért?
-
Retro11
senior tag
Kőszi Mycso
!Ja és az everst mindent visz a Super Pi viszont csak 512K-ig hibátlan (12sec) viszont az 1M az már csak mindig 2.odjára sikerül (29sec)...
Sajna még 3dmarkot nem tudtam nyomni csak a 03at azzal a cpu Score 1330pont!!!Eddig max nekem 1100volt!
Ja és a PC mark nemismeri fel az explorerem igy nem teszteli pedig a 6.0van fent
?Na mindegy...
Szoval nem atom stabil viszont a 4.4Ghz az atom kökeményen odab@szosan stabil
!
Szerinted kitudnék hozni többet belőle?800as rammal?Mert nekem Kingmaxx Marsom van 667es dualba
!
-
Retro11
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Na megérkezett a Freezer Pro-m mostmár 1.6v-on terhelés alatt 51fok a max!És ujabb csúcsot sikerült elérnem (PR) természetesen saját csúcsot sikerült a 4.6Ghz
!
Ez jo eredmény?Érdekes hogy minden lefut de mikor kikapcsolom magátol bekapcsol és nem tölr csak majd ha kikapcsolom s ujra be
?Na mindeg yitt vannak a képek
!Ja és mi kell hogy felkerüljek a listára?
[link]
[link]
Mit kell behozni?
-
Retro11
senior tag
Hi Mindenkinek!
Lenne 1nagyon nagy gondom.
!Adott egy Pentium D915 2.8Ghz-es procko ami eddig senkiért nem volt hajlandó feljebb menni 3.8Ghznél tegnap azonban valami történt
!
GOndoltam probálkozom nem hagyott a kiváncsiság!!
Biosba be fsb-t 300ra
(Eddig csak 277ment max) cpu v1.6ra (Gyári hütö rajta
) ram 2.0vra 10:8ra viszaosztva a ram igy is 750mhz en és láss csodát a win bejön és eddig általam sosem látott 4200MHZ simán ment annyira hogy everest is lement,a super pi ujabb rekordott döntött (PR)..Egyszoval nem tudom mitől lehet ez?
Sajnos lekellet álljak mert én hülye a stock collernek az aljárol leszedtem a szürke szinű valamit
paszta szerüség és mostmár alapbol 80fokon megy és winbe lépéskor alapon levágja..
AMugy tegnap 4.2ön 67fok volt terhelés alatt szoval lekell hogy cseréljem a hütést.NA de nem tudom mitől engedte 1. naprol a másikra az ekkora előre lépést?Minden ugyanugy volt mint a 277es fsb beállitásakor csak az fsb-t emeltem meg +voltot a procinak,de ezt akkor is megtettem mikor elsőnek probálkoztam.
ÉS tudom off de tudnátok 4Ghz környékén is hatásos léghütést ajánlani?
Előre is köszönöm!
Üdv.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
!!!
!Amugy durva az 1300as fsb alig várom hogy végre 05 és 06tesztet nyomhassak a vidkarival és akkor büntetni fog
!Ja és az everst mindent visz a Super Pi viszont csak 512K-ig hibátlan (12sec) viszont az 1M az már csak mindig 2.odjára sikerül (29sec)...
!Adott egy Pentium D915 2.8Ghz-es procko ami eddig senkiért nem volt hajlandó feljebb menni 3.8Ghznél tegnap azonban valami történt