Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
GiXXXer
tag
Ha akarsz az összehasonlításhoz egy 6xx-es prescottról is eredményeket, szívesen segítek, bár nekem 267-en van meg a 4 Giga...
Bár eddig stabilan még csak 262-n használtam, az volt az előző lapom vége, az új lapommal meg valami gáz volt, de rájöttem, hogy csak aluladagolja a feszt, elég rendesen... Tegnap alapfesz alatt meg volt a 4 Giga, csak belefagyott a bootba... 
-
GiXXXer
tag
Ha nem lenne értelme, nem csinálnám...
Még majd azt akarom kipróbálni, hogy a legalacsonyabb feszen, azaz 0,8375-ön milyen órajellel stabil a gép, és ott milyen gyors... Letöltésre, zenére biztos elég, és akkor nem akarná anyám a villanyóra korongjával átvágni a torkom...
Mindjárt neki is esek... -
GiXXXer
tag
Minden szempontból jó ez: 1. kevesebb a villanyszámla, 2. kevésbé melegszik a rendszer, 3. kevesebbet forognak a ventik, ezáltal csendesebb...
A linkelt képen fel volt húzva a g-powerem padlóra, így stabil 30 fok, ami full terhelésnél igen baráti...
Utána kipróbáltam passzívan is, és igen lassan érte el a 46 fokot, utána meguntam... 
Az órát Chameleon Clocknak hívják, kurva jó naptára van, tudja a holdciklusokat, a női ciklusra is figyelmeztet, ha beállítod, tud zenével ébreszteni, illetve speakeren is csipog... Rengeteget tud,van hozzá egy halom skin, de te is csinálhatsz kedvedre -
GiXXXer
tag
Üdv.
Ugye az is tuning, hogy jóval alacsonyabb feszt adunk a procinak, a stabilitása határáig? mert ebben az én procim/lapom partner...
[link]
Pedig prescott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest