Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
GiXXXer
tag
Minden szempontból jó ez: 1. kevesebb a villanyszámla, 2. kevésbé melegszik a rendszer, 3. kevesebbet forognak a ventik, ezáltal csendesebb...
A linkelt képen fel volt húzva a g-powerem padlóra, így stabil 30 fok, ami full terhelésnél igen baráti...
Utána kipróbáltam passzívan is, és igen lassan érte el a 46 fokot, utána meguntam... 
Az órát Chameleon Clocknak hívják, kurva jó naptára van, tudja a holdciklusokat, a női ciklusra is figyelmeztet, ha beállítod, tud zenével ébreszteni, illetve speakeren is csipog... Rengeteget tud,van hozzá egy halom skin, de te is csinálhatsz kedvedre
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Utána kipróbáltam passzívan is, és igen lassan érte el a 46 fokot, utána meguntam...