Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Az Nvidia miatt drágulhatnak az iPhone-ok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
GiXXXer
tag
Minden szempontból jó ez: 1. kevesebb a villanyszámla, 2. kevésbé melegszik a rendszer, 3. kevesebbet forognak a ventik, ezáltal csendesebb...
A linkelt képen fel volt húzva a g-powerem padlóra, így stabil 30 fok, ami full terhelésnél igen baráti...
Utána kipróbáltam passzívan is, és igen lassan érte el a 46 fokot, utána meguntam... 
Az órát Chameleon Clocknak hívják, kurva jó naptára van, tudja a holdciklusokat, a női ciklusra is figyelmeztet, ha beállítod, tud zenével ébreszteni, illetve speakeren is csipog... Rengeteget tud,van hozzá egy halom skin, de te is csinálhatsz kedvedre
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Utána kipróbáltam passzívan is, és igen lassan érte el a 46 fokot, utána meguntam...