Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TBT

    Topikgazda

    válasz ƵøŁĭ #16556 üzenetére

    Több sebből vérzik ez a játék. A F2P mivolta miatt felhígult a játékosbázis, de baromi toxikus is lett. 10 meccsből elvétve találni olyat, amikor nem a beszólogatás megy egymásnak allchat-en. Tiszta Dota 2 / League of Legends érzésem van tőle. Persze a fizetős Overwatch-t el kellett kaszálni, pedig senki sem kérte, hogy azt tegyék tönkre, főleg nem ilyen áron. Kevesebbet kaptunk, többért.
    BattlePass... Az ingyenes rész semmire sem való, a fizetős szökő évente tartalmaz valami értékelhető skint/emote-ot, de baromi sokat kell játszanod hozzá, hogy megkapd. Fizetned kell és utána még meg is dolgoztatnak érte. Hogyan nézzük hülyének a saját játékosainkat...
    Szerencsére már nem vagyok messze a BattlePass teljesítésétől, de utána valószínűleg parkolópályára kerül a játék és hacsak a Season 3 nem hoz radikális változást (a Blizzard hozzáállásában is), akkor már nem fogok visszatérni a játékhoz.
    Emellett a reward rendszer is egy rossz vicc. Semmi motivációd nincs arra, hogy játssz a játékkal. Nagyon sok hétnyi munkába és játékórába kerül, ha a következő BattlePass-t fel akarod oldani /skint akarsz venni. Mondanom sem kell, hogy az első rész "utált" lootbox rendszere mennyivel bőkezűbb volt.
    Az első Overwatchnál rengeteg Twitch streamer volt (idehaza is), illetve rajongó, aki különböző munkákat készített a közösség számára. Itt a második résznél, az a kemény mag már nem tért vissza (illetve hamar feladták a dolgot, látva, hogy mi lett ebből a játékból is a Blizzard szakértelmének köszönhetően). Valószínűleg nem véletlen.
    De sebaj, van rengeteg új játékos, akiknek fogalmuk sincs a játékról, a különböző feladatokról és az egyes hősök képességeiről. Építő jellegű tanácsot sem hajlandók elfogadni, viszont van bankkártyájuk és lehet is fejni őket szépen. És veszik is a 20 eurós skineket szépen. Végül is, ha a Bizzard ezt akarta, akkor elérte a célját, az már más kérdés, hogy ez a játék jelenleg árnyéka az első résznek.
    Nem így akartam befejezni, de nagyon úgy tűnik, hogy magát a Blizzardot sem igazán érdekli, hogy mi van a játékával/játékosok negatív visszhangjával. És biztos vagyok benne, hogy Jeff Kaplan sem hagyta volna, hogy a játéka ennyire félremenjen. De ez csak az én tapasztalatom/véleményem.
    Szeretném szeretni ezt a játékot - végülis az első résszel a megjelenés óta folyamatosan játszottam a végéig, de a Blizzard sem akarja, hogy szeressem ezt az Overwatch 2-t.
    Kár, hogy az "új generáció" számára már ez lesz a standard.

    [ Szerkesztve ]

    "I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

Új hozzászólás Aktív témák